tazko hladat slova. takuto nahravku aku dal Lamine najde par hracov na svete. normalny clovek ani zhora keby pozeral. a nahral aj do dvoch dobrych sanci Lewandowskemu, ale ten to spalil
Gavi prisiel po zraneni a potrebuje sa rozohrat. pred zranenim bol velmi platny zaloznik do kombinacie, vedel spravit hraca, vedel dat nahravku, vedel vybojovat loptu atd atd do zakladu momentalne urcite nie, ale zbytocny hrac? ked sme naposledy vyhrali titul, tak hral kazdy zapas pokial nebol vyluceny za zlte
Súhlasím. Ale lieta ako odtrhnutý vagón. Typický absolvent na žltú či červenú kartu. V každom zápase. Ani tento nebol výnimkou. Žltú mal za opakované fauly na Sancheza dostať bez debaty.
Co mě na Gavim irituje nejvíce, tak je věc, že má prakticky jednu rychlost. Nevidím žádný rozdíl mezi klusem a sprintem, on tak nějak běhá furt stejně a na to, že je mlaďoch, tak je opravdu pomalý a ty sklony k faulům se zlepšovat opravdu nebudou. Squad player OK, ale u něj zrovna moc progress a potenciál nevidím.
Navyse gavimu moc nevyhovuje to flickove 4231. V 433 by bol lepsi. On i araujo asi najviac doplatili na jeho system. Ale o to viac hracov hra zas lepsie.
Svojho času za AC, keď na začiatku 00 dominovali v Európe, hraval hráč ktorý absolútne nevynikal ani v driblingu, ani v technike a už vonkoncom nie v nejakom špeciálnom videní poľa. Hrával vpodstate základ a to aj napriek tomu, že v time bolo kopec hviezd a Berlusconi mohol kúpiť hocikoho na svete. Volal sa Gattuso, jeden z najväčších srdciarov v histórii futbalu. Hrával vždy agresívne a s obrovským nasadením. Takého borca musí mať každý tím.
Nas Gavi momentálne ešte nie je na tej iste úrovni ako Genarino, ale pred zranením dokázal všetkým, že môže byt 10x lepší. Chce to trochu času a dôvery, ale aj tréner mu musí trochu pomôcť, ma len 20 rokov!
Simao hovoris moje slova. Barcelone od ochodu puyola chybal podobny hrac. A gavi ma najvecsie predpoklady na to. Aj ked to nikdy nebude genius jak pedri ci yamal.
zapas jak lusk. vykon na ktory bol radost pozerat od obrany po utok. Lamine ukazal svoju genialitu.
hlavne aby neprisli zranenia a bude to skvela sezona. Raphinha a Pedri kandidati na zlatu loptu. prvu desinu by som povedal uz maju istu teraz.
Suarez9100 - ty mas asi nejakej mindrak z Lewy😀 frajer ti da pres 30 fiku za necelou sezonu a stale hejt, kolikrat si tu napsal neco na jeho ucet? Nechápu 🤯
Nas Gavi momentálne ešte nie je na tej iste úrovni ako Genarino, ale pred zranením dokázal všetkým, že môže byt 10x lepší. Chce to trochu času a dôvery, ale aj tréner mu musí trochu pomôcť, ma len 20 rokov!
hlavne aby neprisli zranenia a bude to skvela sezona. Raphinha a Pedri kandidati na zlatu loptu. prvu desinu by som povedal uz maju istu teraz.