Je mi jedno kdo z nich postoupí, jen jsem asi dvacetkrát viděl tu penaltu zpomaleně a zkrátka marně hledám ten dvojdotek. Nehledej v tom nic, co tam není.
Aj komentator povedal… ze ten zaber ktory poskytli ze z toho vela nevieme a nasledne siel zaber od brankara a tam povedali ze tu je to uz uplne jasne, dvojdotyk 😀 ale clovek musi byt kusok aj objektivny aby videl a nie byt len hlupy fanatik co vidi svoju pravdu 😀
hlupak ta rano obuval. ked uvidim dvojdotyk, poviem ze bol dvojdotyk. ale taky zaber som zatial nevidel. a uz vobec nie z toho zaberu, co si tu dal ty.
Teraz sa skus zamysliet nad tym, ze ak to bolo tak tazko posuditelne ako vravis, preco to hlavny rozhodca nesiel skontrolovat ale hned dal za pravdu VARu… pretoze kazdy moment ktory sudia z videozaznamu tak si ide hlavny skontrolovat
Ale on nesiel, vies preco ?
mna nezaujimaju tvoje dohady a predpoklady. radsej ukaz mi zaber kde je jasne vidiet dvojdotyk. a nehovor o fanatizme po tom, co tu postnes zaber pre male deti ked spatny chod videa vyzera ako by sa dotkol lopty lavou nohou pred kopom, co sa nestalo.
Obávam sa že toto mohol byť dvojdotyk (naraz obidvoma nohami), ale to nerobí dva rôzne dotyky, inak by sa lopta pohla dva krát. Neviem ako sú napísané pravidlá, ale pochybujem že je zakázaný dvojdotyk takým spôsobom že by nemohol niekto kopnúť dvoma nohami naraz. Ani jednou nohou sa nedá zaručiť jeden dotyk (napr. nart, členok, píšťala).
baletky maju cestu vydlazdenu - vid vcerajsi rozstrel. pekna fraska.. a ublizovany chudacik vini sa zrejme bude stazovat na rasizmus..co tam vcera predvadzal..matovic2
Žiadna fraška. Keď sa pískajú milimetrové ofsajdy, majú sa pískať aj malé dvojdotyky počas kopania penált. Vybavené. Nerozumiem čo tu vyplakávaš a robíš hanbu fans Barcelony.
ThisIsMySen az na to, ze toto neni vyplakavanie. ja som pozeral par zaberov a dvojdotyk som nevidel. pozri si ten zaber co poslal Sivaaq a predstav si, ze by takto zrusili gol Barcelone
Takze ktory dvojdotyk ideme pisknut a ktory nie ? 😀
Toto je 1mm offside a toto 1,3 jeden pisknem jeden nie ano?
Tri fauly v 16ke = 3 penalty ale to je uz trosku vela, tak kolko ich mozeme pisknut ?
Ruka od tela vo vzdialenosti 7cm a ruka od tela vo vzdialenosti 8,5cm
Ktore piskneme ? 😀
Rominko vacsiu sprostost si nemohol zasa napisat 😀😀
pokial budu taketo "jasne" pravidla vo futbale, vzdy to bude subjektivne rozhodovanie. sam si odpovedz na svoje otazky. leziaci vini centroval do 16, obranca atletika mal jasnu ruku - nepiskala sa. co je ruka vlastne?? alebo ktory faul staci na 11-ku? vysvetli nam jednoduchym:) v kontexte toho o aky zapas islo, sa to piskat nemalo. bavil som sa o tom s rozhodcom a ma rovnaky nazor. tak ako sa posudzuje ruka a ruka v 16-ke, by mal byt posudeny dvojdotyk a dvojdotyk pri 11-ke.
Ja som skor nazoru toho ze ak je dvojdotyk v 11ke a gol padne tak by sa penalta mala opakovat a nie hned neuznat. A to pri kazdom dvojdotyku a v kazdom zapase ci je to finale MS alebo trapna la liga.
A ta ruka, neviem z videa je vidiet ze sa dotkla, alebo skor by som povedal ze pohladila loptu ale mozno zo senzorov zistili ze tam nebol ziaden dotyk
ved o tom pisem - vzdy je to o tom, ako rozhodca citi hru. niekedy pusta fauly, co by iny piskal atd..pravidla su vo futbale velmi ohybne. ruka sice bola, ale nezmenila smer..ok nepiska sa, suhlasim. ale takisto by sa mal posudit tento dvojdotyk. nezmenil absolutne smer, nic neovplyvnil. ale v tomto konkretnom pripade sa to stroho posudi, ze ved pravidla su pravidla..sisino, aj by sa dalo s tebou bavit, keby nepouzivas invektivy a nelestis si ego.
moj idealny scenar pred zapasom realu s atletmi bol, aby real postupil po penaltach. pretoze Real je o trosku vacsi super v boji o la liga a tie zapasy, ktore odohraju v LM ich zoberu energiu do subojov v la lige.
ten zapas im vela sebavedomia nedodal. nehrali nijak zvlast dobre, Vinicius nedal penaltu, ktora btw bola tiez diskutabilna a predlzenie im zobralo sily do zapasu s Vilareallom.
Aj komentator povedal… ze ten zaber ktory poskytli ze z toho vela nevieme a nasledne siel zaber od brankara a tam povedali ze tu je to uz uplne jasne, dvojdotyk 😀 ale clovek musi byt kusok aj objektivny aby videl a nie byt len hlupy fanatik co vidi svoju pravdu 😀
Ale on nesiel, vies preco ?
Nerozhodovalo video 😀
Toto je 1mm offside a toto 1,3 jeden pisknem jeden nie ano?
Tri fauly v 16ke = 3 penalty ale to je uz trosku vela, tak kolko ich mozeme pisknut ?
Ruka od tela vo vzdialenosti 7cm a ruka od tela vo vzdialenosti 8,5cm
Ktore piskneme ? 😀
Rominko vacsiu sprostost si nemohol zasa napisat 😀😀
A ta ruka, neviem z videa je vidiet ze sa dotkla, alebo skor by som povedal ze pohladila loptu ale mozno zo senzorov zistili ze tam nebol ziaden dotyk
ten zapas im vela sebavedomia nedodal. nehrali nijak zvlast dobre, Vinicius nedal penaltu, ktora btw bola tiez diskutabilna a predlzenie im zobralo sily do zapasu s Vilareallom.