Je to samozrejme možné, ale podľa mňa si obrana s brankárom dosť rozumie, takže tá otvorenosť vzadu nerobí taký problém.
Záloha nám funguje veľmi dobre a vpredu hapruje len Lewa. Ale ak ten bude mať dobrý deň, tak sa o výsledok veľmi nebojím.
Ja myslim ,ze by sa to malo rozhodnut na ihrisku. Ale chcel by som otvori diskusiu k tomu co vyrobil Marcinciak s warom pri tej penalte. Ja som teda skoro odpadol, vychadzam z toho, ze ak by sa hrac v pohybe dotkol lopty nohou pred vlastnou strelou musela by sa logicky pohnut aj lopta a to sa nestalo.... Neveril som vlastnym ociam ani usiam
zrejme senzor zaznamenal 2 dotyky..vyzera, ze to bolo takto: kopol s pravou, lopta sa prevalila cez lavu a to ju lahko nadvihlo. samozrejme je otazka, ci sa nahodou nedotkol s pravou a lavou sucasne, cize v tom pripade by to mohlo znamenat, ze to kopol akoby oboma nohami naraz..znie to absurdne, ale dokazal niekto opak? neviem..tak ci onak si myslim, ze to mal nechat ako premenu 11-ku vzhladom na vsetko. vcera som mal o tom debatu so sisinhom, pozdravujem:)
Od pravej cez ľavú, takže asi ok rozhodnutie. Nevadí, ja si myslím, že v prípadnom finále skôr zložíme Real , ako Atlétov. Ak sa tam teda obaja dostaneme.
tiez som si prial postup realu. dalsi dovod je, ze keby vypadli, tak by mali v suboji o la ligu ovela viac sil ako my. predlzenie bolo idealne. takto aj atleti budu unaveni a vypadnutie im takisto nepridalo
Mne osobne prekáža fakt, že keď brankár poruší pravidlá počas penált a nenechá nohu na čiare, jedenástka sa opakuje. A ak kopajúci hráč spraví chybu, tak koniec. Prečo by mali brankári byť zvýhodnení?
Máš pravdu, ale prečo sa to potom nepočíta automaticky ako gól, keď brankár poruší pravidlá, ale keď strelec nechtiac áno, nič sa neopakuje. To, čo sa snažím povedať je, že ak sa pri neúmyselnom porušeniu pravidiel opakuje penalta v jednom prípade, mala by sa aj v druhom. A samozrejme ak brankár nenechá nohu na čiare a gól aj tak padne, tak by sa to malo počítať.
Už som povedal, že pozor na nich. Doma bieda a v LM sú ďaleko. Sú nevyspytateľní, hrajú živelne a rýchlo dopredu, ak majú deň a padá im to, sú nebezpečnï.
Taková vyjádření akorát přinášejí smůlu, může se stát vše, ale při současné formě Borussie bych takové věci neříkal... Myslím si, že hodně otevřené jsme to měli i proti daleko lepším týmům než je Dortmund...
Záloha nám funguje veľmi dobre a vpredu hapruje len Lewa. Ale ak ten bude mať dobrý deň, tak sa o výsledok veľmi nebojím.