Ako kritik Lewandovskeho musím uznať, že mal včera deň a najmä pri jeho druhom góle prezentoval svoj strelecký inštinkt a techniku, ktorý bezpochyby má.
Nikto nespochybňuje jeho kvality v zakončovaní, ale jeho medzihru a kombinačnú hru, takže je otázne ako by si počínal iný v jeho úlohe pri takomto skvelom servise ktorý dostáva.
Každopádne ma len teší jeho výkon a dúfam že si naozaj načasoval formu na tento dôležitý záver sezóny a pôjde ako kanón, ako na jeseň.
Ano vytočí ,protože celý první poločas byl totálně tragický ,ve druhém proměnil tutovku sám před prázdnou brankou a druhý gol ,to nebyla nekompromisní střela ,měl štestí, že to brankář jen tečoval. Jako ve druhém poločase už to šlo, měl i dva dobré doteky, kdy získal míč před čtvrtým golem. Jinak si vůbec nedokáže pokrýt míč a teatrálně padá při každém minimálním kontaktu a leží ,jak kdyby dostal knokaut. Uznávám ,že druhý poločas z jeho strany byl vyjímečně velmi dobrý ,ale určitě si nezaslouží tak vysokou známku.Yamalovi bych dal nejvyšší.
v prvom polčase som si začal zapisovať lewove kiksy -- nespracovanie lopty, zlá prrihávka, nepochopenie spoluhráčovej prihrávky... pri čísle osem som prestal, som rád, lebo by som tomu najlepšiemu ublíži l-- petros má pravdu, aj v prvom polčase z jasnej šance strelil priamo do brankára, druhý gól takmer chytil -- hlavička, prvý gól, bola geniálna
Tu nemůže ani jeden hráč udělat ani jeden špatný dotek bo hmed jedou hejty. Můžeme vyhrát i 4:0 ono stejně někomu vadí nevyužité šance. To je neskutečný u tak dobrého výkonu tolik hejtu.
Tady vypisujou po každý špatný přihrávce moudra až by si člověk položil otázku kdy koukaj na futbal.......
A ve finále i když ze sebe udělají
blbce druhý den jedou to samý ve víře že si to obhájí
Chlapci podla vašej "jednoduchej" logiky by museli mať ostatní TOP strelci už aspoň 100 golov ked "drevo" Lewa ich má už 40... ale nemajú... Prečo to tak je? Skúste porozmýšlať viac ako 1 sekundu :)))
Chlapci nehádajme sa tu 😀 vyhrali sme včera 4:0 po výbornom výkone celého mužstva ,mame semifinále LM na dosah ,sme prví v lige a vo finále pohára..Real prehral 3:0 ...ako povedal jeden Danko"ja si to užívam, ja sa cítim dobre
Lewa je aktuálne najlepší strelec mužstva, najlepší strelec La ligy, druhý najlepší strelec LM, celkovo najlepší strelec v piatich európskych Top Ligách. Samozrejme, že to miestnym trubirohom nestačí. Dokonca sa nájde korunovaný BLB, ktorý si ide zapisovať (!!!), koľko chýb urobí za polčas. Pekne vymletí.
A to sa dnes ešte nedostavil miestny kráľ trubirohov Suarez, alias Bruno.
Nemôže existovať fanúšik Barcelony ktorý tu pravidelne hejtuje svojho vlastného hráča dokola a dokola. To jednoducho nie je fanúšik Barci. A sú tu takí,nebudem menovať všetci o nich vedia. Môžme kritizovať keď sa niečo nepodaríale treba aj uznať a tých uznaní si Lewa zaslúši viac ako kritiky.
Teo ze Bruno🤣🤣🤣. Dal jeden tap in a druhy mal stastie ze brankar zle tecovaˇ. Vsetko vdaka laminovi. Este aby nam to nedojebalo koniec sezony ked budeme potrebovat byt extra efektivni hlavne s top timami ako real, inter, finale LM(dufam) bilbao atd. Kde budeme musiet aby Lewa premenil tutovku alebo nieco extra a neda a kvoli tomu prehrame zapas. Uvidime.
a ešte čosi, teo, robím si zápisy napríklad aj o yamalových strelách, baldeho centroch, wojtových zásahoch a podobne -- mám presný obraz zápasu, nielen dojmy.. ale nehnevám sa na teba, idioti naozaj nemusia vedieť, čo je to štatistika
Eldy22 da dva goly pri tretom vybojuje loptu a aj tak tu dostava od tych "fanusikov" len hejt. oni by asi chceli dokonaleho zakoncovatela, obrancu, tvorcu hry, v jednej osobe.
a nebude im debilom stacit ani ked da 60 golov za sezonu
Lewa 9.1 je joke. Lamine 9+ urcite, potom de jong, pedri, cuba, raphinha(on je proste G/A masina, na oko priemer ale vzdy nieco da) fermin a az potom mozno lewa
idioti ste tu vy dvaja. hejterska particka. Lewa je tam na to, aby daval goly a dava ich. vcera dal len dva. to sa legendam ako vam dvom samozrejme mali.
suarez ty ktory si tu takisto nadaval na Sczesneho a Pedriho si predaval do psg by si mal od hanby nenapisat nic aspon dve sezony
ale netrep, napísal som, že jeho druhý gól bol geniálny, aj to je hejt? prvý mohol brankár chytiť, ale nechytil -- prvý polčas bol lewa nulový -- aj to je hejt? viem, že ho miluješ, ale daj sa skôr na baby
Bol som jeden z mala co tu obhajoval Szczesneho ked tu 90% ludi glazovala Penu ako keby to bol Prime Neuer z prvej casti sezony a pritom hen kde sme teraz, taktiez som bol jeden z mala co chcel vyhodit xaviho a dotiahnut flicka, hen kde sme teraz, uznavam pedriho som chcel minulu sezonu predat, lebo typek skoro nehral a ked hral tak hral ako fati bez energie kto by cakal takyto zvrat.
A garantujem keby tu je na vyber 5-10 inych top utocnikov tak by ich ludia brali hned namiesto lewu, kazdy ma prinos aj mimo tap-inov, lewa tym ze je uz stary ma len jeho instinkt.
Gól Raphinha - jsem si jistý, že je to tak, jak tady píšou, byl to jen pouhý okamžitý instinkt skvělého útočníka, nešlo o žádný sobectví atd. Díky za takový instinkty.
Nikto nespochybňuje jeho kvality v zakončovaní, ale jeho medzihru a kombinačnú hru, takže je otázne ako by si počínal iný v jeho úlohe pri takomto skvelom servise ktorý dostáva.
Každopádne ma len teší jeho výkon a dúfam že si naozaj načasoval formu na tento dôležitý záver sezóny a pôjde ako kanón, ako na jeseň.
Tady vypisujou po každý špatný přihrávce moudra až by si člověk položil otázku kdy koukaj na futbal.......
A ve finále i když ze sebe udělají
blbce druhý den jedou to samý ve víře že si to obhájí
Chlapci podla vašej "jednoduchej" logiky by museli mať ostatní TOP strelci už aspoň 100 golov ked "drevo" Lewa ich má už 40... ale nemajú... Prečo to tak je? Skúste porozmýšlať viac ako 1 sekundu :)))
A to sa dnes ešte nedostavil miestny kráľ trubirohov Suarez, alias Bruno.
a nebude im debilom stacit ani ked da 60 golov za sezonu
suarez ty ktory si tu takisto nadaval na Sczesneho a Pedriho si predaval do psg by si mal od hanby nenapisat nic aspon dve sezony