Za zmienku este stoji vykon Erica Garciu. Na RB ako Koundeho zaloha hral vcera viac ako solidne. Naposledy sme takeho vsestranneho hraca mali v Sergi Robertovi. Myslim, ze mame zdvojene posty dostatocne kvalitne a za predpokladu, ze dorazi Tah, do buducej sezony by som stanovil ako prioritu kridelnika / hrot.
7.1 je ale mimo. Jedinu sancu co mal zahodil. Nevytvoril nic a o hre 1 na 1 sa neda hovorit. 7 by uz mala byt za nieco naviac a to teda ja som tam nevidel
Fati zufalo potrebuje hernu prax. keby odohral sezonu dajme tomu v Come ako Valle alebo v podobnom klube kde by pravidelne hraval bolo by to pre neho ovela lepsie, ako nastupit 5x za sezonu uz druhu sezonu po sebe.
podla mna nehral zle, ale musim suhlasit so Sidom, ze toho vela nevytvoril a Flick s nim nemoze pocitat ako s hracom zakladnej zostavy. barca nie je klub, kde ma trener 5 zapasov na to, aby sa mu rozohral hrac. ten musi podavat vykony
Ansu Fati bol vzdy ten typ hraca, co nikdy poriadne nedribloval a ani neposielal nejake genialne tvorive prihravky. Jeho medzihra bola v podstate jednoducha, nekazil a pomahal si so spoluhracmi. To, v com vynikal, boli jeho nabehy do koncovky a kvalitne zakoncenie. Teraz ale este nie je v takej fyzickej kondicii, aby mohol urobit tolko nabehov v takej rychlosti, aby bol pre supera nebezpecny. Ale to sa moze v relativne kratkej dobe zmenit. Trochu sa este szit s Flickovym systemom a ono by to mohlo ist, mozno este v zavere tejto sezony. Moj nazor.
Clovek by ocakaval, ze bez unavy zo zapasov bude v skvelej fyzickej kondicii. Mne osobne sa zda, ze jeho vybusnost je uz len priemerna. A okrem toho zil len z lea. Tj hype.
Garcia odohral velmi dobry zapas.Sikovny futbalista.Fort aj vzhladom na malu hraciu vytazenost nic moc.Martin stoji za korunu a on za 5.Fati sa snazil.Jemu by som priestor dal,moze sa nam to vyplatit pred koncom sezony.
Mně se moc líbil výkon Fatiho, takhle jsem ho od zranění hrát neviděl. Kromě toho, že běhal a bojoval, ukázal i velkou kvalitu. Já už jsem ho dávno odepsal, ale včera se přihlásil o druhou šanci. Mně se líbil i výkon Forta, hlavně v prvním poločase, pak se malinko vytratil.
Jinak pro mě byli největší tahouni Pedri- byl znovu fenomenální, Yamal s Garciou - vynikající, stejně jako Olmo a Gavi. Ten znovu ukázal kde je jeho místo a největší síla na hřišti.
Pedri neskutočne vynikal nad všetkými, Olmo ukázal, že sa dobre orientuje v 16tke a Ferran zas, že mu základ nesedí.
Raphinha má poriadnu intenzitu hry, ten tiež prevyšuje ostatných.
Fati ešte nie je na odpis, Fort tiež hral celkom dobre.
Akurát Araujo je na tom horšie, len mu rozhodcovia tolerujú to jeho objímanie protihráčov pri bránení.
Fati hral určite lepšie ako Ferran. Neviem kde sú tí čo tu pretláčajú Ferrana na úkor Lewandowského. Keby hral Lewa včera tak ako Ferran tak by tu už na Lewu bolo aspoň 5 hejtov.
Pri Ferranovi sa pise "V druhom polčase sa trochu vytratil a v šestnástke Mallorcy sa nedokázal nepresadiť."
Podla mna sa dokazal nepresadit.
Ferran je jedinocny zolik z lavicky, zaklad mu akosi nesedi.
A ku Laminemu tolko, ze skvely zongler, ktory pali slepymi. Jeho velka skoda.
podla mna nehral zle, ale musim suhlasit so Sidom, ze toho vela nevytvoril a Flick s nim nemoze pocitat ako s hracom zakladnej zostavy. barca nie je klub, kde ma trener 5 zapasov na to, aby sa mu rozohral hrac. ten musi podavat vykony
Jinak pro mě byli největší tahouni Pedri- byl znovu fenomenální, Yamal s Garciou - vynikající, stejně jako Olmo a Gavi. Ten znovu ukázal kde je jeho místo a největší síla na hřišti.
Raphinha má poriadnu intenzitu hry, ten tiež prevyšuje ostatných.
Fati ešte nie je na odpis, Fort tiež hral celkom dobre.
Akurát Araujo je na tom horšie, len mu rozhodcovia tolerujú to jeho objímanie protihráčov pri bránení.
Podla mna sa dokazal nepresadit.
Ferran je jedinocny zolik z lavicky, zaklad mu akosi nesedi.
A ku Laminemu tolko, ze skvely zongler, ktory pali slepymi. Jeho velka skoda.