Lepšie sa to ani nedá povedať:
Youssef Chippo z BeIN Sports bez servítky uviedol: "Araujo má všetko: silu a rýchlosť, ale chýba mu to najdôležitejšie - mozog."
Mali sme ho už dávno predať, keď Bayern za neho ponúkal 100 mil.
Nemá futbalové videnie a myslenie. Len hrubá sila...
Ale ved to vidi. Neni nahoda ze Araujo je v zaklade iba ked ina moznost neni. Vcera Inigo odpadol fyzicky tak nemal na vyber a aj to tak dopadlo, zase…
Flick ho kvůli tomu nedává do základu. Včera šel do hry jen z vynucením. Kdyby byl včera na místě Arauja v tom souboji MArtinez, tak jsme ve finále......
Prodat za těch 60 co má výkupku a vzít toho Taha zadarmo
Nezvyknem veľmi kritizovať našich hráčov, ale taký chlap, ako on, musí v takých situáciách, ako boli pri 3. a 4. góle, (aj keď im predchádzala séria chýb), použiť svoje telo a hráča odtlačiť alebo mu to aspoň sťažiť. Araújo sa naopak snaží používať svoje ruky. Pri 3. góle ani len nenatiahol nohu na blok, pri 4. góle pustil hráča popri čiare ako prváčik a ešte potom, tradične, rozhadzuje rukami. Bohužiaľ, včera to nebol jeho zápas, nie prvý raz.
presne tak ved na to tam je. stal pri tom hracovi mal mu minimlane stazit poziciu, v idealnom pripade mu ani nemal dovolit dostat sa k lopte a odkopnut. nie on ho tam objime ako keby mu dopredu gratuloval ku golu a to je vsetko. to je katastrofalne branenie
Niektoré tie komentáre sú ale celkom pravdivé napríklad to že je pre neho kapitánska možno až príliš sám som názoru že kým ju nemal hral lepšie za ďalšie to že mu robí problém offside pasca je proste fakt mam Arauja rád je to sympaťák ale pokiaľ sa nemôže na neho klub/tréner spoľahnúť tak je asi čas....
S páskou, bez pásky... vždy bol zmetkár, bez myšlienky, bez kolmej prihrávky a ako tu už bolo povedané, všetkých len objíma, miesto toho, aby sa oprel.
Úspešnosť prihrávok má 94%, ale prihráva len vedľajšiemu stopérovi a krajnému obrancovi
Už dávno vieme, že Araujo sa nehodí do Barcy, nesedí mu štýl, akým v obrane hráme.
Kritika preto môže smerovať aj na tých, čo sú zodpovední za zloženie tímu.
No Christenaena by som poslal na ihrisko hned po veducom gole. Mohli sme tam zmenit rozostavenie a len Yamal a Raphi mohli napadat. Hrat 5 minut ako Inter 210 minut. Keby boli chlapci skusenejsi tak Yamal sa nesnazi dat 4 gol ked trafil zrd ale podrzal by loptu, isla by az ku brankarovi a späť. Nespal som celu noc kvoli tomu. Verim ze Yamal v dalsej sezone bude ovela golovejsi a doplnime vhodne káder. Potrebujeme minimálne praveho beka. Fort nehrava zasluzene. Martin zaznamenal neskutocny progres pocas sezony a mam z neho pocit ze sa este zlepsi. Najtazsia uloha je najst novu vhodnu "9". S Robertom to uz nebude buducu sezonu take ruzove
Ronie súhlas a nespali sme asi viacerí. Za chyby sa platí a toto bola príliš vysoká cena… Jediné čo ma škrie, že k Araujovej chybe ani nemuselo dôjsť, pokiaľ by sa predtým odpískal jeden z dvoch faulov. Mohol to byť veľmi zaujímavý finálový zapas FCB - PSG 🙁
Bol môj obľúbenec ale čím ďalej nepoužiteľný, u gaviho mám podobný pocit - áno bol zranený ale je to úplne iný gavi ako pred zranením, príde mi že ma zaradenú 3ku a stále ide rovnaké tempo - žiadne zrýchlenie keď treba…ale možno sa mylim…
Araujo je Araujo a ano vcera bol pri dvoch goloch.
Ale Flick musi prepracovat komplet system branenia.
V dvojzapase 7 golov, v trojzapase 10!!
A Araujo odohral len torzo minut.
Tim, ktory aspiruje na finale CL si toto jednoducho nemoze dovolit.
Cele zle!
Inak všeobecne tie striedania neboli bohviečo. Hráči ktorí prišli z lavičky nic moc neuhrali. Lewa nič, Araujo slabota, Fort tiež nič nejako, Fermin hral zľava a nešlo mu, Gavi tiež priemer. Škoda.
Fort na to bohuzial nema. Ani proti druholigovemu Valladoidu nezvladal branenie. Ten bude musiet ist. Garcia bol na tom podobne pred hostovanim v Girone a teraz je to spolahlivy hrac.
Youssef Chippo z BeIN Sports bez servítky uviedol: "Araujo má všetko: silu a rýchlosť, ale chýba mu to najdôležitejšie - mozog."
Mali sme ho už dávno predať, keď Bayern za neho ponúkal 100 mil.
Nemá futbalové videnie a myslenie. Len hrubá sila...
Prodat za těch 60 co má výkupku a vzít toho Taha zadarmo
Úspešnosť prihrávok má 94%, ale prihráva len vedľajšiemu stopérovi a krajnému obrancovi
Kritika preto môže smerovať aj na tých, čo sú zodpovední za zloženie tímu.
Ale Flick musi prepracovat komplet system branenia.
V dvojzapase 7 golov, v trojzapase 10!!
A Araujo odohral len torzo minut.
Tim, ktory aspiruje na finale CL si toto jednoducho nemoze dovolit.
Cele zle!