Bez váhania by som ho predal pri ponuke 60m+. Len to, že je efektívny v produktivite to málo čo odohral kvôli opakujúcim sa zraneniam mi nestačí. V podstate tú efektivitu má aj Fermin, ale ten sa nezraní každý 3 zápas. Nám treba lepšiu 10-ku, lepšie AM-ko. Treba rozbiť prasiatko, aktivovať hoc akú páku a priviesť toho Wirtza, soráč. Je to evidentné.
Nas tim slape tento rok dokonale, chce to len vhodne doplnit kader. Olmo je u nas prvu sezonu uz sa ukazal byt platny a ma potencial sa dalsi rok este zlepsit. Na predaj je tu vela inych hracov, ktori nie su v uzsom zaklade (Fati, Pau Victor, Fort, Torre, Christensen...). V pripade, ze by sme mali predavat hracov po priemernej sezone tak by s nami uz po minulej sezone neboli Pedri, Raphinha, Ferran, Lewa, Balde, Kounde...
Absolútne chápem, že priority sú trochu inde minimálne toto leto skôr na lavičke, áno beci a krídlo. Napriek tomu sa nemôžem od minulého leta zbaviť pocitu, že sme sa kúpou Olma trochu sekli na jeho pozícii. Bez jeho predaja sa tam nekúpi lepší hráč. Ak príde ponuka za neho, tak využiť!
Vec sa má tak, aby sa Olmo posunul v budúcej sezóne vpred, tak by sa musel zbaviť tých zranení, čo absolútne a nepopierateľne nie je v jeho moci. Neovplyvní to proste. To čo zázrakom zabralo na Pedriho očividne na Olma nezaberá, lebo by to už zabralo počas sezóny, takže ... Predaj Olma za 60m a prilož ďalších 60m a máš najlepšie CAMko na svete Wirtza.
Olmo jednoznačne preč, máme tam Pedriho, Gaviho, Fermína, ktorý stále rastú, Olmo už ukázal, čo v ňom je a je to tak o level až dva menej. Môj názor, že stál premrštené peniaze nezmenil.
Súhlasím, ale za poriadny peniaz, aspoň 100 M treba vytiahnuť od petrodolárnikov, ale len kvôli veľkej náchylnosti na zranenia, ináč je to parádny hráčik.Keď ostane, oplatí sa nám to.
ak chce Flick hrat rovnaku zostavu s ofenzivnym zaloznikom tak jedine ak by miesto neho prisiel Wirtz. Ja si viem predstavit aj, ze by za Frankiem a Padrim hral Cassado, alebo Bernal
Olmo bol velmi platny, ked sme hrali do zavretej obrany proti slabsim timom la ligy. vedel v predu urobit vietor a aj rozhodnut zapasy. proti silnym timom bol casto takmer neviditelny.
Ať vysází na stůl 80+ míčů a je váš. 😀 Mám Olma vcelku rád, ale potřebujeme nutně posilnit jiné posty, máme málo financí, hráči nechtějí odejít a drží se nás jak klíště (Fati, Ferran apod). Navíc je týpek náchylný na zranění. Největší luxus by byl jít po Wirtzovi, věřím že s ním by byl tenhle tým úplně jiný level, ale one can dream
Najvacsi dar pre Barcu je,ze nema prachy.Lebo ked tu pocuvam o nejakom Wirtzovi za 100mega +,tak mi je zle.Takych hracov sme tu uz mali a stali za uplne hovno.
Vec sa má tak, aby sa Olmo posunul v budúcej sezóne vpred, tak by sa musel zbaviť tých zranení, čo absolútne a nepopierateľne nie je v jeho moci. Neovplyvní to proste. To čo zázrakom zabralo na Pedriho očividne na Olma nezaberá, lebo by to už zabralo počas sezóny, takže ... Predaj Olma za 60m a prilož ďalších 60m a máš najlepšie CAMko na svete Wirtza.
Olmo bol velmi platny, ked sme hrali do zavretej obrany proti slabsim timom la ligy. vedel v predu urobit vietor a aj rozhodnut zapasy. proti silnym timom bol casto takmer neviditelny.