Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-05-18 21:43:43
Najlepsie oslavy a no stress zapas najhorsie tragicky terorista stegen
2025-05-18 21:52:38
Pro mě nejhorší bylo, že sotva vlezli na hřiště, hned dostali gól. Tyhle začátky utkání má Barca ve velké oblibě, je to už jejich osvědčená tradice. Hoši jdou na hřiště, ale ještě spinkají, zatímco celý svět ví, že Barca tuhle spací chorobu v začátku utkání vždycky má. Tak soupeř ještě plný síly dobře zaútočí a hned dá góla. Je to celkem dost snadný. Potom musí Barca hloupě dotahovat celý zápas skóre. Dnes na zápase nezáleželo, nebylo o co hrát, ale ta spací nemoc byla v začátku zase vidět. Co mě sere nejvíc, tak tohle že trenér zřejmě vůbec nevidí, už dávno by s tím udělal nějaký opatření, jenže opatření žádný nejsou, protože tenhle spací jev se pořád dokola opakuje už několik měsíců. --- Co ale beru pozitivně, Yamal hodně zpřesnil střelbu, a o toto jde, pokud jsem si všiml, žádný míč mu už neletěl mimo branku, lepší se mu to, toto je pro něho důležitý. No mezi soupeři neohroženě kličkoval jak nějaký slalomář, ale na toto velkolepý divadlo už jsme zvyklí. Tady nám opravdu roste světová hvězda, jestli jí není už teď.
2025-05-18 22:02:05
O výsledek dneska už nešlo, ale škoda že gól Lewandowski nedal.
2025-05-18 22:18:06
Som dosť sklamaný... MATS nehral nič, a niektorí naši hráči príliš sebčili... Nechcem byť konkrétnejší, aby som sa tu zbytočne s niekým nepohádal. Takisto si myslím, že Gavi tam nemal zostať tak dlho. Fort nemal vôbec nastúpiť a Baldé je síce rýchly a dobre dribluje, ale nechápem, prečo sa naše útoky cez neho ťahali, keď on ani centrovať nevie, ani prihrávať. Čo už, ide sa ďalej.
leonidas129 Premium
2025-05-18 22:50:53
pri tretom gole som sa musel zasmiat nad tym, co to tam Ter Stegen nacvicoval
2025-05-19 08:11:14
Máme už titul, ale Pablo Torre nedostane stejně ani minutu. Nejen, že nenastoupí v základu, ale ani pak z lavičky a místo toho je 80 minut na hřišti znovu nulový Gavi...