Samé žvásty. Pán si zrejme neuvedomil , že 80% základnej zostavy dnešnej Barcelony je z La Masie. Ani Bilbao nemá toľko odchovancov v zostave. Ale budú splietať dva na tri len aby si kopli , lebo majú urazené ego. Toľko nevraživosti a to len preto , že pred 4 rokmi sa všetci tešili , ako Barcelona zakape a najlepšie rovno ukončí činnosť . Miesto toho opäť zjedla čele Španielsko a každý mladý hráč vy tam chcel hrať . Bludári
Žasnem, pánko je zaseknutý na konci minulého desaťročia. Áno vtedy sme robili blbé prestupy vinou biznismena Bartomea, ale ako v posledných rokoch sme prešli riadnou transformáciou a ako môže tvrdiť, že nemáme hráčov z akadémie. WTF? La Masia zažíva svoj druhý zlatý vek. Vtipné, že on ma čo hovoriť o európskej elite, keď nepôsobil v žiadnom elitnom klube.
No ani ten model Bilba nie je nič extra. V podstate Bilbao často nenakupuje, neplatí veľké prestupové čiastky. Skôr dáva veľa na platy. 2 bratov tam chcú uväzniť na doživotnú kariéru a keď si jeden z nich chce urobiť kariéru inde, tak sa cítia dotknútý hoc sa dohodli na takej klauzule s Nicom pred rokmi.
Teraz sa odhaluju sami....dementi...tento kedysi hrdy klub sa mi doslova zhnusil...myslia si ze zakulisnymi jednaniami zvratia situaciu...dufam, ze sa im to vrati aj s urokami....
Ja myslim, ze je tam nejaka osobna zast. Ktoru pan velmi nestastne ventiluje. V podstate je to velmi jednoduche. Minuly rok dostal ponuku Niko nereflektoval, chcel este rok dozrievat a vratit klubu co dostal. Teraz usudkl , ze je ten cas, namiesto podakovania sa hlada vinnik. No zle cele
No ani ten model Bilba nie je nič extra. V podstate Bilbao často nenakupuje, neplatí veľké prestupové čiastky. Skôr dáva veľa na platy. 2 bratov tam chcú uväzniť na doživotnú kariéru a keď si jeden z nich chce urobiť kariéru inde, tak sa cítia dotknútý hoc sa dohodli na takej klauzule s Nicom pred rokmi.