Já jsem rád, za každý jeden příspěvek, který mi přiblíží dění okolo klubu mého života. Žádný jiný sportovní klub nemá v Česku a na Slovensku takovou stránku jako je ForcaBarca.sk.
Někdy si říkám, že je až neuvěřitelný, jak často a jak rychle tu vychází nové články. Klobouk dolů před tebou.
Přeji ti, ať tě tahle práce i nadále baví a nezapomínej i na odpočinek. Myslím, že každý rozumný člověk pochopí, když pár dní nevyjde nový příspěvek.
DÍKY❤️💙
Len pokračuj v tom čo robíš je to super ja keď nechcem čítať všetko tak skrátka nečítam chodím na túto stránku cca 5 krát za deň a som ti, vám za to vďačný že mám dobré informácie ešte raz ďakujem
Díky za otevřenost a vysvětlení. Ať se daří a přidávám se k hlídání si zdraví a času na rodinu. Však my tu chvíli vydržíme být mimo real time zprávy ;)
Ještě jednou díky!
Kto bol v Barcelone, sledoval TV, media, net, noviny tak vie, ze ludia tam s FCB ziju, hadaju tesia sa, ... To je uplny chaos, sprava za spravou. Viac ako klub, v Katalansku to nie je iba fraza. FCB je ich zivotny styl, odkaz zvysku Spanielska, odkaz svetu. Preto ti nie je co vycitat, robis to dobre. A samozrejme, dakujeme za web.
Já jsem spokojený, protože přesně jsem pochopil, že se snažíte do našich zemí přesunout to dění, tu atmosféru Španělska. Za to děkuji, plníte to dobře 👍
PS: pochopíme, když si dáš volno
Lukas za fotku plus 100 karma bodov do rezimu savage :) ja mam inak radu pre vsetkych, ktorym sa to nepaci, necitajte to - je to that simple. Uhorkova sezona skoncila a teraz si novinari zase mozu robit cisla, prinasat "overene" informacie, prizivovat gossip. Mame k dispozicii vyborny web, ktory je zadarmo, mate tu vzdy fresh clanky...Ale takto to zial dnes funguje vsade, nikdy sa nezavdacis vsetkym. Lukas Keep Up ! Visca forcabarca.sk
Bohuzial nie je to that soiomple, takto Haterova mysel nefunguje 😂 Hater musi prist na nenavidenu stranku, profil, clanok a vyplut tam svoj zbytocny nazor. By som to prirovnal k OCD ze 5x rozvietis a zhasnes ked prides do miestnosti lebo ked nie mas pocit ze si musis rozhtrhat tvar na franforce. 😝
Diky za tvoju prácu😉každý rok je prestupové obdobie (hlavne letne) straaasny boom...na to si treba zvyknúť a zbytočne nehejtovat😀robíš to dobre a len pokračuj🙂
Zdravím, Lukáš aj vás všetkých culés✌️Je zrejmé, že som pri istom predošlom článku vystihol, čo všetko Lukáš robí a aj, prečo. Skúšal som hľadať kade tade, no v našom malom regióne (CZ&ŠK), som nenašiel ani jeden jediný klub, ktorý by takýto web mal, a kde by to žilo emóciami v článkoch a komentároch a na fóre tak ako tu! Lukáš, za mňa Ti patrí veľká vďaka, rovnako Tvojim blízkym, ktorí Ťa v Tvojej práci podporujú. Tiež vďaka Tvojím spolupracovníkom a culés, ktorí ešte šperkujú túto stránku svojimi komentármi. Viete, ktorí to ste. Zvlášť vyzdvihnem Oliho, Len tak ďalej, Lukáš! Visca el Barça🖖
@Pravdo prepáč, ale náš web nemôžeš porovnávať s touto stránkou, nakoľko my sa zameriavame hlavne na podcasty a komunitu t.j. činnosti s tým spojené ako sú výjazdy, eventy a zrazy. Web je našou digitálnou vizitkou, na ktorej máme hlavne zápasový servis t.j. naše autorské články (preview, review). Neriešime bulvár, ani prestupové špekulácie, tie máme v jednom súhrnom článku, aby sme tým nespamovali web.
My nežijeme z reklám, nemáme ani žiadne reklamné bannery, či Google Ads ako jeden z mála CZ/SK webov. A že sa nič nedeje?! To by som nepovedal, stačí si pozrieť náš Instagram a videá zo záveru sezóny, kde sa fanúšikovia United predviedli v historicky najhoršej sezóne v novodobej ére Premier League, aby ukázali, že umenie je fandiť, keď sa klubu nedarí.
Výjazdy na Lyon a Athletic Bilbao, či krst nového športového pubu Mundial v Bratislave, kam na finále EL prišlo cez 200+ ľudí, a o týždeň na to sme sa spoločne stretli na letnom zraze a turnaji v Nitre, kam prišlo 8 tímov z celého Slovenska a z Čiech. Vyše 150 fanúšikov a to cez takúto tragickú sezónu, akú sme zažili. To hovorí za všetko. My sa na to nepozeráme cez počty článkov a komentárov na webe, pretože v prvom rade nám ide o komunitu. #UnitedWeStand
Nechcel som sa ta dotknut nemam nic proti vasej stranke aj tam chodim a citam lebo vsetci moji kamosi fandia united ale realne tam nie je co robit kazdy den. Ale nie je tam moc co citat to je cele. A aj tak si myslim ze ste hend 2. po force :)
V pohode, mňa sa to nedotklo, len som rozšíril pohľad na danú vec. Aj keby sme v počte článkov na nejakom ´pomyselnom piatom, či desiatom mieste´, nám to je fakticky jedno, pretože ako som spomenul vyššie, nežijeme z reklám, ani klikov, všetok obsah je zadarmo, rovnako ako aj podcasty, no hlavne našou primárnou činnosťou je komunita. Každopádne ďakujem za pochvalu a ´striebornú medailu´ z tvojej strany, cením si feedback. ;)
Klobúk dole, Lukáš. Dlhé roky to dávaš prakticky sám a človek to naplno ocení až keď si uvedomí, čo je za tým, že pre niekoho to je full time. Ale na druhú stranu nie je nič lepšie ako robiť prácu, ktorú miluješ. ani fanúšikovské weby, na ktorých tvorbe sa podieľa viac redaktorov, nemajú taký servis ako je tu, takže vďaka za vybudovanie tohto priestoru a komunity. Nech sa darí.
Super praca! Dakujeme! Ja tiez casto nadavam na tie clanky, ale moj hnev smeruje na tych spanielskych novinarov nie na teba. Ja som rad ze prekladas obe strany mince aspon mame prehlad ako vyzera to spanielske "toxicke" prostredie a preco to tak je.
A k otazke jasne daj ako to cele vzniklo, mna to zaujma :)
Ja som tu s Vami roky, moc sa nezapájam do diskusií ale to čo robíš (robíte) je perfektná práca. Deň čo deň si už roky zapínam forcu lebo ma to proste baví a vždy sa teším na nové články, každý jeden si čítam a uznávam tvrdú prácu čo za tým stojí. Klobúk dole pred tebou že na úkor súkromia toto pre nás robíš, ĎAKUJEME TI!
Až se mi nechce věřit že za tím stojí pouze jedna osoba, za tím množstvím kvalitních článků..a je jasné že čerpáš i z medií i fotbalového "bulváru", kdybys měl dávat jen články o potvrzených zprávách, tak by zde byl jeden článek za týden..a to nechceme.😀 Je to moje suverénně nejnavštěvovanější stránka, jednou za čas tě přeskočí pracovní mail..ale to jen mimořádně. 😀
Díky za tvojí práci!🙏❤️💙
Za všetkých "normálnych" a častých sledovateľov tohto webu môžem povedať jedno veľké ĎAKUJEM. Nikto z nás by to nerobil lepšie a tak dlho. Mám dlhoročné skúsenosti s podobnou prácou a preto viem, že kritizuje len konzument, ktorý takéto niečo nikdy nerobil. Si blázon do Barcy a to je fajn, aj my sme na tom podobne a preto Ťa denne sledujeme a sledujeme a sledujeme - bez akejkoľvek kritiky. Neviem si predstaviť, keby to tu zrazu nebolo!!! Denne si viackrát "mrknem", čo si pridal nové, baví to aj mňa. Prosím, neprestaň! A zákulisie? Už sa tešíme, napíš! Nevedel som, že si na to sám, o to väčšia vďaka a som rád, že Ťa kritika nerozhádzala, nenahnevala, ale zdá, ešte viac nabudila a to je správny postoj. "Beda tomu, koho všetci chvália", hovorí Biblia. Len sa nedaj, závisíme od Teba, hoci si niečo vieme pozrieť aj sami. Takto to máme priamo na tanieri. VĎAKA, VĎAKA, VĎAKA!
Jako všude, kritici jsou nejhlasitější a taky to jsou ve valné většině lidi, kteří kvůli tomu neustálému nadávání na vše nemají čas dělat něco produktivniho, něco s přidanou hodnotou a i právě kvůli tomu je úplně zbytečné si jejich hejty brát jakkoliv k srdci. Jen dělej dál co tě baví, mi spokojení sice většinou mlčíme, ale obsah si tu náležitě užíváme. Jinak konstruktivní kritika je naprosto v pohodě a posouvá to tu vpřed, ale tu, věřím, že dokážeš vyselektovat, protože nikdy to nebude tupý a zaslepený hejt.
Za mě je tohle absolutně nejlepší fanouskovska stránka co se týče živosti a ty máš na tom ten největší podíl, takže díky za to.
Lukas dakujeme za vysvetlenie je mega prinosne precitat si z casu na casu tvoj pohlad. Ma to velku pridanu hodnotu hlavne pre tych, ktori zvyknu "konzumovat" clanky a socialne media bez rozmyslu. Dik za tvoj cas a energiu a prajem ti, nech ma tvoja rozostavana "redakcia" take pevne zaklady ako ma tvoj fanatizmus, ktory nas tu spaja :)
Respekt za tu obětavost a lásku co do toho dáváš, protože to jde z toho cejtit a verim, že to je ta esence proč máme asi nejlepší fans fotbalovou stranku na Cz/Sk půdě..🤙
A k tématu můžu napsat jen to co ostatní. Pokud mi přijde, že už mě to hltí, kdy se to mění z hodiny na hodinu, tak není nic jednoduššího než ty konkrétní články ignorovat a počkat si až na finální zprávu..
ako zakladateľ česko-slovenskej fanstránky Devilpage a podcastu UnitedWay ti dávam obrovský klobúčik dole a uznanie za to všetko, čo robíš pre komunitu fanúšikov Blaugranas. Hlavne vzhľadom na to, čo ti v posledných rokoch prišlo do života, v prvom rade zodpovednosť za rodinu.
Hejterov si nevšímaj, taká je dnešná doba internetu a sociálnych sietí, špeciálne český a slovenský národ vie viac nadávať, kritizovať a hejtovať, ako priložiť ruku k dielu. Samozrejme, česť výnimkám. Na druhej strane konštruktívna kritika je vždy vítaná, pretože tá nás posúva vpred.
Viem, čo to všetko obnáša, keďže fanúšikovskej agende sa venujem od roku 2007 a nie vždy to bolo ideálne a zábavné, detto z pohľadu diania na Old Trafford v posledných rokoch. No vášeň a láska ku klubu je to hlavné, rovnako zodpovednosť za komunitu. Ako povedal Eric Cantona: „Môžete zmeniť svoju ženu, svoju politiku, svoje náboženstvo, ale nikdy nezmeníte svoj milovaný futbalový klub!"
Som rád, že sme sa spoznali aj osobne, vymenili si nejaké ´know-how´ a navzájom sa podporovali, napríklad na spoločnej akcii v rámci duelu MU vs. FCB v Európskej lige. Drž sa! ;)
Lukas, skvela praca, dakujem Ti. Forcu citam uz velmi dlho a podrobne, fandim Barcelone od cias Maradonu...... k celej diskusii by som len chcel dodat, ze mi tu chyba aspon male SORRY od dezolatov, ktori si proste musia do niekoho kopnut a osocovat.....
Nenechaj tento článok zapadnúť v archíve ostatných, niekam ho treba pripnúť. Možno, ak by tu bola sekcia "O nás", mohli by tam byť články ako tento. Noví návštevníci by sa vďaka tomu na webe ľahšie zorientovali.
Ďakujem za všetko. Barca je môj život, je to láska na celý život a keď mám možnosť byť najmä vďaka tebe a teda Force spojený s mojím klubom, je to obrovská radosť a veľká vďaka, pretože vďaka Force mám veľký prehľad, môžem čítať denne množstvo informácií z prostredia našej Barcy.
Robíš perfektnú robotu a ja ako CULÉ som za ňu neskutočne vďačný. VISÇA. 💙❤️🙏
Jedno veľké ĎAKUJEM.Vidíš ako si nás tým článkom spojil? Neuveriteľná robota za troch. A priznám sa že som pri čítaní komentov utrúsil aj slzičku. ĎAKUJEME.
Lukas
nebudem sa tu rozpisovat,lebo vsetko podstatne a pravdive uz napisali chalani vysie.Dakujem vsak musim pridat,pretoze tak mi to kaze srdce. Robis to skvele a nenechaj sa znechutit.Prajem ti vela zdravicka a spokojnost v rodine.....a pre nas srdciarov vela titulov.
Som jeden z tých, ktorým sa úprimne nepáči fakt, keď sú tu skoro každý deň protichodné informácie. Preto tie články často vôbec nečítam a čakám na to, kedy sa niečo oficiálne potvrdi alebo sa na danú vec jednoducho zabudne, čo sa tiež stáva. Táto stránka ale nebola vytvorená konkrétne pre mňa a iným tu určite vyhovuje čítať (aj protichodné) články každý deň. Tak či onak nepodceňujem množstvo roboty a celé to úsilie, ktoré si vynaložil (a stále vynakladáš), Lukáš, aby táto stránka bola taká, aká je dnes. Nepochybujem, že si toho veľa musel obetovať cestou, a určite máš na čo byť hrdý. Dokázal si niečo veľké, niečo jedinečné, a je to na každom z nás, čo sa tu rozhodne čítať a čo nie. V každom prípade Ti ďakujem, že si tento článok napísal a všetko vysvetlil.
Někdy si říkám, že je až neuvěřitelný, jak často a jak rychle tu vychází nové články. Klobouk dolů před tebou.
Přeji ti, ať tě tahle práce i nadále baví a nezapomínej i na odpočinek. Myslím, že každý rozumný člověk pochopí, když pár dní nevyjde nový příspěvek.
DÍKY❤️💙
Ještě jednou díky!
Treba sa naučiť byť vďačný
PS: pochopíme, když si dáš volno
My nežijeme z reklám, nemáme ani žiadne reklamné bannery, či Google Ads ako jeden z mála CZ/SK webov. A že sa nič nedeje?! To by som nepovedal, stačí si pozrieť náš Instagram a videá zo záveru sezóny, kde sa fanúšikovia United predviedli v historicky najhoršej sezóne v novodobej ére Premier League, aby ukázali, že umenie je fandiť, keď sa klubu nedarí.
Výjazdy na Lyon a Athletic Bilbao, či krst nového športového pubu Mundial v Bratislave, kam na finále EL prišlo cez 200+ ľudí, a o týždeň na to sme sa spoločne stretli na letnom zraze a turnaji v Nitre, kam prišlo 8 tímov z celého Slovenska a z Čiech. Vyše 150 fanúšikov a to cez takúto tragickú sezónu, akú sme zažili. To hovorí za všetko. My sa na to nepozeráme cez počty článkov a komentárov na webe, pretože v prvom rade nám ide o komunitu. #UnitedWeStand
A k otazke jasne daj ako to cele vzniklo, mna to zaujma :)
Díky za tvojí práci!🙏❤️💙
Za mě je tohle absolutně nejlepší fanouskovska stránka co se týče živosti a ty máš na tom ten největší podíl, takže díky za to.
A k tématu můžu napsat jen to co ostatní. Pokud mi přijde, že už mě to hltí, kdy se to mění z hodiny na hodinu, tak není nic jednoduššího než ty konkrétní články ignorovat a počkat si až na finální zprávu..
Děkuji👍
Visca el Barca💙❤️
ako zakladateľ česko-slovenskej fanstránky Devilpage a podcastu UnitedWay ti dávam obrovský klobúčik dole a uznanie za to všetko, čo robíš pre komunitu fanúšikov Blaugranas. Hlavne vzhľadom na to, čo ti v posledných rokoch prišlo do života, v prvom rade zodpovednosť za rodinu.
Hejterov si nevšímaj, taká je dnešná doba internetu a sociálnych sietí, špeciálne český a slovenský národ vie viac nadávať, kritizovať a hejtovať, ako priložiť ruku k dielu. Samozrejme, česť výnimkám. Na druhej strane konštruktívna kritika je vždy vítaná, pretože tá nás posúva vpred.
Viem, čo to všetko obnáša, keďže fanúšikovskej agende sa venujem od roku 2007 a nie vždy to bolo ideálne a zábavné, detto z pohľadu diania na Old Trafford v posledných rokoch. No vášeň a láska ku klubu je to hlavné, rovnako zodpovednosť za komunitu. Ako povedal Eric Cantona: „Môžete zmeniť svoju ženu, svoju politiku, svoje náboženstvo, ale nikdy nezmeníte svoj milovaný futbalový klub!"
Som rád, že sme sa spoznali aj osobne, vymenili si nejaké ´know-how´ a navzájom sa podporovali, napríklad na spoločnej akcii v rámci duelu MU vs. FCB v Európskej lige. Drž sa! ;)
Ďakujem.
Prajem veľa šťastia v živote ale aj s webom
Robíš perfektnú robotu a ja ako CULÉ som za ňu neskutočne vďačný. VISÇA. 💙❤️🙏
nebudem sa tu rozpisovat,lebo vsetko podstatne a pravdive uz napisali chalani vysie.Dakujem vsak musim pridat,pretoze tak mi to kaze srdce. Robis to skvele a nenechaj sa znechutit.Prajem ti vela zdravicka a spokojnost v rodine.....a pre nas srdciarov vela titulov.
Vďaka, obrovská vďaka.