Máme bonus za to, že získa Zlatú loptu? :) V našich finančných suchotách by to bola aspoň nejaká cena útechy. Každopádne je potrebné povedať, že Lucho vybudoval supertím. Neskutočne našlapaný od brankára, cez krajných bekov, stred poľa a útok.
pochybujem. pokial si pamatam tak Dembele podpisal zmluvu s tym, ze 50 milionov bude vystupna klauzula. takze ak nam dali 50 uz nic viac nemuseli pridavat
s PSG suhlasim. hraju vyborny futbal a maju skvely kader, stale mlady, hladny a bez hviezdnych manierov. budu silni aj dalsiu sezonu
Nejlepší sezónu měl co se týče hráčů Raphinha a ten by měl jasně vyhrát zlatý míč. Ale na něj se zapomíná, protože Yamal je mladý a Dembélého tým vyhrál Ligu mistrů.
Nechcem to povedat blbo ale keby sa hlasy nedelili medzi raphu a yamala tak by to vyhral rapha ale takto… som rad ze obaja mali skvelu sezonu. Radsej timove trofeje a nech sa tie G+A rozdelia medzi vsetkych ako tím
Yamal stylovo asi najlepsi hrac, ale su hraci, co maju o dost lespie cisla. suhlasim s maryannom ze Yamal ma este cas. este ich moze vyhrat niekolko
Dembele je podla mna favorit. mal skvelu sezonu a vyhral vsetko. MS klubov nieje mala trofej
dilino hej, ale poleno urcite nie. bude asi najhorsim vitazom zlatej lopty, ale ked zratas statistiky + timove uspechy, tak to moze vyhrat iba on alebo Raphinha. skor to vidim na Dembeleho
Za mna ma mat zlatu loptu Pedri. ten chlapec je inde tuto sezonu ako vsetci ostatni. Zase je to o goloch a masirovani mozgov soc.mediami,ale ak si pozriem celu sezonu,tak Pedri bol absolutne top.
s PSG suhlasim. hraju vyborny futbal a maju skvely kader, stale mlady, hladny a bez hviezdnych manierov. budu silni aj dalsiu sezonu
Dembele je podla mna favorit. mal skvelu sezonu a vyhral vsetko. MS klubov nieje mala trofej