Nižší plat než Lewandowski, který má 37 let, na tom nevidím nic špatného. Navíc oproti jiným našim hráčům to není tak velká pálka vzhledem k jeho schopnostem. A upřímně 80 miliónů eur by byla super cena, zvlášť u Atlética. Jeho hodnota tržní je 100 miliónů eur. Takže to nejsou nějak přemrštěné požadavky ani z jedné strany.
Tiez som cakal nejake skandalozne podmienky ako ze bude chciet byt registrovany alebo ze bude chciet byt najlepsie plateny hrac ale toto su clekom v pohode podmienky
Neverím, že by ho Atléti pustili za 80M. Možno tak do inej ligy ale ku konkurentov pochybujem.
Tak sa stále hrdime ako hráči chcú chodiť do Barcy, tak prečo požadujú o 30% vyšší plat ako majú?
Požaduje plat na úrovni najlepších hráčov v Barcelone. Či má hrať v Barcelone za plat, čo mu vie ponúknuť Atletico? A Pedri má mať max plat na úrovni Malorky, odkiaľ prišiel?
villagesb suhlasim, ze za 80 ho nepredaju ani zdaleka. prisiel zo city za tusim 75 ak sa mylim opravte ma, mal skvelu sezonu, zmluvu do 2030 tak preco by ho predavali este konkurencii za menej ako prisiel?
on si ten plat zasluzi kedze hra skvele takze pri novej zmluve v najlepsom veku sa da cakat navysenie, aj ked sa mi nepaci politika, ze ked berieme hraca, tak mu dame monster plat, a potom ked sa nieco poserie, tak sa ho neviem zbavit. vid. Romeu, za ktoreho sme zaplatili, ktory tu nehral nic, a teraz mu musime platit este aj odstupne ze raci opustit klub.
Z tých 3,4 milióna, za ktoré prišiel Romeu, tak 1 milión išlo z jeho vlastného vačku, lebo klub nemal na podpis a z 4,7 miliónového platu v Girone, či Southamptone išiel na 3,5 milióna v Barcelone. Takže nabudúce si vyber niekoho iného.
Haaland ma zmluvu do 2034 a city ho predavat nebude. mozes zabudnut.
nepotrebujeme az tak nejaky golostroj. Yamal a Raphinha su schopni davat vela golov. takze na hrote by sa zisiel hrac ktory vie aj zakoncit, ale aj najst spoluhraca co Alvarez vie
Leonidas - Alvarez je maly. Mame skoro pol zostavy schopnych dat 5+ asistencii v sezone, a 3 hracov co vedia produkovat perfektne centre. Yamal sa nemusi tolko sustredit na goly a bohvie kolko Raphovi vydrzi efektivita. Mladsi Lewa by mal Ronaldove cisla.
Yamal bude nas kazdorocny kandidat na zlatu loptu, s tym treba ratat. ci sa sustredi na goly, alebo nie to bude zavisiet od neho, ale podla mna ich bude chciet aj vela strielat nie len na ne nahravat
Raphinha mal minulu sezonu na urovni svetovej extratriedy, snad mu to vydrzi
ano Lewa by mal cisla, ale Osihmen nieje Haaland, a Haaland je nedostupny
Alvarez by bol skvely hrot, ale podla mna sa atleti s 80 mega neuspokoja a to ani zdaleka.
vravis ze nema tu cenu, ale tipujem, ze v Madride su s tym prestupom velmi spokojni ci uz fans, alebo vedenie
V Madride su spokojni pretoze hraju len o top 4 a ked Alvarezovi nejde tak maju obra Sorlotha. A Haaland bol len ukazkovy priklad, je mi jasne ze nepride.
V City měli Haalanda, který je stejně sterý a na lavičku nepůjde. Guardiola Alvareze v týmu chtěl, ale on chtěl nastupovat pravidelně a sám Guardiola říkal, že hráče nebude držet na sílu a když chtějí odejít, tak je pustí. Nic víc, nic míň.
Pep ho nepustil preto ze by bol zly hrac ale ma haalanda a alvarez chcel viac hrat a to mu guarfila nevedel dat a on hracov nedzri ked chcu ist za stastim. On chce le tych co tam chcu byt na 200%
Sorloth z lavicky ma lespie cisla ako Alvarez.Typologicky uplne rovnaky hrac ako Torres.Neviem naco by nam bol Alvarez.A v poslednom rade s Atelticom by som uz nikdy neobchodoval.
nemyslim si. Torres dal minulu sezonu dost golov, ale hral v utocnej barcelone nie v Atleticu ktori betonuju jednogolove vedenie aj proti timom zo spodu tabulky.
Messi to nieje, ale podla mna je to kvalitny hrac
Pěkná blbost aby si teď Alvarez diktoval co chce za rok od Barcelony...zase se tady neví o čem psát tak zbytečnej článek na kterým není ani trošku pravdy
Tak sa stále hrdime ako hráči chcú chodiť do Barcy, tak prečo požadujú o 30% vyšší plat ako majú?
on si ten plat zasluzi kedze hra skvele takze pri novej zmluve v najlepsom veku sa da cakat navysenie, aj ked sa mi nepaci politika, ze ked berieme hraca, tak mu dame monster plat, a potom ked sa nieco poserie, tak sa ho neviem zbavit. vid. Romeu, za ktoreho sme zaplatili, ktory tu nehral nic, a teraz mu musime platit este aj odstupne ze raci opustit klub.
Ale hráč super každopádne
nepotrebujeme az tak nejaky golostroj. Yamal a Raphinha su schopni davat vela golov. takze na hrote by sa zisiel hrac ktory vie aj zakoncit, ale aj najst spoluhraca co Alvarez vie
Raphinha mal minulu sezonu na urovni svetovej extratriedy, snad mu to vydrzi
ano Lewa by mal cisla, ale Osihmen nieje Haaland, a Haaland je nedostupny
Alvarez by bol skvely hrot, ale podla mna sa atleti s 80 mega neuspokoja a to ani zdaleka.
vravis ze nema tu cenu, ale tipujem, ze v Madride su s tym prestupom velmi spokojni ci uz fans, alebo vedenie
Messi to nieje, ale podla mna je to kvalitny hrac