ktovie ci by Inigo ostal keby sme mali financie v poriadku. Ja mam z toho prestupu pocit, ze sa obetoval pre klub a preto odisiel do arabie.
v obrane nam to nijak nepomohlo. vek uz sice ma, ale minulu sezonu nebol len alternativa, ale najlepsi obranca.
v tejto sezone v pripade viacerych zraneni v obrane to moze byt velmi narocne, ovela viac, ako by to bolo s Inigom
Myslím, ze o žiadnu obeť pre Barçu nešlo. Už v zmluve mal mať zakomponovanú klauzulu, že v prípade záujmu zo Saudskej Arábie má možnosť odísť a klub nebude robiť problémy, takže sa Iñigovi najskôr len otvorila možnosť, ktorú využil.
Vraj to už chcel pred rokom ... A podľa jeho vyjadrenia už nedáva 50 zápasov na top úrovni ročne ... Čo sa dá chápať a podľa mňa možno to aj bolo vidieť na konci sezóny kde to už nebolo úplne ono .... Ale samozrejme nevieme
Takže nám odešel nejlepší stoper na RB vlastně dáváme jenom stopery....... Opravdu chceme jít s tímhle do sezony a hrát o tituly? Dle mě totální nesmysl a měl by se někdo přivést.
v obrane nam to nijak nepomohlo. vek uz sice ma, ale minulu sezonu nebol len alternativa, ale najlepsi obranca.
v tejto sezone v pripade viacerych zraneni v obrane to moze byt velmi narocne, ovela viac, ako by to bolo s Inigom
Využivať Christensena a hľadať novú tvár vo vlastných radoch