Ja to nechápem. Ak už nedokážeme zaregistrovať Garciu, Wojta a Martina, tak neviem ako chceme začať novú sezónu LL. Aby sme nakoniec neboli radi, že Peňa neodišiel resp: zatiaľ neodišiel, lebo bude on s Kochenom jedinou možnosťou do bránky v začiatku LL. Ale ak ešte odíde do konca prestupáku aj Peňa...čo potom? Garcia a Wojto nezaregistrovaní, Stegen na PN zostane jedine Kochen? No mne to tak vychádza...alebo nie?
No mně to vychází tak, že v Barce mají personální bordel, do kterýho vidí jen Laporta, Deco, případně něco málo dalších, ale nám se některý podstatný informace nikdy nesdělí, protože jsou tajný, tj. zneužitelný. No a my máme na očích akorát ten bordel a nechápem to.
To už keď sa Eric počíta znova za stopéra, tak to dúfam pekne zostáva Fort ako náhradník na RB. Čo ak sa zraní Christensen dlhodobo na pol rok a pred zápasom LM vypadne Kounde. Garcia sa neroztrhne na 2 posty ... jedine že Flick začne experimentovať viac s formáciou s 3 stopérmi. V podstate už stačí zranenie Christensena a Garcia bude musieť hrávať stopéra a nebude môcť dopriať odpočinok Koundemu.
ÁÁÁ, nie som vôbec spokojný s týmto prestupákom. Martin navyše ostal a akože ma ešte hrať rizikovejšiu rolu stopéra a nejakým zázrakom nahrádzať nášho minuloročného najlepšieho stopéra. Obrana sa ešte oslabila. Rád pekne nepekných slov by som na to vedel povedať. Sere ma to ... Aymeric Laporte nikoho vo vedeniu asi nenapadne. Idzte dpč.
Ja som spokojný, neminuli sme veľa a posilnili tam, kde nás tlačila topánka. Škoda odchodu Iñiga, teraz hlavne poriešiť registrácie a odchod hráčov ako Romeu, Peña...
tento prestupak vnimam skor za mierne oslabenie ako posilnenie, pretoze sice prisiel garcia ktory nevieme ako sa chyti a rashford ale odisiel nam nas najlepsi stoper.
Presne som tušil, ako to dopadne. Toľko sa písalo o prestupoch, hlavne odchodoch, že nakoniec tu máme nového brankára, o ktorom sa predtým vôbec neuvažovalo, chalana v útoku, ktorý bol v možnostiach až niekde na 3-4 mieste a z odchodov zatiaľ iba najlepší a najskúsenejší minuloročný obranca, nečakane, ale ani Pena, ani Romeu, ani nikto ďalší zo zoznamu a s pozitívnym vplyvom na financie...
Niečo Ťa uráža?
Viem o dvoch posilách a Ty?
ÁÁÁ, nie som vôbec spokojný s týmto prestupákom. Martin navyše ostal a akože ma ešte hrať rizikovejšiu rolu stopéra a nejakým zázrakom nahrádzať nášho minuloročného najlepšieho stopéra. Obrana sa ešte oslabila. Rád pekne nepekných slov by som na to vedel povedať. Sere ma to ... Aymeric Laporte nikoho vo vedeniu asi nenapadne. Idzte dpč.
Podla mna bolo prestupove okno dobre. Mozno keby s Inigo skor rozhybal, Kospo mohol ostat. Ale to uz su zbytocne spekulacie