Luffy_CZ ofenzivne neni na svete vela lepsich hracov s ulohami co ma Frankie, a ked by sa nedajboze zranil Pedri, tak De Jong je pripraveny prebrat jeho miesto, ale defenzivne to nie je ono. casto je slaby a nedorazny ked treba branit
Cassado a Gavi su este mladi a ked budu trpezlivi ich cas pride kazdopadne take" problemy" v zalohe su viac nez luxusne
kluc: a důvod proč by nemohli?
Leonidas:mě by vůbec zajímalo jake má úlohy,protože defenzivně jsou lepší Gavi i Marc.Do mezihry také.Oba jsou schopni dávat prunikove přihrávky,narazecky, takticky jsou na tom taky lépe, oba bojovníci a srdcaři. Jediné co mě napadá je Frenkieho výška,ale že by nějak vynikal v hlavičkach se mi nezdá.
Simao, dante vy ste prespali si druhu polku minulej sezony?
no rozohravka ked preberie loptu od obrancov a pravidelne nachadzal najlepsie postavenych spoluhracov, prechody cez linie s loptou kde robil nebezpecenstvo a precislenia, pomoc pri rozohravke, dlhe nahravky na kridla alebo na ofenzivneho zaloznika, pressing na superovej polovici atd.
preco si myslite, ze ho tam Flick dava? koli vyske, alebo jeho blondavym vlasom?
do defenzivy su lepsi Cassado a Gavi, ale do ofenzivy a medzihry ani nahodou.
nie ze by som ich zatracoval. Gavi na to ma aby bol v buducnosti prave na Frankieho mieste len ta sezona po rocnom zraneni nebola lahka a Cassado na to ma takisto. ukaze sa v sezone. nech hraju ti najlepsi
Cassado a Gavi jsou uplně marný do uzavřetých obran. Tam kde soupeř má šílený blok. Minulou sezonu to bylo šíleně vidět. A takových zápasů hrajeme drtivou většinu. Proto je FDj mnohem lepší volba k Pedrimu a Fermínovi než ti dva. Protože on skvěle podrží balon, dokáže předvídat a má klid na noze, hlavu nahoře a souhra. Což při vší uctě ti dva moc nemají zatím. jJasný tam kde soupeř nebetonuje, ten jejich běhavý fotbal je skvělý, ale jakmile jsou oni dva statický, tak je vidět ten problém je mít na hřišti.
Vidim to podobne ako leonidas129, popisal Frenkieho silne stranky, samozrejme v roznych zapasoch proti roznym stylom sa mozu viac hodit ini zaloznici, ale in general Frenkie diktuje tempo a dokonale spaja obranu s utokom. Ked nehra v nasej hre okamzite stupa neusporiadanost a v prvej polovici minuleho roku sa v tomto aspekte hry na neho chytal iba Casado, ktory sa bol schopny ukazat aj v narocnych zapasoch ako El Clasico. Frenkie neni klasicky DM, ale na dvojpivotovi s Pedrim im to obom svedci.
Nie, to že vytlačil v druhej polovici sezóny gaviho a cassada je podľa mňa spravodlivé, o tom sa nehádam. Ale nazvať ho jedným z najlepších do ofenzívy na svete je trochu strelené. Dribling ma skvelý, vie podržať a potiahnuť loptu, ale na tom to konci a väčšinou je to hovno platne. Na podržanie a rozohrávku je tam pedri, a ten potrebuje motor vedľa seba. Defenzívne FDJ je oveľa slabší ako ti dvaja, on je tak dobrý z každého rožku trošku, ale celkovo za mňa to určite nie je top hráč a momentálne hra na vrchole svojich možnosti, kdezto ti dvaja majú ešte obrovský potenciál a budú ešte rast.
Stavím sa, že v tejto sezone Gavi posadí FDJ na lávku.
Jj suhlas. Je dobre, ze sa od neho mladi ucia a je len otazka casu kedy niekto z nich vystreli jak pises. Do dnesneho dna mam vsak stale pocit, ze ked Frenkie schadza v 2. polcase z ihriska obcas nasu hru nespoznavam akoby s nim odislo aj lepidlo, co drzalo tim pokope. Podla mna Frenkie ostane tak trochu nedoceneny ako Busquets, kym neodide do dochodku.
tak to mame rozdielny nazor. ja som mylsel najlepsi do predu z hracov kt. hraju double pivot a staraju sa viac o medzihru.
keby to bolo hovno platne, tak nehrame minulu sezonu tak uzasne alebo Frankie by nehral zaklad.
ako pisal cizinkx s Frankiem bol poriadok, kontrola lopty, celkovo ofenziva na uplne inej urovni ako s gavim alebo cassadom a toto potrebujeme lebo ako tu uz tiez bolo pisane zapasy, v kt. hrame proti autobusu a potrebujeme co najlepsi futbal dopredu je vacsina v sezone
beriem stavku. podla mna Frankie ak sa nezrani si udzri poziciu. ak teda podpise zmluvu, lebo ak nie, tak v druhej polke ho uz Flick mozno vynecha
Ohledně FDJ... Nemůžu se zbavit dojmu, že tím svým mírně atypickým stylem má častokrát za zápas nakročeno k fantastickému řešení (viděnému z gauče 😁), ale jako by pokaždé těsně prováhal ideální okamžik a tohle se mu během jedné herní situace/sekvence stane x-krát za sebou, až je z toho místo geniální rozdílové akce trochu neladné přešlapování bez užitku. Snad s praxí a formou přijde dotáhnutí do 100 % a úplné naplnění potenciálu, který jsem u něj při příchodu z Ajaxu viděl. Moc bych mu to přál. Zatím ho ale vidím v základu spíš proto, že je jiný (než Pedri, Casadó, Gavi i Fermín), vyšší a fyzicky zdatný, spolehlivý (když neblbne) a jako takový vhodnější doplněk do sestavy. S tou vertikální kreativitou (pokud jde o pásmo hřiště blíž k bráně soupeře) to ale nevidím o moc líp než s Gavim.
😄 Jistě, my to z obýváku s nohama na stole víme nejlíp, že 😃
Frenkie má potenciál vyrábět přečíslení, navazovat na sebe soupeře a uvolňovat spoluhráče, ale většinou to prováhá a neodevzdá včas, nebo ho na poslední chvíli napadne ještě jedna změna a řešení pak není optimální, případně už je spoluhráči nepochopeno. Takže zůstává u jen toho potenciálu, což pokud se nezlepší, tak nám moc nepomáhá a je to velká škoda, protože v našem obvyklém zápasovém scénáři (jsme na míči, hrajeme do plných, soupeři se nás víc a víc učí, snažíme se tvořit a překonat to) by to byla cenná dovednost.
Neviem pani, ved každý to vidí po svojom. Ja ho vidím tak, že koľko spraví užitočných veci, toľko spraví aj fuckupov, či už v obrane alebo v útoku keď ju upne nezmyselne zabrzdí, strely z diaľky, take tiež nepoznáme.. pre mňa tie jeho efektne vybehy smerom dopredu sú síce pekne, ale väčšinou sú ozaj hovno platne lebo to aj tak ako píše johnka, neladnym preslapovanim bez úžitku zabrzdí. A to že ako píše Leonidas, že sme hrali úžasne, hrali sme úžasne určite nie kvôli FDJ, ťahúňmi boli ini borci, on bol len súčasťou tímu, a základ hral, podľa mňa kvôli tomu, lebo momentálne je/bol mierne lepší ako Gavi/cassado + zlá forma po dlhom zranení gaviho.
Simao neviem ci nechapes co som myslel, alebo len pises svoje aj ked reagujes na moje slova.
ano Frankie nebol tahunom ale len suciastkou v medzihre muzstva. a v tom je jeden z najlepsich hracov momentalne - to som pisal ja
Přijde mi srandovní řeč, že - Stred poľa Barcelony má dve istoty – Pedriho a De Jonga. --- Není to tak moc dávno, co se o De Jongovi docela dost pochybovalo. Já mám De Jonga rád už od začátku a tyhle pochybovačný kecy mi vždycky přišly líto.
Cassado a Gavi su este mladi a ked budu trpezlivi ich cas pride kazdopadne take" problemy" v zalohe su viac nez luxusne
Leonidas:mě by vůbec zajímalo jake má úlohy,protože defenzivně jsou lepší Gavi i Marc.Do mezihry také.Oba jsou schopni dávat prunikove přihrávky,narazecky, takticky jsou na tom taky lépe, oba bojovníci a srdcaři. Jediné co mě napadá je Frenkieho výška,ale že by nějak vynikal v hlavičkach se mi nezdá.
no rozohravka ked preberie loptu od obrancov a pravidelne nachadzal najlepsie postavenych spoluhracov, prechody cez linie s loptou kde robil nebezpecenstvo a precislenia, pomoc pri rozohravke, dlhe nahravky na kridla alebo na ofenzivneho zaloznika, pressing na superovej polovici atd.
preco si myslite, ze ho tam Flick dava? koli vyske, alebo jeho blondavym vlasom?
do defenzivy su lepsi Cassado a Gavi, ale do ofenzivy a medzihry ani nahodou.
nie ze by som ich zatracoval. Gavi na to ma aby bol v buducnosti prave na Frankieho mieste len ta sezona po rocnom zraneni nebola lahka a Cassado na to ma takisto. ukaze sa v sezone. nech hraju ti najlepsi
Stavím sa, že v tejto sezone Gavi posadí FDJ na lávku.
keby to bolo hovno platne, tak nehrame minulu sezonu tak uzasne alebo Frankie by nehral zaklad.
ako pisal cizinkx s Frankiem bol poriadok, kontrola lopty, celkovo ofenziva na uplne inej urovni ako s gavim alebo cassadom a toto potrebujeme lebo ako tu uz tiez bolo pisane zapasy, v kt. hrame proti autobusu a potrebujeme co najlepsi futbal dopredu je vacsina v sezone
beriem stavku. podla mna Frankie ak sa nezrani si udzri poziciu. ak teda podpise zmluvu, lebo ak nie, tak v druhej polke ho uz Flick mozno vynecha
Frenkie má potenciál vyrábět přečíslení, navazovat na sebe soupeře a uvolňovat spoluhráče, ale většinou to prováhá a neodevzdá včas, nebo ho na poslední chvíli napadne ještě jedna změna a řešení pak není optimální, případně už je spoluhráči nepochopeno. Takže zůstává u jen toho potenciálu, což pokud se nezlepší, tak nám moc nepomáhá a je to velká škoda, protože v našem obvyklém zápasovém scénáři (jsme na míči, hrajeme do plných, soupeři se nás víc a víc učí, snažíme se tvořit a překonat to) by to byla cenná dovednost.
ano Frankie nebol tahunom ale len suciastkou v medzihre muzstva. a v tom je jeden z najlepsich hracov momentalne - to som pisal ja