Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-08-24 10:21:23
🤣Hra e čísly..🤣
2025-08-24 10:22:05
Ano, stoperská dvojice je zatím dost problém a vedení nenaznačuje zájem přivést posilu. Tohle není obrana, která by měla hrát o tituly
2025-08-24 11:13:12
Rashford to bude mit tezky proti temhle soupeřum, co betonuji cely zapas.
2025-08-24 11:42:48
Yamal a Raphinha dostali neúmerne vysoké známky vzhľadom k tomu čo včera predviedli. Včera to nebol deň Yamala ani Raphinhu. Boli málo aktívny a hlavne Yamal postrácal veľa lôpt. Cez ľavého obrancu domácich sa nevedel dostať čo u neho nie je zvykom. Streľba mu vôbec nešla a ani v prihrávkach do pokutového územia nejak včera nevynikal. V obrane sme mali značné nedostatky a zápas tiež nevyšiel Cubarsimu. Pri prvom góle domácich sa dal ľahko oklamať. Takto ako sme hrali včera Barca nemôže hrať. Zvíťazili sme len zo šťastím, vlastným gólom domáceho obrancu. Ale tri body z výjazdu sú dôležité. Budúci víkend to bude ešte ťažšie vo Valladolide.
2025-08-24 12:26:19
Nie sú na stav trávnika nejaké pravidlá? Hrať na vode predsa kazí hru, to fakt chcú znižovať atraktivitu takýchto zápasov pre divákov? To ma dosť prekvapilo.
Inak ma zaujalo, že Lamine občas pekne prenikne zprava do 16tky a nahrá v podstate do päťky na ľavo a tam chýba hráč, ktorý by to spracoval alebo rovno doklepol do brány. Stalo sa to včera, (aj sa kvôli tomu trochu rozčuľoval) a stalo sa to pár krát aj ku koncu minulej sezóny. Rashford má na to rýchlosť, ak sa zohrajú, mohlo by to vyjsť.
2025-08-24 13:47:10
Akoze ostal som v šoku keď som zistil že to ihrisko nie je po daždi veď tam bolo vidno koľko tam je vody, za mňa Pedri výborné, neviem akoze Yamal je chvaleny ale mne sa jeho hra nepáčila, Cubarsi sa nechal ľahko obohrat pri prvom góle ale to že Yamal po strate lopty vypustil súboj to je v pohode? Neviem ten chlapec má talent od boha ale mam z neho pocit že keď ho neskrotia tak bude veľmi zle lebo už teraz sa cíti v objatí so zlatou loptou, Araujo druhý zápas a druhý krát zahral zle miestami mám pocit akokeby ani nevedel čo má hrať ešte 2 také zápasy a chlapec sadne a bude hrať Andreas
2025-08-24 16:08:31
Včerejší zápas ukázal několik dalších věcí, než o kterých se tady mluví. Dani Olmo je specifický hráč, za kterého nemáme náhradu. Gavi je mnohem lepší než Casado, nabízí více možnosti a i Pedri je vedle něho lepší.
Jinak stoperská dvojice mě taky malinko děsí. Čekal jsem to mnohem lepší, ale věřím že se zlepšíme i kdyby měl jít třeba Eric na stopera a Koundé zpět na beka.
2025-08-24 18:21:19
Dufam,ze najbližšie bude obrana- Balde,Cubarsi,Kounde,Eric.