Dnes je tam viacero hracov uplne odpojenych. Bozechran aby sme predali Fermina. Obrana katastrofalna neviem co je tam za problem, ale Frenkieho som si na ihrisku vsimol asi v 15min, za mna najslabsi hrac 1.polcasu. Eric je tam predpokladam miesto Arauja kvoli rozohravkam, ale okrem 2 peknych pasov na utocnikov to asi 5krat prihral priamo na nohu superovi, nechapacka. Raphinha ked ma prihrat striela a ked ma strielat prihrava (nepresne). Pozitiva su zatial Joan Garcia, Pedri, a fakt, ze 2.polcas uz moze byt iba lepsi:D
Rozhodca slabý, nevie si skrotiť hráčov. Hráči Vallecana už dvakrát odkopli loptu z frustrácie a žiadna žltá karta.
Budem rád, ak sa dneska nikto nezrani.
hrozny zapas. cely cas sme boli mimo, akokeby v noci nespali. hrali sme poplasene akokeby sme mali poslednych 5 minut do konca. Garcia dnes top vykon. skoda zahodenych sanci. Raphina ked mal nahravat Ferranovi do prazdnej tak nezmyselne skusal z nemozneho uhlu, a ked mal proti sebe len brankara a mohol strielat, tak vymyslal paticku. Keby dal Olmo tak mame 3 body.
treba ale pogratulovat superovi k skvelemu vykonu, lebo hrali naozaj vyborne, nebojacne a narozdiel od nasich na 100% moznosti
Celkovo zlý zápas z našej strany, chýbala nám iskra, ešte aj Pedri, ktorý patril k tým lepším, pôsobil prispato. A celý čas som len tŕpol, či sa niekto na tej oráčine nezraní.
LaLiga potrebuje zapracovať na pár veciach, minule sa hralo pomaly vodné pólo, dnes trávnik ako v Horných Orešanoch, a ešte im ani nefunguje VAR.
Vallecano jinak klobouk dolů, takhle si představuji bojovný výkon. Nám dnes zápas celkově nevyšel, stane se. Naopak Rayo vydrželo celý zápas makat na 120%, kdyby vyhráli nikdo by se nemohl divit.
Skôr ako ta obrana ma trápi utok . Raphinha a jeho rozhodnutia sú katastrofa . Olmo a dorazka "do prazdnej" druhá katastrofa
Ferran môže mať koľko chce zableskov(golov) ale herne je to mensi lewa + tiež ma sebecké zmýšľanie pri hre co predviedol hneď v prvom kole , ale tam sme vyhrali . Yamal sa mi nepozdáva, veľa sa hada a rieši nefutbal.rashford co nastupil tak slabota. Lewa to zabil keď šiel prihravat na yamalovu stranu a on si pomýlil tlačítka na joystick a omylom stlačil strelu :D a to z 20 sezón možno 2 sme mali fakt ze obranu pri ktorej som sa neobával každého protiútoku aj keď sme mali top team , v tej obrane sme vedeli vždy zakiksovat, takže na to som zvyknutý ale na tak herne slabý utok proste nie . A momenty co rozhodujú zapas boli z našej strany dnes
1.raphinha môže tuknut feranovi takmer do prázdnej ale radšej skúsi pravacku
2.olmo netrafi loptu do "prazdnej"
3.yamal nepokryje hraca keď kounde ta ma dvoch a ešte ho aj volal k sebe
Pretože podľa mňa keby aj ta akcia hneď prvá skončí golom , pozerali by sme na úplne iný zapas ..a takto odpálili xaviho , že nedávali xx šancí za zapas a potom na to doplatili.snad na to flick správne zareaguje a nebude sa história opakovať
fakt po jednom horsom zapase ideme predavat Raphinhu co bol najefektivnejsi hrac minulu sezonu? nie je to ziadny kuzelnik s loptou, ale skvele zakoncuje, nahrava na kopec golov a ako bonus brani ako lev. bolo viacero momentov ked bol v nasej sestnastke skor ako obrancovia a zabranoval golu
bol by som zvedavy kto by tam hral na tom lavom kridle
Áno. Momentálne z toho co mame je super , bojovnosť mu vôbec nejdem uprieť. Ale nemyslím si ze nejak skvelé zakončuje.nahravky nemyslím si tiež že je nejaký extra nahravac , aj suarez bral veľa asistencií aj ronaldo ma dosť , ale nahrávací sú zrovna není. S loptou to není tiež extra. Minuloročné čísla mu tiež neberem , ale ako som povedal , nemyslím, že ich zopakuje čiže keby prišla 90m+ ponuka, určite by som ju zvážil. A aj keď spravil chybu , určite nebol najhorší na ihrisku , to opäť netvrdím. To isté za ferana . Nehovorím ze by som ich hneď predal za 5 mega , snáď si to už pochopil .to je 150m za 2 priemerných hráčov aj keď čísla na minúty majú z minulej sezóny super .
A to není vôbec prvý zápas, čo by raphinha urobil niečo také ako dnes , nebolo jeden krát čo zahodil čisté sance a tým sme nedali zapas na našu stranu a nezískali 3 body . Není to prvý zápas co ferran volil zle rozhodnutia a lopta mu zavádzala.
Keď ferran dá gol nejaký upoteny a do toho spraví 3-4 rozhodnutia katastrofálne, tak ja si to pamätám a viem ze s týmto vyhráme LM a ligu len so stastim alebo keď real bude moc strácať. Inak proste tomu neverím. Véd aj dnes keď sme hrali otrasne sme si vytvorili 5 góloviek, aj rayo , možno aj viac . Ale aj jedno aj druhé mužstvo premenilo 1 . Rozdiel je v tom aké očakávania majú fanusikovi raya a aké naši. A je to normálne už iba keď pozreme aké berú platy .
jasne chapem co pises, ale nesuhlasim, ze Raphinha je primerny hrac. minulu sezonu bol jeden z kandidatov na zlatu loptu, nebyt zbabraneho zaveru s interom tak mozno by ju aj vyhral. to primerni hraci nerobia.
nemusi to hned zopakovat, ale nevidim dovod, preco by si ten vykonnostny standard nemal udrzat.
aj ti najlepsi nepremenia sancu, ide o to, aka je to cast a Raphina daval goly aj z toho, z coho by ini hrac ani neohrozili brankara.
s Ferranom by som aj suhlasiil, nevidim ho do buducnosti, ze by mal na zaklad lebo ten toho na hrote pali privela, a na kridle nema taky efekt na hru aky by kridelnik mal mat.
ale takyto predaj momentalne ani u jedneho nieje mozny, lebo nie je na 1:1 a nikto nevie ako daleko od toho sme. cize predas Ferrana za 50 a mozes kupit za 15 alebo predas oboch za 150 ako si pisal a mozes nakupit za 50
aj keby sme boli na 1:1, tak Raphinhu by trebalo dostojne nahradit. a nieje vela hracov pod 100 mega ktori by toho boli schopni
čekal jsem jasnou převahu, ale místo toho to byla nuda. Usnul jsem u toho. Na výhru jsme neměli nárok. Ani v posledních minutách se to nikdo nasnažil zachraňovat. No ale Yamal trefil penaltu dobře.
Podľa mňa hlavne presing z toho ťažili celý zápas aj rýchle útoky. Krásne obchádzali ofsajd pasce z druhej vlny . Fakt hrali dobrý futbal a my otrasne , ale aj tak sme si vytvorili fakt dobre príležitosti aby sme si zobrali 3 body a brankárov výkon tým viac ocenili
Slabší výkon mužstva, takže bod je dobrý, súper hral skvelo, Garcia v bráne ich vychytal, náš útok s Olmom neproduktívny , aj také zápasy prídu, keď nebudeme brat ani bod. Ale nebude ich veľa, som pozitívne naladený, ideme pre trofeje !
Budem rád, ak sa dneska nikto nezrani.
Amen
treba ale pogratulovat superovi k skvelemu vykonu, lebo hrali naozaj vyborne, nebojacne a narozdiel od nasich na 100% moznosti
LaLiga potrebuje zapracovať na pár veciach, minule sa hralo pomaly vodné pólo, dnes trávnik ako v Horných Orešanoch, a ešte im ani nefunguje VAR.
Ferran môže mať koľko chce zableskov(golov) ale herne je to mensi lewa + tiež ma sebecké zmýšľanie pri hre co predviedol hneď v prvom kole , ale tam sme vyhrali . Yamal sa mi nepozdáva, veľa sa hada a rieši nefutbal.rashford co nastupil tak slabota. Lewa to zabil keď šiel prihravat na yamalovu stranu a on si pomýlil tlačítka na joystick a omylom stlačil strelu :D a to z 20 sezón možno 2 sme mali fakt ze obranu pri ktorej som sa neobával každého protiútoku aj keď sme mali top team , v tej obrane sme vedeli vždy zakiksovat, takže na to som zvyknutý ale na tak herne slabý utok proste nie . A momenty co rozhodujú zapas boli z našej strany dnes
1.raphinha môže tuknut feranovi takmer do prázdnej ale radšej skúsi pravacku
2.olmo netrafi loptu do "prazdnej"
3.yamal nepokryje hraca keď kounde ta ma dvoch a ešte ho aj volal k sebe
Pretože podľa mňa keby aj ta akcia hneď prvá skončí golom , pozerali by sme na úplne iný zapas ..a takto odpálili xaviho , že nedávali xx šancí za zapas a potom na to doplatili.snad na to flick správne zareaguje a nebude sa história opakovať
bol by som zvedavy kto by tam hral na tom lavom kridle
A to není vôbec prvý zápas, čo by raphinha urobil niečo také ako dnes , nebolo jeden krát čo zahodil čisté sance a tým sme nedali zapas na našu stranu a nezískali 3 body . Není to prvý zápas co ferran volil zle rozhodnutia a lopta mu zavádzala.
Keď ferran dá gol nejaký upoteny a do toho spraví 3-4 rozhodnutia katastrofálne, tak ja si to pamätám a viem ze s týmto vyhráme LM a ligu len so stastim alebo keď real bude moc strácať. Inak proste tomu neverím. Véd aj dnes keď sme hrali otrasne sme si vytvorili 5 góloviek, aj rayo , možno aj viac . Ale aj jedno aj druhé mužstvo premenilo 1 . Rozdiel je v tom aké očakávania majú fanusikovi raya a aké naši. A je to normálne už iba keď pozreme aké berú platy .
nemusi to hned zopakovat, ale nevidim dovod, preco by si ten vykonnostny standard nemal udrzat.
aj ti najlepsi nepremenia sancu, ide o to, aka je to cast a Raphina daval goly aj z toho, z coho by ini hrac ani neohrozili brankara.
s Ferranom by som aj suhlasiil, nevidim ho do buducnosti, ze by mal na zaklad lebo ten toho na hrote pali privela, a na kridle nema taky efekt na hru aky by kridelnik mal mat.
ale takyto predaj momentalne ani u jedneho nieje mozny, lebo nie je na 1:1 a nikto nevie ako daleko od toho sme. cize predas Ferrana za 50 a mozes kupit za 15 alebo predas oboch za 150 ako si pisal a mozes nakupit za 50
aj keby sme boli na 1:1, tak Raphinhu by trebalo dostojne nahradit. a nieje vela hracov pod 100 mega ktori by toho boli schopni