Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-09-01 08:54:48
Chlapec je kuzelnik z gumy nech mu to vydrzi, uzasne , je to lietajuci Garsia 👍👍👍
2025-09-01 09:15:56
Jedine jemu zápas vyšiel, má všetko čo treba, istotu a kľud, prehľad, reflexy, trochu šťastia.
pedroanakin Premium
2025-09-01 09:35:48
Nezaslúžili, naviac sme mali šťastie, že sme uhrali aspoň bod.
Dôvody prečo je výsledok taky aký je:
- Vynikajúci Joan García
- Domáci nás intenzívne napádali a hrali dôrazne
- Šance sme si napriek napádaniu dokázali vytvoriť, ale už nie premeniť
- Naša obrana horela

Za mňa, obrana sice dostala včera naložené viac, než dva predošlé zápasy dohromady, ale dlhé lopty súpera z vlastnej poloviny, pri ktorých už všetko závisí na obrancoch, to sme nedokázali kontrolovať.

Pri takto namotivovanému a agresívneho súperovi sa stane, že šanci nieje veľa a musí sa to oddrieť, ale musia sa premieňať. A ak sa aj nepremenia, čo sa tiež môže stať, obrana musí byt kompaktná.

V konečnom dôsledku, bod zachránil Joan García, ktorý bol včera "més que un" brankár 😊
Marian Premium
2025-09-01 10:33:45
Joan Garcia podal výnimočný výkon, no keby pred zápasom dal glgnúť z toho gumidžúsu 🧉aj ostatným hráčom, mohli sme vyhrať 🤠
2025-09-01 12:46:24
Garcia mi pripomína mačku svojimi pohybmi a skokmi,je úžasný- a to môže byť skúsenosťami lepší....
Pravdo Premium
2025-09-01 15:27:51
Presne tak nezasluzili sme si ani remizu, ale berem to tak ze este stelujeme formu na dolezite zapasy, Uz v prvom zapase som kritizoval ze sme zacali na 50%, proti Levante sma vyhrali len so stastim a teraz sme tak na 70% ale je tam stupajuca tendencia takze zatial okej, bude repre pauza tak zase padneme na 60% ale snad potom sa to zacne uz napolno 18.9. uz musime byt v prevadzkovej teplote.