Píšeš akoby Ferran spálil tutovky. Keby mu dávali lopty tak by si ho mohol riešiť. Aj z toho mala sa dostal do pozície, ibaže mu Rafina loptu nedal alebo mu zle nahral...
Neviem, na základe čoho a kto to známkuje, ale nielen ja mám iný názor. Yamal nadhodnotený, Eric v porovnaní s Chrisom skôr opačne, za mňa Pedri lepší ako FDJ,dopredu nemal s kým hrať. Podľa mňa okrem Pedriho a Joana všetci ostatní hlboko pod svoje možnosti.
prosim vas uvedomte si, ze tie znamky su spriemerovane znamky z inych medii, tak ked tu mienite len kritizovat hodnotenie, tak to radsej necitajte.
jeden cas podla mna prave koli tomu tu uz tento pozapasovy clanok nebol, a ja to rad citam, a bol by som rad keby to tu ostalo.
no ja az tak hotovy z toho hodnotenia niesom.
Garcia tam mal velmi dolezite zakroky, jeden mozno zabranil golu, Christiansen bol pomaly, nestihal za utocnikmi.
Frankiemu by som dal o nieco menej Pedri trochu vyssia znamka, ale nic moc vykon
Garcia aspon 9,5 kludne aj 10, ale to je pravidelna vec, ze brankar sa moze aj potrhat a nema super znamku
Yamal vybojoval penaltu, premenil ju, to vzdy znamku zvysuje aj ked suhlasim, ze celkovy vykon velmi slaby
a s ostatnym sa da suhlasit az na neviditelneho Olma, ktory zahodil 3 body tomu by som dal este menej
rafa po 20 minútach zrelý na lavičku,yamal druhý polčas to isté,eric kazil prihrávky už pri bráne..jediný kto makal bol joan g. ,pedri a frankie. olmo spálil 2 tutovky. škoda že lewa a fermin nešli aspom na druhý polčas
J:Garcia 10 bez debaty!
E.Garcia nanajvys 4
Torres max 4,5 az 5
Pedri min 8
atd
Pedri mal vela zlych prihravok.
To iste aj Eric
Cubarsi chybal podla mna.
jeden cas podla mna prave koli tomu tu uz tento pozapasovy clanok nebol, a ja to rad citam, a bol by som rad keby to tu ostalo.
Garcia tam mal velmi dolezite zakroky, jeden mozno zabranil golu, Christiansen bol pomaly, nestihal za utocnikmi.
Frankiemu by som dal o nieco menej Pedri trochu vyssia znamka, ale nic moc vykon
Garcia aspon 9,5 kludne aj 10, ale to je pravidelna vec, ze brankar sa moze aj potrhat a nema super znamku
Yamal vybojoval penaltu, premenil ju, to vzdy znamku zvysuje aj ked suhlasim, ze celkovy vykon velmi slaby
a s ostatnym sa da suhlasit az na neviditelneho Olma, ktory zahodil 3 body tomu by som dal este menej