Ten kto toto napísal musel sám byť namazaný minulú sezónu : 1) keď súper prelimil offside líniu vždy boli problémy i Cubarsi sa ukázal pomalý zachraňoval Inigo tiež nie najrýchlejší. 2) naše prestupové obdobia ako vždy katastrofa - bez prachov a bez normálnej šance na registrácie. 3) vytvára to tlak navyše 4) nechutné “vyhadzovanie” opôr a vyhlásenia klubu k jednotlivcom. Takéto veci nerxistovali a to som fanda + 50 rokov
Je třeba si uvědomit, že přes finanční situaci, kdy 3 roky nemůžeme přivést potřebné posili jsme zažili loni skoro historickou sezónu s parádním fotbalem. Tým hrál hodné nad možnosti a možná se to prostě letos nezvládne zopakovat
Dobře namazaný stroj z minulé sezóny pořádně drhne ---- No chlapci po pořádné dřině v minulé sezóně teď zažívají zasloužený odpočinek a chtějí koncem této sezóny zase dohánět desetibodový manko na oba Madridy. Ale nějak mám pocit, že Flick tam tu morálku relativně brzo zvládne.
Nevidel by som to tak tragicky. Aj ostatni hraju ako ponocni. Chlapci potrebuju ziskat spat radost a nadsenie potom to pojde. Bolo by smiesne si mysliet, ze od prvrho zapasu pobezi vsetko ako hodinky. Ak ti starsi nevyhoreli
Ale u nás bol začiatok sezóny vždy v znamení hľadania sa. Aj za Cruyffa, Rijkaarda, Guardiolu či Enriqueho. Dodnes pamätám , ako sme hneď v úvode rupli v tej prvej trebl sezone s Herculesom a následne remizovali s Huescou. Potom prišla repre pauza a do decembra začali anglické týždne . A hneď to bolo o inom. Tu sa len potrebujú zohrať , dostať do tempa a hrať pravidelne ob deň . A garantujem vám , že ten futbal bude vyzerať inak. Po pauze skoro dva mesiace by bolo strašne naivne si myslieť , že to bude absolútne perfektne a hneď budú drtit rad radom.
A ešte taká maličkosť . Zatiaľ sme hrali buď na rozmočenej škvare alebo absolútne predušenej a vyprahnutej púšti. Hneď v úvode všetky 3 zápasy vonku a s asi pre nás najzložitejším mužstvám ktoré bránia hlboko. Nieje to výhovorka , ale podmienky robia tiež svoje . Tak nerobme paniku
Najlepšia liga sveta musí mať o dosť lepšie trávniky.