Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-09-02 17:34:52
Ten kto toto napísal musel sám byť namazaný minulú sezónu : 1) keď súper prelimil offside líniu vždy boli problémy i Cubarsi sa ukázal pomalý zachraňoval Inigo tiež nie najrýchlejší. 2) naše prestupové obdobia ako vždy katastrofa - bez prachov a bez normálnej šance na registrácie. 3) vytvára to tlak navyše 4) nechutné “vyhadzovanie” opôr a vyhlásenia klubu k jednotlivcom. Takéto veci nerxistovali a to som fanda + 50 rokov
2025-09-02 17:57:08
Je třeba si uvědomit, že přes finanční situaci, kdy 3 roky nemůžeme přivést potřebné posili jsme zažili loni skoro historickou sezónu s parádním fotbalem. Tým hrál hodné nad možnosti a možná se to prostě letos nezvládne zopakovat
2025-09-02 18:40:47
Dobře namazaný stroj z minulé sezóny pořádně drhne ---- No chlapci po pořádné dřině v minulé sezóně teď zažívají zasloužený odpočinek a chtějí koncem této sezóny zase dohánět desetibodový manko na oba Madridy. Ale nějak mám pocit, že Flick tam tu morálku relativně brzo zvládne.
2025-09-02 18:42:44
Fakt dobre napísané, a tie štipľavé poznámky voči LaLige sa mi páčia najviac.
Najlepšia liga sveta musí mať o dosť lepšie trávniky.
AndreasGerardi Premium
2025-09-02 20:18:38
Ale u nás bol začiatok sezóny vždy v znamení hľadania sa. Aj za Cruyffa, Rijkaarda, Guardiolu či Enriqueho. Dodnes pamätám , ako sme hneď v úvode rupli v tej prvej trebl sezone s Herculesom a následne remizovali s Huescou. Potom prišla repre pauza a do decembra začali anglické týždne . A hneď to bolo o inom. Tu sa len potrebujú zohrať , dostať do tempa a hrať pravidelne ob deň . A garantujem vám , že ten futbal bude vyzerať inak. Po pauze skoro dva mesiace by bolo strašne naivne si myslieť , že to bude absolútne perfektne a hneď budú drtit rad radom.