Spravne 🙂👍. Ja tiez myslim, ze mladu Bardi uplne neprepadol, ale chce to cas. Nerozumiem ale, preco najvyssi hrac Rasford rozohrava rohy , ocakaval by som ho v 16 ke. A Kasado ano stratil zopar Lopt ale to aj ini, myslim ide nahor vykonovo. A uz vobec by som nezatvaral vodu nad Christensenom
Včera podľa mňa to moc nešlo Casadovi. Roony hral vcelku ok. A pozitívne je, že Rashford sa do toho dostáva, jeho súhra s tímom sa zlepšuje.
Súper hral veľmi bojazlivo, to sa teda tak často nevidí.
Ale hlavný záver je jasný už dlhšie: Ferranovi hra v základe nesedí, on asi fakt potrebuje nastupovať ako striedajúci.
Vedľajší záver: bod 3 je plný hlúpostí.
Malorca bola doma, Baldé nie je mimo formu, ale zranený a napísať po 4.kole, že Chrisovi tréner už nedôveruje, ja pekná blbosť. Akoby všetko, čo odohral, pokazil. Za repre odohral 2 zápasy, dal gól, hral dobre.
Súper hral veľmi bojazlivo, to sa teda tak často nevidí.
Ale hlavný záver je jasný už dlhšie: Ferranovi hra v základe nesedí, on asi fakt potrebuje nastupovať ako striedajúci.
Malorca bola doma, Baldé nie je mimo formu, ale zranený a napísať po 4.kole, že Chrisovi tréner už nedôveruje, ja pekná blbosť. Akoby všetko, čo odohral, pokazil. Za repre odohral 2 zápasy, dal gól, hral dobre.