Ak mas na mysli Fatiho tak ten mal zahojene zdrave koleno, ale nefungovala mu hlava. Presny opak ako u Gaviho. Tomu chlapcovi mega fandim nech sa da dokopy a vsetkym ukaze na co ma :/
jednoznacne to pripomina Fatiho, ale nie len jeho. ja by som spomenul Wilshera, ktory podobne zaziaril vo velmi mladom veku, ale zranenia mu dokatovali karieru.
dufam aj ja, ze to dopadne dobre. su aj pripady, kedy to uz vyzeralo velmi zle ohladom zdravia a otocilo sa to napr. ako u Pedriho
a v pripade zakroku o absencii cca 3 tyzdne. Potom sa urobi artroskopia a musia zosit meniskus. To vyzera jakeby liecili podla kavovej usadeniny a nemali k dispozicii MR, ultrazvuk a dalsie metody, aby videli, ze ten meniskus je v prdeli.
Asi si to zle pochopil oni vedeli co mu je ale namiesto dlhej konzervatvinej liecby kde by asi hral s bolestami sa rozhodli nakoniec pre artroskopiu a zositie. Mozno sa mylim ja ale tak som to pochopil
Ak máte tú možnosť, prehrajte si tých pár minút z toho zápasu proti Gruzínsku. Podotýkam, že tam o nič nešlo. Gavi bol ošetrovaný a už na prvý pohľad to nevyzeralo dobre. Zrejme adrenalín+Gavi veľmi chcel, a tréner ho nechal na ihrisku. A za chvíľu BOLO VYMAĽOVANÉ. La Fuente a jeho lekársky team sa na Gaviho nešťastí priamo podieľali.
Úplne zbytočný a nikomu nepotrebný zápas, ale nie, musel ho nasadiť. Gaviho adrenalín viem pochopiť, je to ten typ človeka že aj so sadrou by behal, ale medicínsky štáb, plný profesionálov.. že to nevedeli včasné vyhodnotiť a stopnúť ho..
Aby Gaviho nezdrtili věčný zdravotní problémy jako např. Fatiho. Jenž narozdíl od něho už má Gavi v krvi dobrý fotbal, takže se mu jako zdravýmu už relativně snadno naskočí zpět do hry. Fati byl příliš mladičký, jeho vleklý výpad ho od fotbalu izoloval natrvalo. U Gaviho tohle podle mě nehrozí, ho už ve fotbalu drží dost bohatý zkušenosti.
dufam aj ja, ze to dopadne dobre. su aj pripady, kedy to uz vyzeralo velmi zle ohladom zdravia a otocilo sa to napr. ako u Pedriho
Obavam sa ze sa zaradi do zoznamu hviezd ktore mohli byt obrovske, bohuzial telo nedovolilo.
Kto by nechcel byť na jeho mieste ?
Ale bude to sakra bolieť, ale Gavi to dá.