vdaka za clanok
klasicke riesienie od politika. mysli si, ze moze zaplatit za emocie.
atmosfera na zapasoch Barcelony je horsia ako v na hocijakom vonkajsom zapase, a VRAJ koli pre klub smiesnym 23000 euram.
klobuk dole Laporta
snad mu to socios spocitaju
no ved preto so5m napisal vraj. skor verim tomu, ze Laporta sa msti fans za to, ze ho kritizovali a to, ze na stadione FC Barcelona je ako na pohrebe mu je menej dolezite ako jeho osobne zaujmy. Ak by nie, tak je to uz davno vyriesene
stve ma to, lebo som som bol na zapase a okrem futbalu mi navzdy ostane spomienka na atmosferu, ktora by bez ultras tribuny nebola. choraly mi hrali v usiach este hodiny po zapase
dalsia vec, ze inak sa hra aj hracom ked ich fans zenu do predu, a ked je na tribune mrtvo. urcite si spominas ako nas vyradil Frankfurt v europskej lige, ked nas ich fans prekricali, a nedavno sa to stalo aj s PSG. to je totalna fanba
Tohle je jedna z největších chyb. Tohle nám chybí hodně, ty turisti s vlaječkami nás opravdu dopředu hnát nebudou. Tohle by se mělo okamžitě řešit a dát stranou peníze a ego, vždy tady jde o klub a o hráče aby je během zápasu něco nakoplo. Toto je opravdu ostuda, největší stadion kde chybí fanoušci 🤷🏼♂️👎🏼
ano bol. nebolo to dlho potom ako sa atmosfera zmenila zo skvelej na pohrebnu. Raphinhovi a dalsim hracom to urcite vadi, a preto navrhol toto riesenie, ale Laportu riesenia nezaujimaju. on tam nechce fanusikov.
v clanku sa pise, ze najal nejaku skupinu aby fandila barcelone. toto je uz tragikomedia nehodna Barcelony
som zvedavy kolko im zaplatil, ked pyta 21000 od ultras
klasicke riesienie od politika. mysli si, ze moze zaplatit za emocie.
atmosfera na zapasoch Barcelony je horsia ako v na hocijakom vonkajsom zapase, a VRAJ koli pre klub smiesnym 23000 euram.
klobuk dole Laporta
snad mu to socios spocitaju
stve ma to, lebo som som bol na zapase a okrem futbalu mi navzdy ostane spomienka na atmosferu, ktora by bez ultras tribuny nebola. choraly mi hrali v usiach este hodiny po zapase
dalsia vec, ze inak sa hra aj hracom ked ich fans zenu do predu, a ked je na tribune mrtvo. urcite si spominas ako nas vyradil Frankfurt v europskej lige, ked nas ich fans prekricali, a nedavno sa to stalo aj s PSG. to je totalna fanba
v clanku sa pise, ze najal nejaku skupinu aby fandila barcelone. toto je uz tragikomedia nehodna Barcelony
som zvedavy kolko im zaplatil, ked pyta 21000 od ultras