Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-10-14 12:22:44
Mne to pripada tak, ze sa na tom niekto poriadne nabalil....a zda sa mi, ze to takto funguje vsade na svete, nie len na Slovensku...
2025-10-14 14:23:06
Toto sa už stalo aj u nás- príde firma, podlezie cenu, je najlacnejšia, vyhrá to a potom sa cena navyśuje dodatkami k zmluve, lebo bola od začiatku nereálna. Keby však vybrali drahšiu ponuku, začali by sa reči o podvode a mnohí by tomu uverili.
2025-10-14 19:16:03
Základne pravidlo najlacnejšieho a najdrahšieho hned vypustíš a operujes so zvyškom, nehovoriac a populizme Laportu na ktorý doplatíme skôr či neskôr. Populizmus je ako rakovina a kým to nepochopia aj ti menej chápavy tak nič nebude fungovať tak ako ma lebo populistom vždy ide len o vlastný prospech… btw sledujem každý deň výstavbu štadióna a dôjde mi ze tempo sa výrazne spomalilo, interiér vyzerá úplne lacno v porovnaní s tým čo prezentovali na vizualizáciách a myslím že to tak bude ďalej pokračovať, na detaily sa vykašle lebo už nebudú peniaze a bude síce štadión ale bude vyzerať ako vykastrovana cast toho čo mohlo byt… v porovnaní s RM kde to Barnabeu je vymakané, vidieť že Perez bol stavbár