Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Mne to pripada tak, ze sa na tom niekto poriadne nabalil....a zda sa mi, ze to takto funguje vsade na svete, nie len na Slovensku...
Toto sa už stalo aj u nás- príde firma, podlezie cenu, je najlacnejšia, vyhrá to a potom sa cena navyśuje dodatkami k zmluve, lebo bola od začiatku nereálna. Keby však vybrali drahšiu ponuku, začali by sa reči o podvode a mnohí by tomu uverili.
Základne pravidlo najlacnejšieho a najdrahšieho hned vypustíš a operujes so zvyškom, nehovoriac a populizme Laportu na ktorý doplatíme skôr či neskôr. Populizmus je ako rakovina a kým to nepochopia aj ti menej chápavy tak nič nebude fungovať tak ako ma lebo populistom vždy ide len o vlastný prospech… btw sledujem každý deň výstavbu štadióna a dôjde mi ze tempo sa výrazne spomalilo, interiér vyzerá úplne lacno v porovnaní s tým čo prezentovali na vizualizáciách a myslím že to tak bude ďalej pokračovať, na detaily sa vykašle lebo už nebudú peniaze a bude síce štadión ale bude vyzerať ako vykastrovana cast toho čo mohlo byt… v porovnaní s RM kde to Barnabeu je vymakané, vidieť že Perez bol stavbár