Zlatý dobrý Messi. Dnes sa už nerodia top futbalisti s takou dobrou povahou, česť výnimkám ako Pedri. Opakoval by som sa, ale s Yamalom to už prešlo za hranicu a nezastaví sa to a bude to len horšie. Žiaľ nedali si pozor pri jeho vývoji.
to je tak ked si v 18 na vrchole sveta. nieje vela ludi, ktori by to zobrali s velkou pokorou. ostava len dufat, ze si aspon bude plnit svoje treningove povinnosti aby mal dlhu karieru, lebo ked zacne nemiesto toho nocny zivot, tak to bude zle.
Ve finále co je na tom ? Každý nemusí být Mirek Dušín sedící mlčky v koute .. at si má ego jaké chce když bude mít adekvátní výkony na hřišti … prosadí se ten kdo je vidět a slyšet … držím mu palce 👍
To, čo tu píšete je stupidita. Ten článok vás pomýlil. Píše sa tam, že klub ho požiadal , aby nepodpisoval a potom sa tam píše, že klub uvítal jeho rozhodnutie. A už sú tu nepriateľské hejty. To ste tu banda madridistov? Vypadnite! A či bude u nás stále? To sa nevi, bude na neho poľovačka a keď mu ponúknu kozmický kontrakt (také PSG), je možné, že odíde. No a čo? Každý z vás by odišiel za menej, ako by ponúkli jemu.
tiez sa cudujem. kazdy tu pise o egu a pritom v clanku sa jasne pise, ze o to bol poziadany klubom, aby na jeho podpisoch zarobili peniaze. nic narocne na pochopenie
"Podľa španielskeho denníka sa Yamal chystá túto ponuku prijať, a preto mu jeho marketingoví manažéri odporučili prestať podpisovať predmety, o ktoré ho fanúšikovia často žiadajú pred areálom FC Barcelony." Je to odporučenie na základe ponuky, ktorú sa Lamine chystá prijať, aby on sám mohol na tom zarábať. Ale je to len odporučenie. Ak sa ale on rozhodne "zvýšiť hodnotu" svojho podpisu tak, že prestane podpisovať rôzne predmety, keď ho fanúšikovia o to požiadajú, tak mu potom záleží viac na zárobku ako na vlastných fanúšikoch. Pred touto pravdou proste niet úniku. Nie je to hejt, ja som veľký fanúšik Barcelony, ale chamtivosť a nenažranosť sa mi nepáčia.
Už dlhšiu dobu sa mi tento hráč nezdá. Kvalitu ma, ale to je malo. Takých talentov už bolo. Podstatne je ako sntalentom naloží a jemu začína pekne drbkat. Ale to je tak… Aké prostredie a blízke okolie , taký človek. Ja by som ho predal ak za neho dáva niekto 300 miliónov, tak hned. Mne do Barci nepasuje a nebudem pokrytec a obhajovať ho, lebo je u mas. Na CR 7 sme nadavali, ale on pôsobil možno arogantne a namyslene, ale bol to malac a príkladný športovec a nie fracek pošahaný, čo nevie čo so sebov. A to ešte skončil vyššie v zlatej lopte ako Pedri a Raphinha… To sú Barceloncania praví
nechapem tuto prehnanu kritiku. mozno niekedy posobi arogantne, ale nieje to ziadny Vinicius, ktory sa nevie spratat do koze a nijake velke excesy som u neho nezaznamenal.
akurat to, ze obhana sukne, ale to robi vacsina futbalistov, a byt v jeho veku s jeho moznostami, tak to asi robia aj vacsina z nas. kym maka na treningu a v zapasoch, tak nic ine od neho nemozme chciet. ak sa to zmeni, tak to bude horsie
Ja nie som v tomto nejaký úzkoprsý, ale toto je už aj na mňa moc. Vidím, že chlapec sa obklopuje nesprávnymi ľuďmi, ktorí chcú z neho profitovať. Len aby na to nedoplatil, bolo dosť športovcov, ktorí zarábali milióny a stali sa z nich trosky.
Businessově ve to dává smysl, ale ja jsem v tomto asi konzerva a pro mě by byl víc ten osobní kontakt, který navíc toho hráče polidšťuje a přijde mi to opravdovější.. Nadruhou stranu dneska už stejně většina top týmu má struktury nastavené viz Anglie, že vlastně stejně nepřijdou hráči do žádného kontaktu s fanoušky a žijí ve své bublině. U nás je to asi trošičku benevolentnější, ale taky je to čistě po vůli našich hvězd a souběžně zaměstnanců klubu..
-Okolo Yamala je prehnane velký rozruch(čo má zlý vplyv na jeho správne napredovanie ako hráča a ako osobnosti) a možo má v okoli aj ludi, ktori tento rozruch živia s úmyslom škodit Yamalovi a Barcelone.
-Nepáči sa mi ani činnosť Echevarriu,ktory bez funkcie a zodpovddnosti má veľký vplyv v FC Barelona.
Ak Lamine odohra karieru z FCB zozerem kefu
akurat to, ze obhana sukne, ale to robi vacsina futbalistov, a byt v jeho veku s jeho moznostami, tak to asi robia aj vacsina z nas. kym maka na treningu a v zapasoch, tak nic ine od neho nemozme chciet. ak sa to zmeni, tak to bude horsie
-Nepáči sa mi ani činnosť Echevarriu,ktory bez funkcie a zodpovddnosti má veľký vplyv v FC Barelona.