cervena je hanebna pre rozhodcu, ale este viac pre Cassada a Barcelonu.
ale penalta bola podla mna jasna. Rashford si posuval loptu, brankar sa mu hodil pod nohy, loptu netrafil, ale Rashfordove nohy a zabranil mu v pohybe
Vylúčenie bolo úplne nesprávne a tá penalta bola tiež dosť otázna.
Rozhodca ich podľa mňa silne poškodil, a hlasy, že veľké kluby sú v LM zvýhodňované, len zosilnejú.
Jasne,Casado prifilmoval,ale- koľkokrát pri filmovali hráčí fauly na nás a boli z toho aj priame kopy,aj gól,y po nich,robia to všetci.
Ja by som po prezretí zápasu takéto filmovačky ocenil dodatočne žltou kartou.
Čakajte,že takéto filmovačky bude robiť Vinicius,a nielen on v nedeľu a zbytočne odsudzovať Casada !
Noaco zato ze to robi taky primitiv jak je vinicius tak to mozu robit aj nasi hraci bez toho aby sme ich odsudzovali?vazne?fuj zhnusil sa mi aj cely casado, take sinulovanie je pre primitivov dufam ze bude hrat uz co najmenej a ked aj bude tak ze zahra zle a v zime abo po sezone nech ho predaju, normalne som ho znenavidel po vcerajsku, som alergicky na simulovanie zvlast ked to takto poskodi supera co sa vcera nepochybne stalo
Nezastanem sa Casada, nemal to spravit ale spomenme na hraca menom Sergio Busquets 😂 aj on sa ti zhnusil a prestal si ho mat rad? To bol sefino v simulovani a koniec koncov to bola jedna z top opor timu dlhe roky. Pre jeden moment znenavidiet hraca... musis mat super zivot ked kazdu zivotnu situaciu riesis obdobne 😂
ale penalta bola podla mna jasna. Rashford si posuval loptu, brankar sa mu hodil pod nohy, loptu netrafil, ale Rashfordove nohy a zabranil mu v pohybe
Rozhodca ich podľa mňa silne poškodil, a hlasy, že veľké kluby sú v LM zvýhodňované, len zosilnejú.
+ výkon Fermína
+ další slibný výkon Roonyho
+ Pedri
+ Rash má v noze dynamit !
- celkový výkon týmu
- strašné množství nevynucených ztrát míče
- nasazení
- simulování Cassada
- katastrofální rozhodčí
Za mna Christensen, pokial bude zdravy, do zakladu.
Ja by som po prezretí zápasu takéto filmovačky ocenil dodatočne žltou kartou.
Čakajte,že takéto filmovačky bude robiť Vinicius,a nielen on v nedeľu a zbytočne odsudzovať Casada !