Základná pointa, ktorú nikto nechce povedať na plnú hubu je ta, že hráči sú pod zmluvami v kluboch, ale nie v reprezentácii. To jasne ukazuje, kto by mal mať hlavné slovo. Hráč, lebo je to jeho zdravie, potom klub, lebo je to jej hráč pod zmluvou, ktorá je obojstranná a až na samom konci reprezentácia.
Dobre, akoze federacia ti bude platit cast mzdy ak sa hrac zrani. Ale zraneny hrac je ti na nic. Hlavne 1. hrac formatu Lamine a za 2. pri nasej marodke.
A čo ku vlastne ostáva ? Praskať ? S tým už nepochodí . Zrejme si uvedomil , že Barca ich môže takto fakovať neustále. A v konečnom dôsledku , ide aj o jeho hlavu. Lebo povedzme si úprimne , ak by nemal celý základ z Barcelony , tak by nemal ani šancu bojovať o tie trofeje. Pardon , podľa Marcy má 31 ročného Oyarzabala ktorý v lige z 94 gólov dal 52 z penalty. To je masakralna štatistika . On sám dobre vie , že ak niečo chce vyhrať , Barcelonu si nemôže znepriateliť lebo to bude začiatok jeho konca.
on ani na ten zapas nemal nastupit, maximalne na poslednych 10 minut z lavicky. velmi dobre si to pamatam. Gavi mal odohrany neskutocny pocet zapasov po sebe, lebo nasa zaloha bola na tom velmi zle a Gavi podaval skvele vykony - bol nenahraditelny, mozno ako teraz Pedri, a De la Fuente ho dal hrat do nezmyselneho zapasu v ktorom absolutne o nic neslo.
ano to zranenie nebolo typu svalove unavove, Gavi vyskocil a zle dopadol a do1ebal si koleno, ale ja mam stale v hlave otazku ci by sa to takto stalo takto aj keby nebol tak unaveny. kazdy kto hral futbal, aj ked amatersky ako ja pozna aky rozdiel robi unava.
je to mlady hrac, a ten cas ktory je mimo a za ktoreho by sa zlepsoval mu uz nikto nevrati. snad nedopadne ako Fati. myslim, ze Gavi to ma mentalne nastavene lepsie, ale skor ide o to koleno
Ja osobne som rád,že máme toľko hráčov v repre,a nielen v ESP....
ano to zranenie nebolo typu svalove unavove, Gavi vyskocil a zle dopadol a do1ebal si koleno, ale ja mam stale v hlave otazku ci by sa to takto stalo takto aj keby nebol tak unaveny. kazdy kto hral futbal, aj ked amatersky ako ja pozna aky rozdiel robi unava.
je to mlady hrac, a ten cas ktory je mimo a za ktoreho by sa zlepsoval mu uz nikto nevrati. snad nedopadne ako Fati. myslim, ze Gavi to ma mentalne nastavene lepsie, ale skor ide o to koleno