Ja Ti môžem len zatlieskať 👏🏻 Na Slovensku je stávkovanie (a hazard) životný štýl a veľa ľudí to berie ako niečo úplne normálne a neškodné. Je super, že sa aspoň niekto konečne rozhodol povedať "nie"!
Vidím, že tu všetci tlieskate. Ok. Netuším, koľko táto stránka vedela vygenerovať príjem cez hazard. Zjavne to to nebolo veľa. Takže morálny aspekt zvíťazil. Tak to má byť. No a z čoho má táto stránka ďalej profitovať? Z nadšenia majiteľa? Jedine. A majiteľ bude tiež žiť z nadšenia? Aj hypotéku zaplatí nadšením? Aj deťom školu zaplatí z nadšenia? Aj nákup zajtra v Tescu? Hlavne, že mu zatlieskam, aký je Lucas morálny. A aký my ostatní máme faul servis zadarmo, keď nám sem nasekal 15 článkov denne. Za ktoré ho ešte aj podtatranské konzilium zjebe, že ich to nebaví čítať, lebo.. lebo.. lebo..
Za mňa by bolo úplne v pohode, keby za prístup na stránku bol ročný poplatok. Nie za možnosť čítať, za možnosť diskutovať. Za prístup. Osobne som platil nejaký poplatok asi dva roky. Potom som to zrušil, lebo som z toho nič nemal. Premium mi nič nedávalo.
Keď si pozriem stránky, ktoré mesačne navštevujem, tak mi forcabarca vyskočí na piatom mieste. Tri z toho platím. Priemerne 70,-€ ročne. Úplne v pohode budem platiť za prístup aj na túto stránku. Keď budú také pravidlá. A som si istý, že okrem zaslúženej odmeny pre Lucasa, to významne zvýši aj úroveň webu. To Lucas vie veľmi dobre.
Samy moralista tu.. nikto nechape, ze problem nieje v hazarde ale v cloveku. kazdy ma nachylnost na zavislosti odlisnu. poznam ludi co si zagemblia a nemaju s tym problem. polovica z vas co tu lajkuje sa ide cez vikend najebat a pritom neriesia to ze tym podporuju inu zavislost a to alkohol. alebo kolko z vas fajci?? kto chce gamblit cestu si vzdy najde bezohladu ci tu bude reklama na to alebo nie....
Sylarko ty vobec nechapes kde je problem. Mas na to krcmovy pohlad. Nastuduj si psychologiu reklamy a problematiku zavislosti a potom zmenis nazor. To ze to ma niekto pod kontrolou je fajn ale moze prist slaba chvilka v zivote ako rozchod umrtie strata zamestnania a zrazu sa z vikednovej zabavy stane zavislost a potom nastava problem. A vacsinou ten problem zahrnie viac ludi nez len toho zavisleho a skody su ovela vacsie. Preto vsetky studie ukazuju ze najlepsia cesta ako zabranit zavislostiam je prevencia a osveta. A to ze sa niekomu prestane zobrazovat reklama moze viest k tomu ze s tym ani nikdy nezacne a tym padom sa nestane zavislym nikdy.
A len sa pozri ake pshychologicke triky tu skusaju cez slogany tu su ohladom hazardu "staci len zacat" "nebavi ta sledovat zapas, tak si podaj" zlahcuju mozne nasledky a prezentuju to ako nieco lahke neskodneco ti len doda zabavu do zivota.
A dobre si napisal vela ludi tu fajci, tak kedy si naposledy videl reklamu na cigarety? Presne je zakazana zakonom.
A pleties si moralizovanie s empatiou. Vsetci co tu tomu fandia vedia ake to moze mat naledky a mozno niktori aj zazili na vlastnej kozi ake to je. Tu ide o tom ze tu ludom zalezi aj na tych ako to nazyvas ty nachylnejsich na zavislost a treba chranit aj ich a hlavne dospievajucich ludi ktori tiez mozu citat tento web. Ak to tebe nic nerobi tak super mas stastie ale su aj menej stastni a taki co o hazarde nevedia nica koli tym to ma zmysel ;)
Pravdo: ano suhlasim, ale ja ked idem na futbalovu stranku, tak kvoli futbalu a nie hazardu. respektive som chcel povedat, ze ked mi vyskoci nejaka reklama, tak ju automaticky skipujem, ani nekukam co za reklamu to je. autor stranky, si aspon tym mohol privyrobit. lebo ked uz niekto chce stavkovat alebo hazardovat, tak stranky na to si najde hocikde inde. alebo od nejakeho znameho. ja som niekedy stavkoval alebo raz za cas si dam nejaky tiket alebo zahram poker/ruletu cez vikend, ale neprisiel som k tomu na ziadnej webovej stranke...
Morálka nie je nič iné ako náš koncept lepšieho spolužitia. Ak si sa takto rozhodol, pochopil si že každý musí niečo preto spraviť, pričom si sa rozhodol pre blaho väčšiny na úkor vlastného blaha.
To je podstata morálky, vidieť za roh, za moje ego, lebo v spolupráci sa zvyšuje blaho všetkých a spätne teda aj moje. Vo východnej filozofii to je tá u nás zúžene vnímaná "karma".
Držím ti palce nech sa ti darí udržať si tento pozitívny prístup k životu!
Za mňa by bolo úplne v pohode, keby za prístup na stránku bol ročný poplatok. Nie za možnosť čítať, za možnosť diskutovať. Za prístup. Osobne som platil nejaký poplatok asi dva roky. Potom som to zrušil, lebo som z toho nič nemal. Premium mi nič nedávalo.
Keď si pozriem stránky, ktoré mesačne navštevujem, tak mi forcabarca vyskočí na piatom mieste. Tri z toho platím. Priemerne 70,-€ ročne. Úplne v pohode budem platiť za prístup aj na túto stránku. Keď budú také pravidlá. A som si istý, že okrem zaslúženej odmeny pre Lucasa, to významne zvýši aj úroveň webu. To Lucas vie veľmi dobre.
A len sa pozri ake pshychologicke triky tu skusaju cez slogany tu su ohladom hazardu "staci len zacat" "nebavi ta sledovat zapas, tak si podaj" zlahcuju mozne nasledky a prezentuju to ako nieco lahke neskodneco ti len doda zabavu do zivota.
A dobre si napisal vela ludi tu fajci, tak kedy si naposledy videl reklamu na cigarety? Presne je zakazana zakonom.
To je podstata morálky, vidieť za roh, za moje ego, lebo v spolupráci sa zvyšuje blaho všetkých a spätne teda aj moje. Vo východnej filozofii to je tá u nás zúžene vnímaná "karma".
Držím ti palce nech sa ti darí udržať si tento pozitívny prístup k životu!