Arauja treba urcit co ma a nema robit tak teda super no mohli sme sa ho zbavit za 60m a kupit nejaku perspektivu namiesto toho je kapitanom a treba ho ucit co by mal byt uz davno zabehnuty a skuseny…a ze flick caka viac intenzity v subojoch 1vs1? Tak to tam mal dat rashforda a nie torresa lebo torres z kridla 1vs1 nevymysli nic na to nema predpoklady
Prohrálo se s PSG, Realem a teď o třídy lepší Chelsea. Tady není co dál komentovat. Chelsea byla včera o třídu lepší a pohybem nás zničila. Pokud nedojde k obrovské proměně a nárustu intenzity na naší straně, tak můžeme s klidem na LM zapomenout.
Ještě že nehrajeme PL, protože to by byly dardy
Keby sa aj lm nevyhra… obhajit titul v lige, tsk sezona by bola uspesna
Nehovoriac o tom ze psg minuly rok takmer nepostupilo zo skupiny a nakoniec bol z nich suverenne najlepsi tim v sezone
Hodnotil by som zapas iba do vylucenia, do toho momentu to bolo otvorene mali sme nejake sance a po tom enormnom tlaku Chelsea som presvedceny, ze by toto tempo v 2.polcase neudrzala. Za mna Ferran zly den minul prazdnu branu, ale vynimocne sa to stat moze (ked si spomeniem na Lewu v ElClasicu jake tutovky zahodil, ale nikto to neriesil, lebo sme vyhrali:D), ale to, co urobil vcera opakovane Araujo sa stat uz nesmie a momentalne si zasluzi naskakovat na LM jedine z lavicky. Hodnotit zapas po vyluceni je uz lahke samozrejme, ze Chelsea nas schovala do vrecka vo vsetkom a je na nich sympaticke, ze nepolavili a isli hladni po dalsom gole. Flicka chapem, vrati sa Pedri a Rapha do formy a budeme iny tim, avsak Chelsea chybal Palmer a do konca sezony budu nejaki hraci nadalej vypadavat, musime vediet hrat aj bez klucovych hracov idealne tak, aby sme nedostavali debakle s o 2 triedy horsim vykonom ...vcera nam chybali viac ako iba jednotlivci jak pise Emiliano, chybal ten zapal z minulej sezony bojovat jeden za druheho. Osobne som radsej za pomalsi rozbeh a postupne pridavat plyn, priestor na zlepsenie mame obrovsky a budeme sa zlepsovat, len to budeme musiet dokazat na ihrisku. LM bude tento rok narocna, aj keby sme boli vo forme, je tam prilis vela top timov, ale ligu vyhrat proste musime.
Každý tvrdí, že sme mali o hráča menej, ale aj to je výsledkom toho, že Chelsea bola lepšia. Žlté karty tiež nepadajú náhodou a Chelsea musela vyvinúť aktivitu, aby Araujo fauloval na druhú žltú kartu. To je tiež podstatné si uvedomiť. Araujove vylúčenie je jednak jeho sprostosť (hlavné prvá žltá), ale takisto aj to, že Chelsea bola agresívnejšia, hladnejšia a rýchlejšia. Čiže výhovorka, že mali sme o hráča menej podľa mňa nie je na mieste. Bolo to logické vyústenie výkonu oboch tímov.
Ked su take zapasy v priebehu sezony na nieco dobre, tak nasi hraci aspon vidia minimalnu laťku, na ktoru sa maju dostat, ked chcu pomyslat na LM, mame este trochu casu. To vcerajsie tempo bolo super sledovat, skoda vylucenia.
Ano, je ešte rozhodne čas to fixnúť. Aj minulý rok sme mali veľmi zlý november - december a na jar sme hrali jeden z najlepších futbalov a tím mal blízko k tomu, po čom mi fanúšikovia už dlho túžime. Takže rozhodne by bolo sezónu extrémne predčasné odsudzovať. 16finále LM nevidím ako prekážku...ak sa chceme dostať ďaleko, musíme vyraďovať iných.
Leonidas, jj Patrik pise, ze to bola Araujova sprostost, viem ako to myslel. Ono je to podobny princip ako s penaltami realu si myslim. Ludia casto poukazuju na to, ze ich kopu prilis vela, ale ked pominieme tie kontroverzne / diskutabilne / nespravne odpiskane penalty v ich prospech, tak ich stale maju vela aj preto, ze ti hraci tam proste vyvijaju aktivitu vbiehaju do tej sestnastky snazia sa ist 1na1 su pohyblivi, takze tie fauly si casto vynutia. Ked to hras vacsinu casu na hadzanu okolo sestnastky tak tu penaltu ti nemaju preco odpiskat. Chelsea nam svojou aktivitou vnutila hru a kym sme sa stihli chytit Araujo to 2 absolutne nevynutenymi chybami zarezal:D
ja tiez chapem, ako to myslel, ale prave v tomto pripade by som to nepouzil, lebo tie karty proste neboli vynutene. to mas ako v tenise dve nevynutene chyby, a nie ze das do sita lebo si pod mohutnym tlakom. keby zatahoval rucnu za stavu 1:1 v 78 minute tak je to ine.
Už ma to prestáva baviť. Stále dookola: musíme toto zlepšiť,po ďalšom zápase zase ono zlepšiť potom zvýšiť intenzitu a fyzickú prípravu atď.... Mne z toho vychádza,že vôbec nič nevieme a učíme sa každý zápas niečo od súpera, v čom bol lepší.Je toto ešte stále Barca.
Jama chápem ťa, chceš vidieť víťazstvo a všetko.
Futbal je náročný a keď chceš vyhrať tak musíš byť hladný a motivovaný, ďaleko viac ako divák čo si zapne telku a chce vyhrať .
Oni musia byť motivovaní ako hladni vlci čo žerú trávu.
Vlani boli hladní, ale tento rok to tak nie je, plus je veľa zranení. Musia niečo poprehravat a po takej diéte sa možno namotivuju na 200 percent.
Si zober že vlani to bol ten istý tím ako mal Xavi, ale prejav bol úplne niekde inde.
Chelsea rozbila v lete aj PSG a to hrali finále. Ich intenzita je obrovská. Škoda toho vylúčenia, čakal som že príde Rapha a niečo vymyslia s Yamalom.
Araujo hrá dlhodobo mimo formy, nie je rozohraný a nemá cit pre hru. Žial, čakáme že sa pozviecha ale nejak to neide. Kunde sa tiež túto sezónu trápi.
Proste nie je to jednoduché. Udržať ten istý tím v tej istej forme.
Nehovorím ,že nemáte aj vy pravdu. naznačujem,že aj keď sa trošku zlepšíme v niektorom zápase tak nám to dlho nevydrží. A tým že ma to nebaví mám na mysli frustráciu z toho že jeden zápas to ide v troch zase nie. Chápem aj zranenia ale intenzita mužstva to nie je ono. Bolo by treba vniesť aj trochu kritiky aj keď som fanúšik BARCY. Na margo mojej práce: Keby som sa každý rok neposunul aspoň trochu dopredu alebo nezostanem na rovnakej úrovni tak tým seknem .
Ještě že nehrajeme PL, protože to by byly dardy
Nehovoriac o tom ze psg minuly rok takmer nepostupilo zo skupiny a nakoniec bol z nich suverenne najlepsi tim v sezone
Futbal je náročný a keď chceš vyhrať tak musíš byť hladný a motivovaný, ďaleko viac ako divák čo si zapne telku a chce vyhrať .
Oni musia byť motivovaní ako hladni vlci čo žerú trávu.
Vlani boli hladní, ale tento rok to tak nie je, plus je veľa zranení. Musia niečo poprehravat a po takej diéte sa možno namotivuju na 200 percent.
Si zober že vlani to bol ten istý tím ako mal Xavi, ale prejav bol úplne niekde inde.
Chelsea rozbila v lete aj PSG a to hrali finále. Ich intenzita je obrovská. Škoda toho vylúčenia, čakal som že príde Rapha a niečo vymyslia s Yamalom.
Araujo hrá dlhodobo mimo formy, nie je rozohraný a nemá cit pre hru. Žial, čakáme že sa pozviecha ale nejak to neide. Kunde sa tiež túto sezónu trápi.
Proste nie je to jednoduché. Udržať ten istý tím v tej istej forme.