Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-11-26 07:08:41
Arauja treba urcit co ma a nema robit tak teda super no mohli sme sa ho zbavit za 60m a kupit nejaku perspektivu namiesto toho je kapitanom a treba ho ucit co by mal byt uz davno zabehnuty a skuseny…a ze flick caka viac intenzity v subojoch 1vs1? Tak to tam mal dat rashforda a nie torresa lebo torres z kridla 1vs1 nevymysli nic na to nema predpoklady
2025-11-26 07:09:24
Prohrálo se s PSG, Realem a teď o třídy lepší Chelsea. Tady není co dál komentovat. Chelsea byla včera o třídu lepší a pohybem nás zničila. Pokud nedojde k obrovské proměně a nárustu intenzity na naší straně, tak můžeme s klidem na LM zapomenout.
Ještě že nehrajeme PL, protože to by byly dardy
2025-11-26 07:37:37
Už ma to prestáva baviť. Stále dookola: musíme toto zlepšiť,po ďalšom zápase zase ono zlepšiť potom zvýšiť intenzitu a fyzickú prípravu atď.... Mne z toho vychádza,že vôbec nič nevieme a učíme sa každý zápas niečo od súpera, v čom bol lepší.Je toto ešte stále Barca.
2025-11-26 19:34:56
Nehovorím ,že nemáte aj vy pravdu. naznačujem,že aj keď sa trošku zlepšíme v niektorom zápase tak nám to dlho nevydrží. A tým že ma to nebaví mám na mysli frustráciu z toho že jeden zápas to ide v troch zase nie. Chápem aj zranenia ale intenzita mužstva to nie je ono. Bolo by treba vniesť aj trochu kritiky aj keď som fanúšik BARCY. Na margo mojej práce: Keby som sa každý rok neposunul aspoň trochu dopredu alebo nezostanem na rovnakej úrovni tak tým seknem .