Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-11-26 07:34:05
Akoze nečakal som nič jednoduché ale že nás takto doslova vytrtkaju je až hanba. Absolútne iná úroveň vo všetkých ohľadoch, tempo nasadenie a ten presing tam naši pôsobili jak dorastenci s jedným nápadom a to narážačkou ktorá bolo presná tak 1/10. a ferran no… také sance sa premieňajú aj na dedine a zase bohužiaľ ukázal že ak sa mu nepodarí prvá akcia v zápase môže ísť rovno dole. V každom pridpade ideme ďalej, aj psg vlani skoro nepostúpilo a ako to dopadlo 😀
2025-11-26 07:46:33
Furt sa píše o tej jednej šanci Ferrana. Podľa mňa aj keby ju premenil by sme proti chelsea nezískali ani bod.
2025-11-26 08:12:06
..a nejak sa zabudlo na Yamala,,,keď ma proti sebe kvalitu,tak je to nič moc hráč....CUCURELA ho vymazal z ihriska,,,🤔⚽⚽,,,
2025-11-26 08:48:42
Ja sa vyjadrim ku Cubarsimu:
chlapec ma 18r!!! Minuly rok tazil z toho,ze mal pri sebe skuseneho stopera Iniga.Spolu fungovali neskutocne.Ale nemozeme na 18r chalana zavesit vodcovsku ulohu a cakat,ze to zvladne na najvyssej urovni tak,ako ked mal pri sebe Iniga.
garcia na stopera nema,Araujo to je skoda reci. Mozno mal hrat Christensen,vzhladom nato,ze ma najviac odohrane v PL.
Inak rozumne hodnotene.
2025-11-26 08:50:29
6. zaver: skoda, ze sme nenechali ludi dalej hovorit o krize v reale madrid, 1 zapas a zase je micek na nasi strane:D
Elpistolero9 Premium
2025-11-26 08:59:03
Stačí že ich hocijaký tím začne vysoko napádať a sú vybavení nevedia kde je sever. Mame vpredu pomerne rýchlych hráčov a ani jeden z hráčoch zadnej línie nevie poslať dlhy center. Hrali v oslabeni a vždy keď sa im podarilo získať loptu tak klasicky si začali prihrávať na 3 metre namiesto toho aby skúsili nejaký rýchly prechod do útoku. Koundemu nvm čo sa stalo ale ten ked má loptu pred vlastnou 16 tak len tŕpnem. De jong mi príde bez Pedriho polovičný nevie vyslať ani jednu prienikovu prihrávku kreativita 0 bodov. Araujo to je škoda slov.
2025-11-26 09:01:38
Po stretnutí s Bilbaom na Nou Campe sme s uspokojením vnímali výsledok 4 : 0. Ale v hre boli nedostatky, ktoré vyplávali včera na povrch..........Žiadne fyzické nasadenie, pressing len symbolický. Je ale pravda, že Bilbao nás k týmto veciam nedonútilo.........Ale veď ten zápas mal byť prípravou na zápas LM proti Chelsea! Oni ho odchodili...........a výsledok? Včerajší najhorší výkon v tejto sezóne. Možno sa mýlim, ale ja som to tak videl. Sorry.
2025-11-26 09:11:54
Bol tam vôbec nejaký moment, kedy sa dalo veriť, že vyhráme? Podľa mňa nie.
A Araujo je pre mňa nepochopiteľný.
Sme z formy a hlavne nám chýba tá mentálna odolnosť, ktorú sme mali minulý rok.
snapshot Premium
2025-11-26 12:12:38
Zaver cislo 6 - Premier league konskym tempom uteka krivajucej LaLige. Zial ani timy ako Barcelona alebo Real nedokazu konkurovat silnej Premier League, kde si kluby ako Chelsea, Live, Man City atd dovolia dat miliardu za niekolko rokov na posily.
2025-11-26 14:12:10
Neplačte tu všetci už teraz ešte to ani poriadne nezačalo a už viete ako to dopadne.