Já moc nechápu, v čem je momentálně Lewandowski přínosem pro Barcu .... Neběhá, nepressuje, zahazuje šance které mu vytvoří ostatní, on sám nic nevytvoří, poztrácí téměř všechny míče a v kombinaci je naprosto ztracený ......
myslis si, ze davat goly to je len tak? treba sa pozriet na jeho cisla. v medzihre to nieje ono, ale 30 alebo kolko golov neda hocikto. ak ho tam Fllick dava, tak asi vie preco.
viem si tam predstavit falosnu deviatku, Alvareza alebo Kanea, ale na to treba peniaze co zatial nemame
A už je to tu. Ano to dlho netrvalo. Lewa - ven!! :D
Nuž, prínosom je v tom, že už tretí rok po sebe je najlepším strelcom v mužstve. Ale viem, že keď nabudúce dá opäť dva tri góly, opäť tu bude týždeň ticho.
K tomu astronomicky plat. Acano, dava goly. Levante, gijon, pafos alebo andorra... v tom je skvely. Do tazkeho zapasu nepouzitelny. Vcera to bolo s nim o jedneho menej.
leonidas129 😁 Já si myslím, že se od něj ten míč odrazil jako vždycky, jen bylo štěští že Olmo běžel zrovna tím směrem a odražený míč si vzal k sobě…. Tolik asi k té jeho asistenci 😉
rapha a pedri klucovy pre nasu hru..vsetko bolo uz povedane, ale kto ma milo prekvapil bol Gerard Martin na CB. mozno Flick uz nasiel stopera ku cubarsimu, ktory ale naopak trochu sklamal.
Ale 5 je pre Cubarsiho trochu prisna znamka.
Lewa bol horsi a ma lepsie znamky. Za mna Lewu pravidelne nasadzovat, ci uz do zakladu, alebo do II. polcasu, ale posledna sezona!
Cubarsi nieje zly, ale ani vyslovene dobry. on nutne potrebuje nejakeho lidra k sebe. on sam nemoze byt tym lidrom...zatial. ferran ked hra zaklad je zly, on ako zolik ja fajn, ale lewa uz ide z posledneho. obaja momentalne nemaju na zaklad, ale bohuzial nemame nic lepsieho
mozno je uz lepsie precitany utocnikmi, a vedia, co na neho moze platit. v prvej sezone mi prisiel lepsi ako je momentalne. stale je to mlady hrac, ktory by vo vacsine velkoklubov hral za U19
viem si tam predstavit falosnu deviatku, Alvareza alebo Kanea, ale na to treba peniaze co zatial nemame
Nuž, prínosom je v tom, že už tretí rok po sebe je najlepším strelcom v mužstve. Ale viem, že keď nabudúce dá opäť dva tri góly, opäť tu bude týždeň ticho.
Tak asi 0 bodov
Lewa bol horsi a ma lepsie znamky. Za mna Lewu pravidelne nasadzovat, ci uz do zakladu, alebo do II. polcasu, ale posledna sezona!