Hostovanie za hostovanie do konca sezony: Araujo tam nech sa dostane z tych mentalnych problemov a rozohra sa na farme. A Inigo zatial da do poradku nasu obranu. (Viem ze je to fikcia ale bolo by to fajn riesenie :D)
Súhlasím. Ani mne sa Gerard Martin na pozícii stopéra nepáči. Hra veľmi alibisticky, väčšina prihrávok smeruje na Cubarsiho alebo brankára a keď sa pustí dopredu nestíha sa vracať späť. Ak by sa podarilo dostať späť Iňiga Martineza, hoci len na hosťovanie nakoľko v SA má platnú zmluvu a súhlasil by s nižším platom, vyriešil by sa jeden z problémov...obrana.
prienikovu kolmicu...tu si ma ozaj pobavil. Myslis tie,co pristali rovno superovi na nohu?
My sme Barca!!! Kazdy hrac na svojom poste musi byt v uzkej svetovej spicke. GM je priemerny hrac,tak ako aj Torres,Casado a dalsi. na Barcu je uplne OK len Garcia (brankar), Balde,Pedri,FDJ,Raphinha,Yamal,potom nasleduju druha trieda ako Fermin,Olmo,Kounde,Cubarsi,Gavi...
GM a spol su niekde este pod nimi vykonostne. Lewa za posledne obdobie tiez do stareho zeleza,ale tam nech berie rovno aj Torresa,ktory je cisty koncovy hrac,neskutocne vela pokazenych prihravok,spracovani a zlych rieseni . Viem financne sme v rici,ale to nemeni nic na tom,kto ma kto nema svetovu uroven.
Hraci ako Fermin a Torres sa blisnu a potom dlho nic. nemaju konzistentny vykon,su idealny na lavicku,ako obcsany zaskok,ale nenahradia hracov ako Pedri,Raphinha,Yamal,lebo tu sa bavime uz o top kvalite. A GM? Idealny pre Betis a podobne. Ak pride ponuka - predat.
ja nevravim ze GM je top stoper preboha, ale na to, ze tam hral 2x v zivote tak podal slusny vykon. a ano mal tam prienikove prihravky, ziadne superovi na nohu. dpc chces bastoniho, guehiho ci top stoperov? tak zrob financnu zbierku a posli im peniaze. zaco ich maju ako kupiit? sam napises ze sme vo financnych srackach a potom napises taku picovinu, ze chces na kazdom poste top kvalitu....v zime top stopera nekupis. v lete sa bude riesit hrot. tak mi napis ako, zaco a koho by si chcel kupit....lebo za PC/TV je kazdy mudry
moze zahrat par zapasov, kde dominujeme dobre, ale ak chces vyhrat el clasico, alebo tazke zapasy v LM proti Haalandovi, utokom PSG, Bayernu atd. tak tam musi byt obrana perfektna a nie ze tam postavis hraca, ktory len zacina na poste stopera. to smrdi pruserom.
Leonidas tak mi povedz koho tam chces dat? zatial zahral na lavom stoperovi najlepsie. erica? arauja? christensena? nikto z nich nieje top. mozno christensen ale ten hral kolko zapasov v tejto sezone? ...jedine dat nalavo cubarsiho a napravo erica....ale to tiez neje vasa perfektna obrana....
ano, radsej jedneho z nich ako Martina na velke zapasy. suhlasim, ze situacia je zla neviem ako je na tom Christiansen zdravotne a kondicne, ale dokazal, ze vie byt platny a aj spolahlivy. nepamatam si zapas, kedy by vyrazne sklamal. to presne potrebujeme. goly vieme davat, len ich privela dostavame
My sme Barca!!! Kazdy hrac na svojom poste musi byt v uzkej svetovej spicke. GM je priemerny hrac,tak ako aj Torres,Casado a dalsi. na Barcu je uplne OK len Garcia (brankar), Balde,Pedri,FDJ,Raphinha,Yamal,potom nasleduju druha trieda ako Fermin,Olmo,Kounde,Cubarsi,Gavi...
GM a spol su niekde este pod nimi vykonostne. Lewa za posledne obdobie tiez do stareho zeleza,ale tam nech berie rovno aj Torresa,ktory je cisty koncovy hrac,neskutocne vela pokazenych prihravok,spracovani a zlych rieseni . Viem financne sme v rici,ale to nemeni nic na tom,kto ma kto nema svetovu uroven.
Hraci ako Fermin a Torres sa blisnu a potom dlho nic. nemaju konzistentny vykon,su idealny na lavicku,ako obcsany zaskok,ale nenahradia hracov ako Pedri,Raphinha,Yamal,lebo tu sa bavime uz o top kvalite. A GM? Idealny pre Betis a podobne. Ak pride ponuka - predat.