Keby sa obranca Bilbaa neuhol pred strelou, tretí gól nemusel byť...ale na druhej strane Mbappe ide ako naolejovaný stroj...veľmi sa mi páči jeho štýl a dravosť...nám toto v strede útoku chýba...momentálne podľa mňa nemá konkurenciu...ani Haaland na neho nemá...
Momentalne nema konkurenciu jj, tazi zo svojej rychlosti, obratnosti a vie si dokonale najst priestor na strelu. Som zvedavy na Mbappeho po 30ke, ked strati rychlost, lebo nie je ani vysoky, ani silny a uz vobec nie je playmakerom.
Walker snad ano? len tvrdim, ze rychlost sa vekom nezlepsuje skor zhorsuje, u kazdeho, aj Walkera. Ci to bude Mbappemu po 30ke stacit na to, aby bol nadalej rozdielovy uvidime. Pre jeho dobro bude lepsie, ak o nu tak skoro nepride, lebo okrem bohatych skusenosti ho v buducnosti v inych vykonnostnych alebo technickych ukazovateloch nevidim ako rozdieloveho:)
No urcite trosku pojde rychlostne dole, ale Peter Crouch z neho nebude 😀
Doteraz si pamatam ako 33 rocny walker rychlostne zmazal viniciusa, ktory je tiez povazovany za rychleho hraca
jasne, hovorim len o tom, ze uz nebude taky rozdielovy, nie ze zrychli z 0 na 100 za vikend. Inak povedane, Mbappe je dnes najlepsim hracom v strielani golov a striela ich s lahkostou (v porovnani s takym Laminom az s neuveritelnou lahkostou:D). Tieto goly striela hlavne vdaka svojej rychlosti, mrštnosti a dokonalej rozhodovacej schopnosti vo vybere miesta. Vekom sa hlavne tieto atleticke vlastnosti nezlepsuju, skor postupne zhorsuju. Naopak, co moze robit vo vyssom veku nadalej rozdiel je tvorcovstvo hry (u Mbappeho podpriemer), fyzicke atributy (vzhladom na vysku a silu skor priemer-podpriemer), skusenosti (nadpriemer). Nechapte ma zle, Mbappeho by som samozrejme velmi rad bral do nasho utoku, ale pozeram sa na neho realne skor ako na treningovy produkt (podobne ako na Cristiana Ronalda), nez ako futbalovu mastermind, ktora futbal posuva na novu uroven a vymysli neustale nieco nove. Samozrejme, kludne moze byt aj Cristiano vo svojich 38 rokoch rozdielovy na dalsich MS pre Portugalsko, lebo da rozhodujuci gol, ale nic to nemeni na tom, ze tento gol mu pripravia spoluhraci, lebo on nevytvori absolutne nic nove:D Ale mozno sa mylim a zavazia skusenosti, vdaka ktorym si Mbappe udrzi uroven aj po 30ke a bude robit to co mu ide najlepsie - strielat goly.
ronaldo ma 40. co bude ked a ked bude starsi bude pomalsi..:) do zalohy nepojde, do obrany takisto nie:) ak sa mu vyhnu zranenia do 33 bude top, moja predikcia. potom bude strielat goly u arabov.
Mbappe má aj dobru strelu tu nestratí ,jeho genetika je dosť dobrá to vidíš aj na sile či zrýchlení .Myslim si že je to už iný Mbappe ako v Paríži alebo tak 3roky dozadu ,je skúsenejší ,lepšie chápe hru,pressing atd . Je môže ne pojde po 33 dole ale to vôbec nevadí do 33 tam bude iný top útočník
Mbappe má rychlost,dribling a skvěle zakončení.Kdybych si ale měl vybrat ,tak určitě Hallanda.To by byl u nás total zabiják.Myslim,že by nám pasoval víc jak Mbappe.
Bleskovky
6 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Este v 33 rokoch nemal konkurenciu co sa tyka rychlosti
Mbappe bude na tom dost podobne
Doteraz si pamatam ako 33 rocny walker rychlostne zmazal viniciusa, ktory je tiez povazovany za rychleho hraca