Praveze s tou obranou to ma pravdu, zvysok by sa dal polemizovat. Vacsi game impact ma Pedri s Raphou ako Yamal podla mna, ale na LM to bohuzial nie je.
suhlasim. prave posledny zapas s Atleticom to dokazal, ked Yamalov prinos nebol az taky a aj tak sme dokazali vyhrat so silnym timom v skvelej forme, dokonca sme boli herne ovela lepsi. ta obrana nie je dost dobra, to je pravda. nasa obrana je momentalne ovela horsia, ako minulu sezonu a este timy sa coraz lepsie prisposobuju nasej ofsajdovej pasci.
o to viac moze mrziet to nestastne vyradenie s Interom, lebo sanca na finale LM neprichadza kazdy rok
Na druhou stranu naházet předčasně flintu do žita.. Bůh ví jakou budou mít všechny týmy formu na jaře a vždy se může najít konstelace, kdy najednou bude mít formu a dobrý los atd. Ovšem též si nedělám velké naděje, ale i ta liga by byla super a tam to vidím 50/50, tak snad to klapne a možná i ten domácí pohár je dosti ve hře a pokud bude výhra v Lize, tak to bude úspěšný rocnik a to navzdory slabší týmové obraně a jiným neduhům, bo to zatím opravdu není dokonalé ..
Seky absolutne súhlasím,všetci tu plačú nad LM a ten Frantík to vidí tiež úplne blbo. Top hráči sú Pedri,Raphiňa a Yamal. Doťahujú sa na nich Fermín,Kubarsí,Martín a máme top brankára. Ostatní keď budú zdraví tak to bude stará dobrá Barca. Keď tam bol Messi tiež sme nevyhrali každý rok LA ligu alebo LM
To vôbec nie je o obrancoch. Je to o hernom štýle. Jednoducho tento herný štýl s tak vysokou obranou a spoliehaním sa na ofsajdovú pascu je ako kasíno. Môžete tam postaviť koho si zmyslíte a nezmení to nič.
Netvrdím, že treba ten herný štýl zmeniť, ale určite ho treba upraviť...
tento styl podla mojho nazoru "zazracne" funguje, ked pressujeme ako treba. A ked nechceme pressovat uplne suhlasim, ze bude treba tento styl upravit, lebo je samovrazda ked sa moze hrac v klídku poobzerat, ktoreho spoluhraca posle do brejku oblúčikom za nasu obranu...
Pozrime sa na momentálny Real Madrid, majú zdroje, peniaze, dostatok hráčov a predsa sa občas ocitnú v hernej kríze. Momentálne ich ťahá iba jeden, Mbappé, ostatní akoby spali. Pozrime si Liverpool, Newcastle, ... Nikdy to nestojí iba na jednom hráčovi, hoci občas jeden vykukne. Ja súhlasím s názorom, že hra v súčasnosti stojí na vynikajúcej zálohe, potom na útoku. Obranu by som dal na posledné miesto. Atletico má geniálnu obranu a prehrali a mohli prehrať viac. U nás všetko stojí na Pedrim, tam je problém. Vyradiť jeho z hry a už je zle. Yamal sa mi vôbec nezdá rozhodujúci v Barce, snáď iba kvôli kráse futbalu, občas je neuveriteľný. Súhlasím, že Messi by nedosiahol to, čo dosiahol, keby nemal pri sebe duo Xavi-Iniesta. Problém číslo jedna ja nevidím v obrane, ale v zálohe.
o to viac moze mrziet to nestastne vyradenie s Interom, lebo sanca na finale LM neprichadza kazdy rok
Netvrdím, že treba ten herný štýl zmeniť, ale určite ho treba upraviť...
Ale obranu máme nestabilnú, to je jasné.