Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-12-04 09:37:14
Kecá....
2025-12-04 09:41:55
Podľa mňa sa skôr ukazuje že Barca stojí momentálne na dvojici Pedri a raphinha a až potom je Yamal
2025-12-04 09:52:21
Aj keď je pravda že nasa obrana úroveň LM nemá
2025-12-04 12:27:13
Ma uplnu pravdu a ja to hovorim uz dlho a som uz s tym aj zmiereny, s takou obranou LM nikdy nevyhrame
2025-12-04 12:27:53
To vôbec nie je o obrancoch. Je to o hernom štýle. Jednoducho tento herný štýl s tak vysokou obranou a spoliehaním sa na ofsajdovú pascu je ako kasíno. Môžete tam postaviť koho si zmyslíte a nezmení to nič.

Netvrdím, že treba ten herný štýl zmeniť, ale určite ho treba upraviť...
2025-12-04 13:26:52
Yamala je celkom ľahké zastaviť, hrá dosť predvídateľne. Ale väčší vplyv má aj tak Pedri a Raphinha.
Ale obranu máme nestabilnú, to je jasné.
ViscaanolecraB Premium
2025-12-04 15:24:03
Pozrime sa na momentálny Real Madrid, majú zdroje, peniaze, dostatok hráčov a predsa sa občas ocitnú v hernej kríze. Momentálne ich ťahá iba jeden, Mbappé, ostatní akoby spali. Pozrime si Liverpool, Newcastle, ... Nikdy to nestojí iba na jednom hráčovi, hoci občas jeden vykukne. Ja súhlasím s názorom, že hra v súčasnosti stojí na vynikajúcej zálohe, potom na útoku. Obranu by som dal na posledné miesto. Atletico má geniálnu obranu a prehrali a mohli prehrať viac. U nás všetko stojí na Pedrim, tam je problém. Vyradiť jeho z hry a už je zle. Yamal sa mi vôbec nezdá rozhodujúci v Barce, snáď iba kvôli kráse futbalu, občas je neuveriteľný. Súhlasím, že Messi by nedosiahol to, čo dosiahol, keby nemal pri sebe duo Xavi-Iniesta. Problém číslo jedna ja nevidím v obrane, ale v zálohe.