Kdo si někdy prošel psychickymi potížemi, tak ví, že bolí mnohem víc, než jakékoliv zranění. Je to mnohdy tak strašné, že ani sebevražda není východisko. Proto naprosto opovrhuji kýmkoliv, kdo to zlehcuje, vysmiva se jim, kdo je uráží. Jasně, Araujo se musí 100% distancovat od sociálních sítí, ale to stále nic nemění na té ubohosti lidi, co z něj dělají blbce a ubozaka. Chybu udělal a ne jednou, to urcite, stále je to ale vysoce inteligentní a dobrý hráč.
Má hrát za Barcu? Za mě spíš ne, ale nechám to na realizacnim týmu. Já si ho za úspěchy a za legendární BACK sezónu nesmírně vážím.
ale houbeles, když měl tu super sezónu, tak předváděl i výbornou poziční hru a dokázal chytre přehrát hvězdy fotbalu. Pak udělal jednu chybu a tenhle zblept o herním IQ se s ním táhl jako smrad a to až do teď. Spíš mi přijde, že je psychicky labilnejsi, a dokud se mu daří, tak j v pohodě, ale stačí jedna chyba a sesype se.
Tak všechno se dá zlepšit a to i v každém věku, kde to jde zase přesměrovat do toho co ti věk dovolí, ale zpět k hernímu IQ - je to prostě jak s rychlostí, buď ji máš přirozeně nebo ji máš horší a sice se nikdy nebudeš moct rovnat rychlíkum, ale můžeš aspoň zmírnit tu propast.. V mých očích u něj ohledně IQ a celkově mentality i zmírnění tj jeho zlepšení treba z 55(ze 100)co má přirozeně na jeho maximálku třeba 65 furt nestačí na základ, respektive zrovna v týmu, kde by měl být standard, aby to začínalo aspoň 75 a pokud to tak je a má max na střídajícího, tak by neměl být ani kapitán a to věřím, že je to v pohodě kluk do party a vše s tím spojeno.
Snad se v tom dá orientovat 😅
Ano ano mal vybornu sezonu, ale ta bola pred prichodom Flika. Nie ? Ja mam pocit, ze sa nevie zladit so stylom hry ktory trener vyzaduje . A to na neho vytvara mentalny tlak a zodpovednost. Otazkou je, ci to zvladne a ostane, alebo sa podvoli a odide. Ak odide inde bude najlepsi alebo jeden z najlepsich na svete podla mna. I ymi slovami tento styl hry prekracuje jeho mentalne moznosti. Nie fyzicke predpoklady tie su uplne v poriadku. Alebo sa chyti so zmenou herneho stylu
Matewr sorry ale Araujo ma takmer nulové futbalové IQ svoju najlepšiu hru predvádzal v momente keď nemusel extra premýšľať a výuzival len svoje fyzické prednosti, teraz keď ma citát hru a rozmýšľať tak je úplne vypojeny, rovnako ako to je s jeho prešľapmi, nepoviem keby takto zahrávala v poslednej 10 minútovke ale on to robí takmer v úvode zápasu kde by aj sa dal vyrovnať nasledujúci gól, a to znamená že nerozumie, môžeš vypisovať aké mal skvele výkony aký bol super ale to bolo vždy vďaka tomu že nemusel extra rozmýšľať a mal jednoduché veci na starosti, kde jeho fyzická sila bola dominantná. V inom systéme kde by mal na starosti jednoduché bránenie by bol opäť hviezda kde je stiahnutý blok a nemusí uvažovať ktorého hráča skôr pokryť, v každom prípade keď hráš taký veľký futbal a zosypes sa natoľko len po faule je nebezpečne preňho aj pre nas aby pokračoval v barce, neviem si predstaviť čo by robil ak by sa dostal do podobnej situácie ako Karius ktorý to posral legendárnym spôsobom.
Espar priznáva, že z toho, čo počul... : takže ho nevyšetroval a je len televízny lekár. Možno naozaj dobrý ale púšťať sa do diagnóz bez vyšetrenia ? Ani ja nie som psychológ ale vidím že tu je na stránke samý psychológ ... predtým tréneri, rozhodcovias atď. Nedá sa to odbiť slovami : veď len diskutujeme - vynášate súdy nie úsudky. Nechajme to na lekároch nikto iný mu nevidí do hlavy. Treba ho podržať, v tom má TV psychológ pravdu.
on nehovori z toho co pocul o Araujovi, ale z toho co pocul - co sa okolo neho stalo.
Podla mna nemusis byt ani psycholog, aby si si vedel domysliet, ze Araujo je totalny zdrveny po tom, ako prestal aj trenovat s timom po tej katastrofe v Londyne.
Podla mna je to ale dobre rozhodnutie. lepsie, ako by to mal silit, lebo keby mal hrat v takomto stave, tak by sa to mohlo este zhorsiet, a ani timu by asi nepomohol.
snad sa da dokopy cim skor
Má hrát za Barcu? Za mě spíš ne, ale nechám to na realizacnim týmu. Já si ho za úspěchy a za legendární BACK sezónu nesmírně vážím.
Snad se v tom dá orientovat 😅
Podla mna nemusis byt ani psycholog, aby si si vedel domysliet, ze Araujo je totalny zdrveny po tom, ako prestal aj trenovat s timom po tej katastrofe v Londyne.
Podla mna je to ale dobre rozhodnutie. lepsie, ako by to mal silit, lebo keby mal hrat v takomto stave, tak by sa to mohlo este zhorsiet, a ani timu by asi nepomohol.
snad sa da dokopy cim skor