Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-12-08 16:34:36
Osobně mi bude stačit když si to chlapec nehodí ve slabší chvilce 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 držím mu palce
kluc Premium
2025-12-08 16:54:32
Veľmi ťažká situacia pre klub. Nepredpokladám že budúcu sezónu u nas zostane ale co do leta?
Zostane? - pomôže nam v zápasoch?
Hosťovanie/prestup? - musime hľadať kvalitnu náhradu na hosťovanie, nepredpokladám ze nam niekto preda top stopera.
Výmena? - Guehi, Schloterbeck myslim ze CP a Dortmund by boli kluby adekvátne jeho úrovni...

2025-12-08 17:35:31
Ak má úzkostné záchvaty či stavy, želám mu, aby sa z toho čím skôr dostal. Zdravie a psychická pohoda sú prvoradé, futbal a kariéra počkajú.
2025-12-08 18:05:43
Uf...tak ak to nieje zas blud novinara a priaznivca Realu, ktorí chcú uz takto zdiskteditovat hraca, tak jecto moc. To uz asi ani zo strany Barcy nebola crta kapitana, ktory mal byt voda, ked sa takto zosype...
2025-12-08 18:14:27
No v pohode asi moc nebude. Sú to obrovské tlaky na psychiku ..... niečo mu v zápase navyjde a má milióny hejtov od všeználkov fotbalu ....aj tu na týchto stránkach
2025-12-08 20:45:36
Rád by som napísal: "konečne končí v Barce".
Ale informácie o jeho psychickom stave ma zarmútili a prajem mu, aby sa skoro zotavil.
Musím povedať, že aj klub má na tom svoj podiel viny. Stále ho pasovali za pilier obrany a celého mužstva a on chudák tomu uveril. A keď sa naplno prejavila jeho slabá úroveň (ktorú mal od začiatku), tak sa mu zrútil svet.
Neverím, že to ľudia znalí futbalu, nevideli, že na to nemá.
Ronald, prajem Ti skoré uzdravenie a držím palce...✊️