Guirassy musí ísť trochu dole s cenou 40m+bonusy a argument, že už pôjde o 30 ročného hráča je férovy. U Eyonga som sa dočítal o nejakej dohode, ktoré ma Levante s Villarrealom, že je možné, že ho Levante pustí aj za 15m.
Guirassy za 50m je ozaj asi najlepšie čo je k dispozícií v pomere cena / kvalita, ak je teda pravdivá táto info že Kane ostane v Bayerne. Samu má vraj klauzulu až 100m, čiže z toho tiež nič.
To sú hráči do budúcna a nie priamo do prvého tímu. Nie každý 17 ročný je Yamal. Ten egypťan za mňa bude asi aj v hierarchii pod Roonym, takže to bude skôr nákup do B-čka.
Aj v Bayerne takeho maju. Vola sa Karl. Zrejme hrava skor podhrot, ale s jeho talentom a vekom by sa dal urcite velmi rychlo prerobit na noveho Lewu.
Netusim vsak, ci je nejaka sanca, ze by ho Bayern bol ochotny predat.
U Alvareze je největší problém cena, ale na můj vkus se zbytečně hrotí jeden nepovedený zápas zrovna proti nám. Pořád si stojím zatím že by k nám zapadnul výborně.
Tiež mám rovnaký názor, ale stále to nezmení cenu. Nie že 200, ale ani 100m si už nemôžeme dovoliť dať za Alvareza, keďže potrebujeme viacej toho ľavonohého stopéra ako Bastoni, Schlotterbeck, Van de Ven, ...
Netusim vsak, ci je nejaka sanca, ze by ho Bayern bol ochotny predat.