Největší nebezpečí pro naši branku zatím představuje Cubarsi, následován Baldem. O Cubarsiho už začínám mít vážné obavy. Snad se chlapec ještě oklepe. 🙈
Ja by som povedal, že skôr Gerard Martin a po ňom Cubarsi. Ja som asi od piatej minúty začal počítať chyby Matina z ktorých nasledoval gólovo nebezpečný útok domácich a do polčasu som ich napočítal osem. Martin nemá čo na pozícii stopéra robiť. Cubarsi potrebuje k sebe podobný typ hráča ako bol Iňago Martinez, lenže v mužstve takého nemáme. Balde už veľmi dlho hrá veľké 💩 a to čo predviedol dnes prihrávkou brankárovi s takou silou, že lopta sa skoro ani nepohla, tak to bol bol vrchol. Ešte šťastie, že máme super brankára. Ak by bol polčas 3:1 pre domácich nemôžeme povedať ani slovo, ale to vylúčenie a naša premenená penalta zatiaľ hrá v náš prospech. Len sa bojím tej našej obrany, pretože Villareal aj v desiatich nás dokáže poriadne potrápiť. No dúfajme, že tri body si odvezieme. 🤞
Cubarsi? mne sa naopak zda, ze on tam je dnes najstabilnejsi clanok v obrane. Chalani maju stastie, ze ich netrenuje Guardiola, lebo ten by minimalne Gerardovi a Baldemu dal hlavu do pracky:D Tolko nepresnosti som nevidel velmi dlho. Jediny pricetny sa mi dnes zda Raphinha a Eric. Frenkie by mal zvysit latku, lebo ked bude zdravy Pedri tak sa uz do zakladu nedostane. Eric tam sice dnes mal niekolko nepresnosti a stratu, ale napocital som min. 5 ziskanych lopt a obrannych zakrokov. Mam pocit, ze nasmu aktualnemu stylu hry viac vyhovuje DM s profilom Erica, ktory je defenzivny, agresivny, odobera lopty, vie citat hru. Viem, ze Frenkie ma na viac, ale aktualne tie lopty iba posuva na najblizsieho hraca, drzi ju strasne dlho a ziskane lopty v defenzive nema ziadne. Takymto trendom ho predbehne aj Marc Bernal, ktory zvlada defenzivu a lopty vie rozdavat rychlo. Dnes mame stastie, ze na vianocnu prestavku uz mysli aj Villareal, lebo po 1. polcase malo byt tak 4:4 :D
ja by som vyzdvihol aj Yamala. dnes uplne ziaril. nahraval Raphinhovi na situaciu pred penaltou, dal na 2:0 strelou ked dal jaslicky obrancovi, bola na neho cervena, ale to ako si prave po tej cervenej karte urbil dvoch hracov Villarealu bolo z tej istej planety, odkial je Messi
A z tých nepresností sú gólové šance pre Villareal. Ak privriem oči, tak minimálne 5-6 ich bolo za prvý polčas. Barca okrem brvna nemala šancu! Neviem, neviem...........
3 body, prví v tabuľke s náskokom, čisté konto, ja som spokojný. Nie každý deň sú hody. A vy negatívi si urobte svoju vlastnú stránku a nezasmraďujte to tu...Alebo sa sexuálne prejavujte doma a nie tu.
kov3 absolutne súhlasím ............ negativistickí hlupáci a blbci čo hľadajú len chyby viď jeden čo priviera oči a vidí že okrem brvna nemala Barca nič ....
Je to môj názor, tak mi dovoľ ho napísať. Myslíš, že prehliadaním slabých výkonov a pochválením hráčov za slabú hru je riešenie? Tým sa výkonnosť nezvýši. Od začiatku jarnej časti by sa nám podobné výkony niektorých hráčov mohli vypomstiť. A nadávať na ľudí /hlupáci, blbci/ s iným názorom ako ty je oveľa viac nekorektné, ako dobre mierená kritika!
suhlasim s Jergusom. je rozdiel hlupe nadavanie po prehranom zapase, ktoreho je tu vzdy dost, a konstruktivna kritika po vyhre.
podla mna ale to bol az na obranu vyborny vykon. mali sme neustale loptu, nas pressing fungoval takmer cely zapas a hrali sme takto aj bez Pedriho, co je podla mna velke plus. skoda tych individualnych chyb, ktore viedli k sanciam supera, lebo vysledok mohol byt naozaj iny ak by Villareal premenil velke sance
Konštruktívna kritika? Barca mala jedno brvno a potom nič? To je totálny negativizmus, nebol to najlepší zápas to je pravda ale písať že sme nemali nič ale vyhrali sme dva nula,to je trapné. A to je pravidelne každý zápas .... totálna kritika bola aj za najlepší výkon sezóny proti Atleticu. To sa ťažko chápe. Tento pán bude brať asi iba 6:0 a viac. Hladáš iba chyby nič iné,musíš mať ťažký život.
Kašli na to.
Ale to je len zopár "ujov", ktorí tu pravidelne zasmraďujú diskusie s takýmito príspevkami. Treba ich ignorovať a nereagovať na nich. Bohvie, koľkí z nich si kopli do lopty ...Zakomplexovaní úbožiaci, ktorí sa "realizujú" len pri klávesnici .....:(((
Feran v zostave je vždy nulový,. Dáva aj góly, no sám nevie ako sa mu podarili. Defenzívnych záložníkov ako je De Yongsú v LA Lige tucty. Veď on nevie ani poriadne prihrať. Pedri je ako piati De Yongovia.
podla mna ale to bol az na obranu vyborny vykon. mali sme neustale loptu, nas pressing fungoval takmer cely zapas a hrali sme takto aj bez Pedriho, co je podla mna velke plus. skoda tych individualnych chyb, ktore viedli k sanciam supera, lebo vysledok mohol byt naozaj iny ak by Villareal premenil velke sance
Ale to je len zopár "ujov", ktorí tu pravidelne zasmraďujú diskusie s takýmito príspevkami. Treba ich ignorovať a nereagovať na nich. Bohvie, koľkí z nich si kopli do lopty ...Zakomplexovaní úbožiaci, ktorí sa "realizujú" len pri klávesnici .....:(((