Yamal 7.3? Mam pocit ze dotycnu co roboa to hodnotenie vobec nie su kriticki ku yamalovi…vsak neukazal absolutne nic ani zdaleka nebol na urovni na ktorej hral minulu sezonu
Yamal nepredviedol to, čo sa od neho očakáva, že neukázal absolútne nič s tým nesúhlasím, ale aj tak jeho hodnotenie 7,3 sa mi zdá prehnané. V zápase sa zasa ukázalo, že Rashforda za cenu akú požaduje MU vôbec nepotrebujeme. Jeho hra neznesie kritéria, aké požaduje Flick. Ani sa nečudujem, že MU sa ho chce zbaviť, ale za cenu akú požadujú? Nezmysel.
7.3 na to, ze sme vyhrali 2:0 nie je tak vysoka znamka. nahrava De Jongovi do cistej sance, prihraval v akcii na gol
ja by som videl inak znamky v obrane, zdaju sa mi vysoke, na to kolko sanci mal Espanyol, Garcia samozrejme 10 a Ferran bol hrozny, u neho aj 5.8 je vela, vsetky akcie u neho skoncili a Pedrimu by som dal viac, lebo akonahle nastupil, tak tie jeho prihravky boli ako ziva voda pre nasu hru. btw pred oboma golmi to bol on, kto zobral loptu hracom Espanyolu
Yamal si zaslúži menej a Martín o niečo viac. Ako keby si nikto neuvedomoval, že je stále skúšaný na rôznych pozíciách a nie je to vôbec ľahké. A prečo nemá Joan 10/10, to mi nikto nevysvetlí.
Dúfajme, že Cubarsi dokáže takto pokračovať. Je to zatiaľ jeden dobrý zápas, ale držme mu palce. Čo sa týka FDJ, aj on potrebuje jednu stálu, definitívnu rolu v tíme a verím, že sa do toho aj on znovu dostane.
Maros1 uplne s tebou suhlasim. Cubarsi aj ked sa nezda je dost tvrdy stoper, vo vacsine pripadov nenechal utocnika ani otocit sa a dychal mu na chrbat, navyse hra cisto, o jeho citani hry a rozohravkach ani nehovorim, jedine co potrebuje je mat vedla seba niekoho skuseneho aby bol taky konzistentny ako minuly rok. Nasu obranu bez Cubarsiho si neviem dlhodobo predstavit. Co sa tyka Frenkieho verim, ze je to jeden z najmenej docenenych hracov v time, ale za posledny rok-dva unho realne nevidim progres a v zalohe bez Pedriho je to este vyraznejsie. Ma sice vysoku uspesnost prihravok, je tazke mu vziat loptu, ale na to, ze je podstate 1. kto by mal rozbiehat akciu robi smerom dopredu velmi malo (kto si pusti jeho starsie videa z Ajaxu napr. z LM, ked vyradili real madrid vie, o com hovorim). Nachadza skor hraca vedla seba nez pred sebou, hra na istotu a prilis profesorsky, organizuje hru zalohy, ale nie celeho timu, akoby mal iba jeden rychlostny a takticky stupen, uz ani to prelamovanie superovych linii ked sa rozbehol s loptou na nasej polovici nie je vidiet. Som rad, ze ho mame, ale nevidim ho zlepsovat sa. Casom som myslel, ze sa dostane blizko k urovni Xaviho, Kroosa a dalsich s podobnym profilom, ale vyssie spomenuti hraci sa s loptou vzdy pozerali pred seba, nie vedla seba. Frenkie ma na viac, stale sa moze zlepsovat defenzivne aj ofenzivne.
tym, co znamkuju je jedno, ci Martin hral zapas dozadu na inom poste. oni hodnotia len vykon. tak ako ucitel znamkuje test podla poctu bodov bez ohladu na to, kto ho pisal.
nebyt garciu, vcera prehrame a nie malo..zakryl hrube nedostatky obrany. cize martin aj cubarci max. 5. a k tomu sa pridal nemozny tores a velmi nevyrazni rafinha s rashfordom. takze zazrakom sme neprehravali, potom prisli nastastie klucove striedania. a k laminovi, hral priemerne a pritom bol jasne najlepsi do spominanych striedani.
Rominho ma bohužiaľ pravdu... Známky v obrane sú 7,5 7,3 7,1 a 6,7 .... A súper mal 4 vyložené šance + ďalších niekoľko chýb v obrane .... To že náš brankár podržal sa nemôže odrážať na hodnotení obrany ktorá bola znovu katastrofálna ...tam majú byť hodnotenia na úrovni ferrana a rashforda
pridavam sa k tomu nazoru
stred obrany katastrofa martin sa tam vobec nehodi je hrozny a zmatocny cubarsi je talent ale k nemu treba niekoho kto ma skusenosti a vie co robi aby sa ten 18r chalan aj dalej ucil
eldy22 pozri si radsej ten zapas ty pretoze ten srb nemal nejale super zakroky ako garcia ktory urobil ten najdolezitejsi krok k nasej vyhre
Ja tu nezhadzujem výkon nášho brankára ten bol super, ani biednu obranu. Môj názor je že písať tu čo by keby je pri konečnej výsledkovej realite úplne nepodstatné...... keby boli ryby v riti neboli by v rybníku.
eldy jasne, mame nulu na konte, v podstate super, zatvorme oci. espanyol si vypracoval prilis vela tutoviek. treba posilnit stred obrany, nemozeme mat dvoch teenegerov na stoperovi, to je neunosne, budeme hrat s inymi supermi, ako espanyol..preto sa uvazuje o cancelovi, aby to hral kounde. martin nevedel, kde mu hlava stoji, napr. ked ho garcia hodil do dorazky, co bol dalsi jeho klucovy zakrok.
Nezatvárajme oči ale píšme realitu. Realita bola taká že brankár všetko perfektne chytil,obrana hrala na hovno,treba s tým niečo robiť .... Ok. Ale ty píšeš .... no ale keby nechytil ........ tak to ale nebolo.
ja by som videl inak znamky v obrane, zdaju sa mi vysoke, na to kolko sanci mal Espanyol, Garcia samozrejme 10 a Ferran bol hrozny, u neho aj 5.8 je vela, vsetky akcie u neho skoncili a Pedrimu by som dal viac, lebo akonahle nastupil, tak tie jeho prihravky boli ako ziva voda pre nasu hru. btw pred oboma golmi to bol on, kto zobral loptu hracom Espanyolu
stred obrany katastrofa martin sa tam vobec nehodi je hrozny a zmatocny cubarsi je talent ale k nemu treba niekoho kto ma skusenosti a vie co robi aby sa ten 18r chalan aj dalej ucil
eldy22 pozri si radsej ten zapas ty pretoze ten srb nemal nejale super zakroky ako garcia ktory urobil ten najdolezitejsi krok k nasej vyhre