Treba zriadiť niečo ako online fond, aby všetci fanúšikovia mohli klubu prispieť, ale aby to bolo oficiálnou cestou.
Neviem, či tento chcel len pozornosť, ale malo mu to byť jasné, že Laporta nezoberie nejakú pofidérnu hotovosť. Laporta si pred voľbami musí dávať pozor na všetko a marca a spol by sa vedeli chytiť hoc čoho.
To vyzeralo len ako nejaká youtuberská aktivita pre followerov, nič podstatné.
Ale možno by klub mohol spraviť nejaký crowdfunding, ja by som asi prispel pár eurami.
Asi by nás bylo víc .... Fanoušků je po celém světě mraky, kdyby dak každý v průměru třeba 20EUR, mohla by to být fajn částka. Ale nejsem si jistý, jestli je tohle legislativně možné. Zda by se to nedalo zneužít stylem, že si Laporta bude na tento účet posílat "černé peníze" nebo nějakým jiným způsobem ....
Neviem, či tento chcel len pozornosť, ale malo mu to byť jasné, že Laporta nezoberie nejakú pofidérnu hotovosť. Laporta si pred voľbami musí dávať pozor na všetko a marca a spol by sa vedeli chytiť hoc čoho.
Ale možno by klub mohol spraviť nejaký crowdfunding, ja by som asi prispel pár eurami.