Casado hral na kraji jeden zápas a už z neho robíte RB. Racing je prvý v druhej lige, vyradili Villareal, treba postaviť kvalitný tím. FdJ navyše včera ukázal extratriedu pochybovačom.
Nechcem byť zlý, ale trafil ľavú nohu. Ak by sa Mbappé znova zranil, tak z pohľadu nášho klubu by to bola výborná červená karta. (Mbappé gólovo strašný zabijak túto sezónu). Ale neprajem žiadnemu hráčovi zranenie (pre provokatérov). Len to beriem ako fanušík Barcelony, ktorá súperí s Realom v španielskej lige. Bez Mbappého produktivity by boli možno na 4-5 mieste.
uf tak to by som bol opatrny. podla mna je dobre, ze Frankie nezranil Mbappeho, lebo ak by sa tak stalo, tak ktovie, co by sme mohli cakat od niektorych premotivovanych a agresivnych hracov realu na nase hviezdy.
Tak by hrali tak, ako za Mourinha (Pepe a Ramos... skákanie po rukách ak niekto leží, riadne nakopnúť zozadu z celej sily pri prieniku útočníka, chytanie za krk - všetko na Messiho). Aj keď ani včera nehrali v rukavičkách a niektoré zákroky mohli byť tiež za kartu. Akurát som to myslel tak, že FDJ by dostal stopku na 1 zápas a Mbappého by vyradil možno až do MS čo budú v lete. (bola by ho škoda, v repre sa na neho rád pozerám ako hrá za Francúzsko).
Trafil ho na rozhranie hornej a strednej tretiny predkolenia,kde má každý chránič a preto aj hneď vyskočil,lebo ich tlačil čas,keby viedli oni 3:2,bol by na zemi 5 minút....
Za mě to bylo na oranžovou kartu. 😄 Červenou i žlutou by si asi obhájil.. Sranda, že 10-15 let zpět by to byla určitě žlutá a 20 a víc zpet faul bez karty a možná v některých ligách, by to ještě rozhodčí pustil.. 🤣 Zdraví je třeba chránit, ale tohle nebyla žádná brutalita, takže jak píšu na začátku..
Ja by som sa chcel spýtať ak mi vie niekto kompetentne odpovedať ako je to s redkami v pohároch, lebo vieme, že Rudiger po prehre v milej sezóne v CdR keď hádzal po rozhodcovi ľadové vrecúška dostal trest štyroch zápasov, ale nezachytil som kedy si túto stopku vyčerpal a v akej súťaži, lebo ja mám taký pocit, že on hral ďalej všetky súťaže. Alebo sa mýlim?
Rudiger bol tuším potom zranený alebo šiel na operáciu, čiže do tých zápasov kde mal stopku ani nenastúpil. Tieto stopky sa prenášajú nejak v rámci súťaží čo patria pod Španielsko, tj. Laliga, CdR, Superpohár ale neviem presné znenie.
Skor je zarazajuce, ze Carreras nedostal ZK za faul na lamineho kde mu stupil na clenok
..a dodatok ,,mal mu tu nohu riadne priťať,,veď je to obyčajný simulant,,,,🙈