No jo, to už jsem říkal před sezónou. Není to první recidiva Je to samozřejmě smutné, MATS je prostě "náš", ale jak jsem říkal půl roku zpět, odhaduju to na konec kariéry.
To máš samozřejmě pravdu, ale všechna ta další zranění mohou mít původ v tom koleni. Takže jesem neměl na mysli recidivu téhož zranění, ale následky původního. Jde o tzv. změnu pohybového vzorce těla. Takže nelze vyloučit a dokonce bych považoval za pravděpodobné, že všechna další zranění jsou následkem původního zranění a MATS už má poměrně malou šanci, že bude dlouhodobě zdráv.
Je to škoda pro obě strany. Ale od Flicova vyjádření ze Garcia je jednička se mělo pracovat na prodeji Stegena, vnímám tohle jako karmu pro nás. Teď definitivně přijde o mistrovství a u nás si dokončí smlouva za nehoráznou sumu.
Pracovať na predaji? Nepamätáš si ako to prebiehalo pri tom ako sa mu zobrala kapitánska páska a boli na nože s vedením? Zároveň nemôžeš pracovať na predaji jednostranne, musí súhlasiť aj hráč a to by Stegen nikdy nesúhlasil aby odišiel z Barcelony, Gironu akceptoval podľa mna len kvôli tomu, že to je blízko. Ale áno, do 2028 si posedí asi na lavičke a poberie ešte plat.
aka karma pre boha? ved povedal len pravdu. Garcia je jasna jednicka a Ter Stegen by sedel do konca sezony na lavicke. Navyse ziadne tlaky na predaj na neho neboli. hostovanim v Girone sme mu vysli maximalne v ustrety.
ak by boli tlaky na prestup, tak nepojde do Girony, ktora plati 10% jeho platu, ale niekde, do Arabie, mozno do Anglicka kde by sme mozno aj nieco zarobili a zbavili by sme sa celeho jeho platu.
kazdopadne je mi luto Marcovho zranenia, a drzim mu palce aby bol cim skor v poriadku
Tých zranení je už moc,svaly už nemá na vrcholovú záťaž,ma smolu.
ak by boli tlaky na prestup, tak nepojde do Girony, ktora plati 10% jeho platu, ale niekde, do Arabie, mozno do Anglicka kde by sme mozno aj nieco zarobili a zbavili by sme sa celeho jeho platu.
kazdopadne je mi luto Marcovho zranenia, a drzim mu palce aby bol cim skor v poriadku