Verím, že u nás by bol top útočník. Spolu s Ferran by boli dobrá dvojka. Problém sú financie,viac ako 50-60 by som za neho nedal a Atletico bude chcieť určite viac. Len sa zasa nenechať odrbkať Atletmi.
Som kategoricky proti tomuto prestupu prave kvoli cene. Atleti ho nepredaju za menej ako 150M. Obavam sa aby predvolebne sluby nejakeho blazna neposlali financie klubu znova ku dnu.
Tento hráč svojimi výkonmi do Barce nepatrí, ale ak to bude predvolebná zbraň jedného z kandidátov na prezidenta a ten voľby vyhrá, môže to Barcu finančne zruinovať, pretože Atletico nás zakaždým dokáže zodrieť z kože. Naposledy sme finančne doplatili na Atletico pri prestupe Lengleta.
Alvarez by bol pod Flickom veľmi gólový hráč a sedelo by mu to tu podobne ako Ferranovi. Ale jasne, že tu máte proste tieto názory a väčšinou vyťahujete jeho čísla v Atletiku hoci oni nevytvoria ani polovicu šancí za zápas ako Flicková Barcelona. Všetko má svoju cenu a Alvarez do 90-100 mega by bola dobrá kúpa. Druhá vec je ale zase aj tá, že by bolo lepšie mať z taktických dôvodov od seba odlišnejších útočníkov ako je Ferran a Lewa.
V lete to skončí u Kanea a žiaľ Bayernu podarujeme prašule.
Už som ti raz vysvetlil prečo by ani u nás nebol gólový hráč, štatisticky aj herne, nechci to po mne zas prosím. To že nedáva góly lebo hrá v AtM je len hlúpa dogma.
Ja som ti to zase vysvetlil viac než raz a aj tak ma s tým otravuješ. Nezačínaj s tým zase.
Pobabrane každý jeden hráč je pod Flickom v tejto Barce gólový, takže fakt, že od neba nepotrebujem k tomu počuť nič viac. Pekný večer ...
Nevysvetlil, len si povedal že si myslíš, ale ničím si to nepodložil.
Sorloth ktorý sa považuje za priemerného útočníka má toľko gólov čo Alvarez túto sezónu v lige, minulú sezónu ich mal ešte viac. Zo starých čias keď AtM hrávalo fakt betón tak tam boli útočníci čo vedeli dať 20g v lige viď. Griezmann, Diego Costa. Starý Suarez ktorý nám nebol dobrý tam dal 21g a vystrieľal im titul. V ofenzívnom City mal Alvarez horšie čísla než Ferran z čias City, ten chalan je hodný 50m max. a aj to by som si radšej nechal Ferrana lebo je stotožnený s lavičkou a už je overený tímom.
Alvarez dal túto sezónu 7g v lige, 5 z toho za 2 zápasy, zostávajúce 2 góly za 20 kôl v lige, s tým nemá hra Atletica nič spoločné. Kúpiť stopéra a Kanea na 2-3 sezóny a potom investovať do mladšieho útočníka by bol ideálny scenár, Ekitike je najlepší adept.
Lebo Ferran hra pod Flickom, ale kde bol Ferran pred Flickom ... že? Rovnako ako tu kritizujete Alvareza bol u nás kritizovaný Ferran ... ako vravím pod Flickom je zrazu každý gólový. Alvarez je lepšia verzia Ferrana.
50m je ale ďaleko od jeho trhovej hodnoty, takže to nie je reálna vecná cena s ktorou môžeš ísť jednať s Atletikom.
Alvarez je určite kvalitný hráč, ale to skôr podhrotak. Futbalista funkcia, určite užitočný unit, ale nie je žiadny virtuóz alebo gólová mašina. Keď už tak, tak mali sme ho kúpiť ešte keď behal za river za, 20m tuším.
Súhlasím s názorom, že u nás by tie čísla mohol mať oveľa lepšie, ale nie je to 100% fakt. Určite 100 mega by som za neho nadával.
Taktiež súhlasím s Jackom, Kane momentálne ako FA ja najlepšia možnosť, garantovaných 30-35 gólov za sezónu, plus nejaký kvalitný CB buď ako FA alebo tesne pred koncom zmluvy za dobrý peniaz. Mojim snom by bol VVD, už je v poole veľmi dlho, možno že ho už omrzel.. zmluvu ma do leta 27’.
Kane je určite najbezpečnejšia voľba, ale 65m vysoliť len preto, že neviem počkať o 1 rok viac je proste hrozný deal. PSG vyhralo LM s Dembelem na hrote krucinál a kedy bol on gólová mašina. Netreba s hroťákom v lete panikáriť za každú cenu. Narozdiel od leta kedy k nám prišiel Lewa máme Ferrana s ktorým by sme rok vedel vydržať do 2027. Hroťáci sa vypredali v minulom lete a už veľa možností nám proste nezostalo. Jedine ešte ten Samu Aghehowa niekdajší Omordion by stál za zváženie, lebo v Porte mu to celkom páli.
Nemyslím, ja to mám podložené číslami, aj tým kde a ako Alvarez hral v svojej kariére doteraz.
Kde bol Ferran pod Flickom? Však som to písal, porovnával som štatistiky ešte keď hral Ferran v City aby to bolo smerodajné a mal tam lepšie štatistiky v góloch na minúty ako Alvarez v City. Ferran už bol gólový v City, je gólový aj posledné 2 sezóny pod Flickom, viac gólový než Alvarez a aj tak je to nedostačujúce na to aby hral základ. Alvarez ani nie je hrot ale skôr second striker, v River Plate hral podhrot, on ani nevie hrať ako typický hrot.
Kane by bol najlepšia voľba, aj za tie peniaze. K nám chodia hráči vyhrávať trofeje, my ťažíme z ich kvality, sme finálová destinácia, nekupujeme hráčov na to aby sme ich o pár rokov predali za podobné peniaze alebo s výnosom, aj Lewa bol výborný deal.
PSG vyhralo LM s Dembelem ale práve v tej sezóne bol gólový a pozri sa na tím ako celok. Tam dávali góly krídla, záloha a aj kraje obrany, Nuno a Hakimi boli produktivitou v LM na úrovni útočníkov. My kraje produktívne nemáme, Kounde je smerom dopredu slabý, Balde zas neproduktívny a zo zálohy dávajú góly hlavne podhrotoví hráči. Pod Flickom sme tím ktorý produkuje extrémne veľa šancí a preto potrebujeme zabijaka ktorý ich bude premieňať, nie hráča čo má za polkou sezóny 7g v lige a je jedno v akom hra tíme. Keď tie góly v LL dokázali dávať Muriqi, Budimir, Dovbyk, Joselu, RDT tak mi nehovor že je to chyba tímu.
Chigo, Kane tých 65m (odkiaľ sú infa že práve toľko bude stať?) zarobí len na tričkách za par mesiacov, je to jeden z najpopulárnejších a najrespektovanejsich hráčov v UK. U nás 3-4 sezóny ešte na top úrovni moze kľudne odohrať. Splašiť sa by podľa mňa bolo, vysolit toľko isto za nejakých etiketov, agechowov atd..
Ist do novej sezóny len s ferranom alebo pripadne s rashom je samovražda.
Vlahovic by ešte teoreticky mohol byt, ale ten so svojim egom a športovou disciplínou u flicka podľa mňa moc nepochodí..
Výstupná klauzula. Dresy zarobia de facto len Nike, ak to nevieš. Samovražda je rozhadzovať peniaze, ktoré nemáš ... presne to čo nás do tejto finančnej situácie dostalo. Real ma takú zdržanlivú prestupovú politiku a hrával bez stopérov a v útoku mali len Viniciusa a Rodryga po odchode Benzemu len s Bellinghamom centrálne. Nie žeby som úplne porovnával, ale Ferran je stále lepšie ako nič. Hoci sa to nezdá, ale Ferran ma viac gólov ako predražený Gyokeres, Šeško, Isak, Ekitike, ... zaostáva len za Kaneom, Haalandom, Mbappem a to len s polovičnou minutážou oproti nim, lebo si ju delí s Lewom ešte. Takže pardon, ale ani náhodou by to samovražda nebola. Samovražda je ta naša obrana, ak by bola o tom reč a nie Ferran. Som proti Kaneovi za 65m, ale nie proti Kaneovi bez zmluvy v 2027.
Nevidím do toho až tak, takže netvrdím že to musí byt tak, ale viem že keď juve kupovalo gelovačku za 100 mega, tak sa všade písalo, že tie peniaze sa im vratia raz-dva. Chápem že mediálne ronaldo je iceberg, ale ved ani Kane nie je hráč Fc Stropkov.. :)
Ja by tiez radsej kanea, ten je istota golov. Najprv musime zohnat top stopera a az potom 9tku. Bastoni+predlzit lewu o rok alebo zobrat dvojku z BvB nico+guirassy
Nesledujem Inter, ale kamosi fanúšikovia interu vravia, že bastoni výkonnostne dosť išiel dole v porovnaní s minulou sezónou, a ani celkovo nikdy nebol nejakým top obrancom. Neviem, videl som ho v dvoch zápasoch s nami v minulej sezone. Tiež cenovka naňho bude asi astronomická, asi by som sa poobzeral niekde v Argentíne alebo uruguaji, tam sa stále dá zohnať kvalitného cb za dobrú cenu.
S Atleticom by som uz ziadne biznisy nerobil...nikdy sa nam to nevyplatilo...vzdy si z nas spravili prdel akurat....a Alvarez neni ziadna bomba aby stal min. 100 mega co bude Atletico urcite pozadovat...radsej do TOP stopera investovat...ked uz si ma clovek vybrat
To musí byť len veľkohubý blázon
V lete to skončí u Kanea a žiaľ Bayernu podarujeme prašule.
Pobabrane každý jeden hráč je pod Flickom v tejto Barce gólový, takže fakt, že od neba nepotrebujem k tomu počuť nič viac. Pekný večer ...
Sorloth ktorý sa považuje za priemerného útočníka má toľko gólov čo Alvarez túto sezónu v lige, minulú sezónu ich mal ešte viac. Zo starých čias keď AtM hrávalo fakt betón tak tam boli útočníci čo vedeli dať 20g v lige viď. Griezmann, Diego Costa. Starý Suarez ktorý nám nebol dobrý tam dal 21g a vystrieľal im titul. V ofenzívnom City mal Alvarez horšie čísla než Ferran z čias City, ten chalan je hodný 50m max. a aj to by som si radšej nechal Ferrana lebo je stotožnený s lavičkou a už je overený tímom.
Alvarez dal túto sezónu 7g v lige, 5 z toho za 2 zápasy, zostávajúce 2 góly za 20 kôl v lige, s tým nemá hra Atletica nič spoločné. Kúpiť stopéra a Kanea na 2-3 sezóny a potom investovať do mladšieho útočníka by bol ideálny scenár, Ekitike je najlepší adept.
50m je ale ďaleko od jeho trhovej hodnoty, takže to nie je reálna vecná cena s ktorou môžeš ísť jednať s Atletikom.
Súhlasím s názorom, že u nás by tie čísla mohol mať oveľa lepšie, ale nie je to 100% fakt. Určite 100 mega by som za neho nadával.
Taktiež súhlasím s Jackom, Kane momentálne ako FA ja najlepšia možnosť, garantovaných 30-35 gólov za sezónu, plus nejaký kvalitný CB buď ako FA alebo tesne pred koncom zmluvy za dobrý peniaz. Mojim snom by bol VVD, už je v poole veľmi dlho, možno že ho už omrzel.. zmluvu ma do leta 27’.
Kde bol Ferran pod Flickom? Však som to písal, porovnával som štatistiky ešte keď hral Ferran v City aby to bolo smerodajné a mal tam lepšie štatistiky v góloch na minúty ako Alvarez v City. Ferran už bol gólový v City, je gólový aj posledné 2 sezóny pod Flickom, viac gólový než Alvarez a aj tak je to nedostačujúce na to aby hral základ. Alvarez ani nie je hrot ale skôr second striker, v River Plate hral podhrot, on ani nevie hrať ako typický hrot.
Kane by bol najlepšia voľba, aj za tie peniaze. K nám chodia hráči vyhrávať trofeje, my ťažíme z ich kvality, sme finálová destinácia, nekupujeme hráčov na to aby sme ich o pár rokov predali za podobné peniaze alebo s výnosom, aj Lewa bol výborný deal.
PSG vyhralo LM s Dembelem ale práve v tej sezóne bol gólový a pozri sa na tím ako celok. Tam dávali góly krídla, záloha a aj kraje obrany, Nuno a Hakimi boli produktivitou v LM na úrovni útočníkov. My kraje produktívne nemáme, Kounde je smerom dopredu slabý, Balde zas neproduktívny a zo zálohy dávajú góly hlavne podhrotoví hráči. Pod Flickom sme tím ktorý produkuje extrémne veľa šancí a preto potrebujeme zabijaka ktorý ich bude premieňať, nie hráča čo má za polkou sezóny 7g v lige a je jedno v akom hra tíme. Keď tie góly v LL dokázali dávať Muriqi, Budimir, Dovbyk, Joselu, RDT tak mi nehovor že je to chyba tímu.
Ist do novej sezóny len s ferranom alebo pripadne s rashom je samovražda.
Vlahovic by ešte teoreticky mohol byt, ale ten so svojim egom a športovou disciplínou u flicka podľa mňa moc nepochodí..
Je to dobrý hráč a podľa mňa by sa nám aj hodil, ale za nejaké normálne peniaze.