Take situácie údajne var rieši len ak vedu k červenej karte . Aspon tak bolo povedané keď po faule myslím na Bellinghama min rok rozhodca nezapiskal faul a z útoku dal gol super ,údajne sa to neriešilo lebo to nebolo na vylúčenie ani v 16ke takze to var nesignalizuje rozhodcom ,iba ak by rozhodca sám išiel sa pozrieť asi
Leonidas- dohladam ti gol min rok keď Real dostal po faule jasnom na myslím Bellinghama keď som to v ten moment dával sem na stránku aj a bol som vysmiaty že vyplakavam a to hráč Realu ostal aj lezat a faul bol úplne jasný z protiútoku dostal Real gol ,teraz neviem či na 2:1 a stratil body? Vieš ja som za ,treba to piskat ale treba mat na obe strany rovnako pohľad. Za mna to bol faul tiež ale hovorim len to čo bolo povedané rok dozadu mantami istú situáciu.
Pozri si tie chyby jasný faul na Bellinghama ,Var nebol použitý a následne gol z protiútoku . Tých chýb v zápase toho rozhodcu je viac a buď objektívny.Dohladaj si tie chyby . Dám ti aj iné zápasy kde boli iné ale keďže v tom roku Barca vyhrala ligu tak Real “neuplacal” bolo ticho a o chybách rozhodcov sa tu nepovedalo ani slovo keďže nešli proti Barce . Nechcem poukázať na nič zvláštne iba že ako sa robia chyby proti Barce tak sa robia aj proti Realu a dosť veľké ,tých zápasov ti dám viac , príklad skok do rybníka v podaní Gundogana v derby. Alebo čo na toto hovoríš ? Kolko je tam chýb na CK či na 11ku len v jednom zápase a spomalene? https://youtu.be/...
ja som sa ta nepytal na dokaz ze Vinicius filmuje kde sa da, ale na dokaz toho, co si pisal, ze "Take situácie údajne var rieši len ak vedu k červenej karte"
dohladaj mi to aj s dokazom, ze "Take situácie údajne var rieši len ak vedu k červenej karte" ked si uz taku hlupost napisal. to budem zvedavy
Pozri si tie chyby jasný faul na Bellinghama ,Var nebol použitý a následne gol z protiútoku . Tých chýb v zápase toho rozhodcu je viac a buď objektívny.Dohladaj si tie chyby . Dám ti aj iné zápasy kde boli iné ale keďže v tom roku Barca vyhrala ligu tak Real “neuplacal” bolo ticho a o chybách rozhodcov sa tu nepovedalo ani slovo keďže nešli proti Barce . Nechcem poukázať na nič zvláštne iba že ako sa robia chyby proti Barce tak sa robia aj proti Realu a dosť veľké ,tých zápasov ti dám viac , príklad skok do rybníka v podaní Gundogana v derby. Alebo čo na toto hovoríš ? Kolko je tam chýb na CK či na 11ku len v jednom zápase a spomalene? https://youtu.be/...