emiliano vo vseobecnosti suhlas, ale v kontexte tejto sezony, kedy mame stabilitu a sebavedomie a real naopak v nohach letny turnaj, krizu, vymenu trenera atd. by som to povazoval za trochu nevyuzitu prilezitost, ak titul neobhajime. Tohtorocny real mi pride velmi porovnatelny ak nie horsi a menej konzistentny, ako ten minulorocny.
Je pravda, že ten útok je mimo formy a to riadne. Dúfam, že to jeden gól zlomí a rozbehnú sa zasa. Bude ťažké otočiť proti Atletom, keď ti útočníci nestrielaju góly
Hansi by mal zvazit alternativu,hrat bez klasickej 9iny a skusit dve 10iny (Fermin-Olmo?). Mozno Rashford ? Treba skusit prekvapit.Myslim,ze na LM nakoniec nasadi dedka Lewu,kvoli vzdusnym subojom ako v utocnej,tak obrannej faze.
V kazdom pripade,ak chceme pomyslat na trofeje,musime priniest hrotaka a nespoliehat sa na Ferrana a Lewu. Za mna ale aj obrana ma daleko od top zlozenia a neviem,co si tak zamiloval Hansi na Ericovi,ze je nedotknutelny a v kazdom zapase v zaklade. Chyba mi Inigo a to velmi.
vsetky moznosti su fajn a stoja za pokus a ja by som este pridal moznost Rashforda na hrote, ktory podla mna ma parametre hrotoveho utocnika, ma rychlost, dravost vie hlavickovat, vie zakoncit, ma silu, a je produktivny takze pochybujem, ze by bol horsi ako nase sucasne deviaky
Ferran był nejlepsi vzdy jen jako zolik z lavicky. At uz v city nebo u nas vzdy kdyz hral zakład sel dołu… jako zolik super hrac ale na pravidelne brany zakład ten hrac tezko nekdy mit bude
V kazdom pripade,ak chceme pomyslat na trofeje,musime priniest hrotaka a nespoliehat sa na Ferrana a Lewu. Za mna ale aj obrana ma daleko od top zlozenia a neviem,co si tak zamiloval Hansi na Ericovi,ze je nedotknutelny a v kazdom zapase v zaklade. Chyba mi Inigo a to velmi.