Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Cule90 Premium
2026-03-03 06:56:51
Pozeral som zapas prerusovane od golu Getafe a bola to dalsia "reklama na spanielsku ligu":D hraci Getafe hrali presne to, na co sme u nich zvyknuti zo vzajomnych zapasov, a preto nemaju na viac ako stred tabulky. Navyse mat ako hrac zltu kartu a nechat sa vylucit par sekund pred koncom odkopnutim lopty chce riadnu davku smutneho humoru:D Real prehrava 0:1 a 2.polcas uplne bez nasadenia, pokazene jednoduche prihravky, hraci duchom nepritomni a nebyt Rudigera a Mastantuona, ktori sa predviedli na cervenu kartu divak povazuje zapas za priatelsky. Real v tejto chvili nema obranu, zalohu ani utok, Huijsen uplna katastrofa, zaloha bez duse, Tchouameni sice fyzicky silny vie odoberat lopty, ale kreativita a tempomat v minusovych cislach a tak dalej...Perez ma vazny problem, lebo takto hrat na Bernabeu a po nedavnej vymene trenera je na uterak.
2026-03-03 07:12:37
No penalty no victory !!!
2026-03-03 08:42:55
nedoktnutelny
leonidas129 Premium
2026-03-03 09:56:54
Ten Rudigerov "zakrok" to je nieco neskutocne. ten ma v hlave poriadne vymetene. a VAR spolu s nim.
ved to ani v MMA nie je povolene, aby si dal kolenom leziacemu do hlavy, ale v spanielskej lige je to v poriadku
2026-03-03 10:07:48
oni ešte pôjdu za UEFA aby sme neštartovali v Európe