Pozeral som zapas prerusovane od golu Getafe a bola to dalsia "reklama na spanielsku ligu":D hraci Getafe hrali presne to, na co sme u nich zvyknuti zo vzajomnych zapasov, a preto nemaju na viac ako stred tabulky. Navyse mat ako hrac zltu kartu a nechat sa vylucit par sekund pred koncom odkopnutim lopty chce riadnu davku smutneho humoru:D Real prehrava 0:1 a 2.polcas uplne bez nasadenia, pokazene jednoduche prihravky, hraci duchom nepritomni a nebyt Rudigera a Mastantuona, ktori sa predviedli na cervenu kartu divak povazuje zapas za priatelsky. Real v tejto chvili nema obranu, zalohu ani utok, Huijsen uplna katastrofa, zaloha bez duse, Tchouameni sice fyzicky silny vie odoberat lopty, ale kreativita a tempomat v minusovych cislach a tak dalej...Perez ma vazny problem, lebo takto hrat na Bernabeu a po nedavnej vymene trenera je na uterak.
Súhlasím so všetkým čo si napísal. Ja len nechápem ten VAR. Bezmozog Rudiger spraví takúto zákernosť a je to bez červenej. Na Vigo mali teda cestovať aj bez neho. Aj takéto detaily vedia rozhodnúť ligu. Každopádne pekný darček od Getafe.
Ten hráč Getafe odkopol tu loptu pretože si myslel, že sudí už ukončil zápas podľa mňa 😂😂 tak do radosti a emócie proste odkopol loptu a na jeho počudovanie, že sa ešte hra nezabudnem asi😂
Arbeola-lebo Negreira,inak,ten nedotknuty vagabund mal uz v 4tej min, dostat zltu,obcas mi to pripada podla jeho ziapania na ihrisku, ze on je ten, ktry bude rozdavat karty od pstranneho, az po hlavneho rozhodcu
Ten Rudigerov "zakrok" to je nieco neskutocne. ten ma v hlave poriadne vymetene. a VAR spolu s nim.
ved to ani v MMA nie je povolene, aby si dal kolenom leziacemu do hlavy, ale v spanielskej lige je to v poriadku
Docela mi do současného Realu povahově sedí. Jestli byl účel, aby hráči měli špínu povahu, tak se to Perezovi povedlo. Možná škoda těch pár, co v tom kolektivu zhniji s většinou.. Zároveň si neumím představit, že by jim dneska měl začít někdo fandit, to jsou snad jen lidé, co mají třeba návaznost na rodinu, či žijí v Madridu(apod).
Rudiger a Vinicius to sú dve opice Realu, ktoré majú v hlave nasrané úplne až po okraj, že im to začne za chvíľu vytekať cez uši. Dvaja idioti, ktorí v priebehu LL už mali mať minimálne po dve-tri červené. Lenže najhoršie na tom je, že rozhodcovia a VAR im to všetko tolerujú a robia sa že všetko je o.k., že sa nič nestalo...ale dokedy to takto bude v španielskom futbale fungovať, že Realu bude stále tolerovaná zákerná hra a neustále diskusie s rozhodcom???
Tak to Ti teda vyšlo...!!!
Klobuk dole.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ved to ani v MMA nie je povolene, aby si dal kolenom leziacemu do hlavy, ale v spanielskej lige je to v poriadku