Je druhá minuta a Yamal obejde jednoho protihráče a pak může přihrát volnému spoluhráči, ale on raději narazí do tvou protihráčů před ním a spadne. Faul ani náhodou, ale i když je to blízko našeho pokutového území, tak on sedí a mává rukama místo aby vstanul a hrál. To na něm začínám opravdu nesnášet to přihrávání soubojů, nechci mít u nás Viniciuse. Nemá hned padat a když už spadne, tak hned vstanout a hrát a ne si stěžovat a mávat rukama.
Jsem zvědavej jestli někdy vůbec budeme hrát slušnej fotbal ve venkovním zápase LM. Tohle je dlouhodobej problém, ale opět jsme nastoupili špatně nastavený, bez důrazu a čekáme co udělá soupeř.
Intenzita, stále o krok pozadu. Jedine pedri, yamal a ako tak araujo. Inak bieda. Rafinha mal byť ten najlepší na svete.. Aha😂 inak by som ho dal kľudne do obrany, tam je platnejsi
kto vravi, ze je najlepsi na svete? ak myslis to, ze bol kandidatom na zlatu loptu, tak minuly rok zasluzene. Dnes nic moc, ale neviem preco prave on zozina kritiku, ked tam viaceri dnes hraju slabo
Araujo zatial perfektny vykon
1. polcas not great not terrible. Newcastle hra doma ocakavalo sa, ze bude tlacit, ale nejake vylozene sance sme mu nedovolili, i ked ten pocet rohovych kopov a standardiek je trochu alarmujuci. Ked sme sa dostali do hry po par minutach stroskotalo to pri poslednej prihravke. Fermin ma opat slabsi zapas, Lewa uplne neviditelny vpredu chyba pri kazdej nasej rychlejsej akcii, Rapha z takych akcii minuly rok by uz mal 1 gol s uplnou lahkostou. Dier v obrane vsak ma Newcastle viac nez dost, Pedri urcite nieco vymysli, otazka je, ci to nasi utocnici vyuziju. Alebo cakaju na Bernala, kym to zas rozhodne on.
pride mi, ze nevyuzivame nase silne stranky, co je technickost a kreativita a hrame prlis vzbrklo vpredu. uvidime, co vymysli Hansi. ja by som tam dal Olma, kedze Fermina nieje moc vidiet a zaloha celkovo moc nefunguje
Akoze nech sa na mna nikto nehneva ale na to sa proste neda pozerat takto nemoze hrat Barcelona ved to co je toto ? Nic sme neukazali jedna strela na branu ? Nepresne nahravky do zadu chyba na chybe vsade neskoro a to sme hrali o 2 zapasy v LM menej 🤦🏻♂️
Je mi 40 , Barceloně fandím více než 20 let, a troufnu si říct ze jsem za tu dobu viděl všechny zápasy - samozřejmě ne všechny živě, ale zpětně koukám vždy... A tohle je jeden z nejhorších výkonů venku co si pamatuju....
hrali doma a boli namotivovaní. nasí este nestihli zregenerovat zo zapasu proti atleticu. ked si cakal, ze ich doma prejedeme 4:0, tak si si mal radsej zapnut fifu
celkovo som nepochopil, co tam vystrajal. preco sa tam smykal po zadku pri ciare. moze mi to niekto vysvetlit? a je to velka skoda, lebo si tymto pokazil vyborny zapas
Mal asi krč alebo niečo, chcel sa nechať ošetriť. Lenže bol mimo ihrisko, tak sa tam chcel vratiť aby sa nezačalo hrať bezneho. Rozhodca ho poslal späť za čiaru a potom musel čakať, kým ho pustí znova na ihrisko ale aj tak mal kopu času sa vrátiť..
Koledovali jsme si celý zápas. Nepřesné přihrávky, nedůraz a jediná naše šance bylo když si málem dali sami gól, jinak nic. Ofenzivní trio si zasloužilo vystřídat najednou alespoň v 60. minutě a upřímně netuším jaký byl náš dnešní herní plán. Jít na hřiště a přežít to na 0:0 a hrát budeme až doma? Nebo jak?
Ja som len skonstatoval co som vidrl musel som sa podelit lebo som sklamany nikoho som neurazal ani nic podobne len som sa tesil na zapas cely den a potom toto dostanem
dnesny zapas si vela chvaly nezasluzi. Newcastle nas prevalcoval a 1:1 je pre nas velmi stastny vysledok.
pochvalu si urcite zasluzi obrana. hlavne Cubarsi, ale aj Cancelo a Martin odohrali vyborne, Araujo uz ku koncu nevladal a skoda toho zaveru.
Vela kritiky tu dostal Raphinha, ale nahraval Lewowi na golovu sancu a snazil sa a bojoval cely zapas
treba skusit posetrit nejaky sily so Sevillou a odveta doma bude iny zapas
so sevillou by bolo idealne hrat s Beckom a vyhrat....raphina ma vela haterov este z cias xaviho, ale kedze sa mu teraz darilo, tak boli schovaní v kanaloch...
Jedním slovem Hrůza..2.poločas nejenže jsme si nebyli schopní ani přihrát, ale když už se to konečně povedlo, tak zpracování strašné.. každé řešení útoku katastrofa..tenhle výsledek je pro nás jackpot, těším se na odvetu a doufám, že jim doma úkážem co dovedeme..
Za 2.polcas sme si na ich polovici realne nevedeli prihrat. Unava znatelna viacero hracov poodpadavalo a ukazuje sa, preco neje mozne hrat kazdy zapas s takou intenzitou ako proti Atleticu Madrid. Vacsina hracov vykon pod svoje moznosti a striedajuci hraci nepriniesli absolutne nic s vynimkou Olmovej penalty pri 1 akcii. Uprimne som necakal, ze budeme mat 2.polcas horsi ako prvy. Tato zla forma je dost zle nacasovana v rozhodujucej casti sezony.
Olmo podla mna velmi dostojne nahradil Pedriho v strede pola aj ked odratam penaltu. podla mna to nieje zla forma, posledne zapasy boli vyborne. skor unava a aj super zahral vyborne
Ano nepochybujem, ze unava je hlavnou pricinou, ale ak si za cely 2. polcas nevieme prakticky prihrat za to nemoze telo, ale hlava. Necudujem sa tym, ktori to vypli este pred koncom, divat sa na taky futbal z nasej strany chcelo dost silny zaludok. Yamal premenil extremne dolezitu penaltu, ale nemyslim, ze fans po tom gole nejak bujaro oslavovali, vidiet to bolo aj na tvarach nasich hracov. Treba sa na to vyspat. Z nasledujucich 6 zapasov hrame 5 doma, dufam, ze sa to odzrkadli i v nasej energii na ihrisku.
jednoznacne unava. ono ked nevladze telo, tak ani hlava. nohy sa ti trasu, nervozita atd atd. kto niekedy vykonaval nejaky sport, tak by to mal vediet. ked zacnes chytat krce alebo uz nohy nevladzu, je tazke dat presnu prihravku...tu sa v jasnom svetle proste ukazuje kvalita lig, kde NC su zvyknutí na rychle behave tempo aj celych 90m, zatial co my v pomalej LL moc ne...
jj dnes to bola cista trapenka a az bolestive sa pozerat ako si nevieme nahrat, nevieme podrzat loptu, prehravame suboje, nezmyselne riesime slubne situacie ... ten gol nad nami vysel cely druhy polcas a mali sme fakt stastie.
horsie je, ze keby sme takto hrali s Bayernom, alebo inym top timom, tak by neskoncilo 0:1, alebo 1:1 ale 0:5
inac som zvedavy na tu rotaciu kedze mame styroch obrancov. s Garciom to urcite nieje dobre, kedze dnes nenastupil ani z lavicky
vy ste zabudli, ze vsetci maju pomaly 90 minut tazky zapas proti atleticu v nohach? si myslite ze za tyzden, ked este cez vikend hrate ligu, stihnete na 100% zregenerovat???
Však som to tu písal hned po gole, že mal 4 pracovné dni na to aby sa vratil a on sa tam najprv rozpraval s rozhodcom a potom v roli diváka sa prechádza a z hranice 16 sleduje situáciu... kapitán dpč.
Pojďme si pro dobrý výsledek do odvety, nejlepší výhrou 👌
Araujo zatial perfektny vykon
pochvalu si urcite zasluzi obrana. hlavne Cubarsi, ale aj Cancelo a Martin odohrali vyborne, Araujo uz ku koncu nevladal a skoda toho zaveru.
Vela kritiky tu dostal Raphinha, ale nahraval Lewowi na golovu sancu a snazil sa a bojoval cely zapas
treba skusit posetrit nejaky sily so Sevillou a odveta doma bude iny zapas
mimo penalty teda
Nevím jinak jak to hodnotit, takže to nechám na vás, přátelé. Nebylo to dnes hezké pokoukani.
horsie je, ze keby sme takto hrali s Bayernom, alebo inym top timom, tak by neskoncilo 0:1, alebo 1:1 ale 0:5
inac som zvedavy na tu rotaciu kedze mame styroch obrancov. s Garciom to urcite nieje dobre, kedze dnes nenastupil ani z lavicky