Klobúk dole, je to od teba naozaj sympatické gesto, ktoré sa v dnešnej dobe vidí málokde. Úprimne oceňujem tvoj postoj.
Na druhej strane je pravda, že propagácia hazardu je dnes v športe prítomná na každom kroku – televízne reklamy, stránky so športovými výsledkami, v živých zápasoch na bilboardoch atď.
Fanúšik sa im teda vyhne len ťažko a jedna stránka tento systém, bohužiaľ, nezmení, hoci ten morálny rozmer tvojho rozhodnutia je jasný.
Napadla mi však, jedna zaujímavá alternatíva: možno by stálo za zváženie tie peniaze od nich prijať, ale s jasným cieľom. Sumu darovať chorým deťom, psiemu útulku alebo ľuďom v núdzi. Prišlo by mi to ako skvelý spôsob, ako využiť prostriedky z hazardu na niečo jednoznačne dobré a zmysluplné.
nad tým som uvažoval, ale stále je to o tom, že ich musím propagovať. A to nechcem. Jednoducho odmietam šíriť hazard. Zbierku chorým deťom a podobne - môžeme niečo zorganizovať na force. ;)
Absolútny súhlas a môj rešpekt. Riešením nieje upustiť zo svojich zásad a hodnôt, aj keď by zisk obratom poputoval na dobrý projekt.
Čo sa týka zbierky priamo od culé na force, som "za" všetkými desiatimi. Nech už to ide na akýkoľvek zmysluplný projekt, nielen choré deti. Ideálne možno v spojitosti so zameraním Focabarca, teda so športom. Kľudne vymyslieť vlastný projekt, trebárs umožniť konkrétnym znevýhodneným malým fanúšikom Barçi zažiť atmosféru na Camp Nou 😉
Ono vieš, hazard je nebezpečný a to, či už chceš dať peniaze na dobrú vec.. niekomu môžeš pomôcť, ale zároveň niekomu uškodiť. Je pravda, že ľudia sa tomu nevyhnú, keďže ozaj je to všade, ale práve v takýchto veciach treba ísť na vlastné svedomie, ako to človek najlepšie cíti a Lukáš urobil práve to. V týchto veciach netreba pozerať na to čo je okolo, ale na to, čo urobím ja.
Uznavam aj ked nesuhlasim uplne. Je to vas nazor a respektujem. Ale jednu vec co nemam rad su moralisti. Teraz sa hrdo mozte bit do hrude aky ste...co aj ste...len nieje to tak cierno-biele...
Na druhej strane je pravda, že propagácia hazardu je dnes v športe prítomná na každom kroku – televízne reklamy, stránky so športovými výsledkami, v živých zápasoch na bilboardoch atď.
Fanúšik sa im teda vyhne len ťažko a jedna stránka tento systém, bohužiaľ, nezmení, hoci ten morálny rozmer tvojho rozhodnutia je jasný.
Napadla mi však, jedna zaujímavá alternatíva: možno by stálo za zváženie tie peniaze od nich prijať, ale s jasným cieľom. Sumu darovať chorým deťom, psiemu útulku alebo ľuďom v núdzi. Prišlo by mi to ako skvelý spôsob, ako využiť prostriedky z hazardu na niečo jednoznačne dobré a zmysluplné.
Čo sa týka zbierky priamo od culé na force, som "za" všetkými desiatimi. Nech už to ide na akýkoľvek zmysluplný projekt, nielen choré deti. Ideálne možno v spojitosti so zameraním Focabarca, teda so športom. Kľudne vymyslieť vlastný projekt, trebárs umožniť konkrétnym znevýhodneným malým fanúšikom Barçi zažiť atmosféru na Camp Nou 😉