Za by měl nastoupit jednoznačně Ferran. Ani jeden nemá skvělou formu, ale Ferran je pohyblivější a možná si po sobotě bude více věřit. Kdyby to nešlo tak dát druhého poločasu Lewandovského. Ani jeden není optimální řešení.
Suarez, na druhu stranu ak sa AtM zavrie na totálku, tak Olmo bude lepší na svojej klasickej pozícii podľa mňa. Na Lewu si budú musieť dať pozor aj pri rohoch, vie kde ma stať a moze so sebou ťahať aj obrancov a tým uvoľniť priestor napr pre Olma.
Určite súhlasím na druhú stranu pri súčasnej forme Lewandovského bude ferran asi lepšia voľba. Pressing môže byť rozhodujúci a ten má Ferran určite lepší.
Pani nesmiete posudit volbu len podla kriterii Ferran vs Lewa,ale aj podla toho s kym hrame a ako bud ehrat super. Ak budeme potrebovat vyhravat vzdusne suboje,ci uz v nasej,alebo superovej 16ke,je volbou Lewa. Ak bude super mat postavenu hru skor na Alvarezovi a Griezzemennovi,tam vela vzduchom nepoleti. Za mna je Lewa predsalen skusenejsi na tento tip zapasov a motivaciu mu nechyba,nakolko sam vie,ze ide o posledne zapasy v LM pre neho. Ferrana nazvat zralokom je smiesne. Neviem preco mate pocit,ze ked dal sedlakom dva goly,uz ich bude davat aj v LM. Nechajme to na Hansiho. Osobne by som isiel bez oboch a prekvapil Atletov zostavou
Garcia
Eric Araujo Cubarsi Cancelo
FDJ Pedri Gavi
Yamal Fermin Rash
Olmo
Garcia
Eric Araujo Cubarsi Cancelo
FDJ Pedri Gavi
Yamal Fermin Rash
Olmo