Ferran se mi líbí, seskakuje si pro míč, dělá dobře narážečky se spoluhráči a do toho běhá jako motorová myš a napadá. Ani jednoho bychom se dnes u Lewandowskeho nedočkali. Pro dnešek byl Ferran mnohem vhodnější a přál bych mu gól.
Já vím, že to tady píšu skoro každý zápas, ale je to pořád stejné, pořád stejné , pořád stejné. A stejně hloupé. Navíc za stavu 2:0 pro mě naprosto nepochopitelné. Samozřejmě jedem jedem, do konce je daleko, ale strašně mě to štve.
Tak zase letos nic, no. Jako zápas výborný z naší strany i celkové super fotbal, ale problémy si děláme sami. Já vím, že nám s to dobře kecá, ale v tomto Flicka prostě nechápu. Takže teď už nám zůstává jen La Liga a aspoň to už si doufám pohlídáme. Forca Barca 💙❤️⚽
ja prisambohu nerozumiem ako mozeme dostat gol z protiutoku za stavu 0:2. nemusime tlacit, nemusime nahanat loptu pri ich sestnastke, mame momentum, atletico totalne nahlodana. a potom vybehnu k ich patke traja nasi hraci bez toho aby sme mohli ziskat loptu, som si v tom momente hovoril ze co to dpc je. a o 30s nato gol.
Kdeze.. nikto nevybehol k patke. Jedine Fermin napadal.. tam bola retaz zlych rozhodnuti nasich hracov a zle postavenie.. Gavi mal byt blizsie k hracovi resp. tam mal stat odkial isla prihravka, Eric najprv vybehol a v strede toho sa rozhodol, ze uz nestiha tak sa zacal vracat ale to uz bolo neskoro.. bol 2 metre za stredovou ciarou na strane Atletica.
Kounde si nevsimal hraca, ktory je za nim (robil offside trap na stredovej ciare ale ten uz mal naskok 2m a neviem co si Kounde myslel, ci nesleduje hru neviem, ale Griezman ked je chrbtom otoceny tak tam asi nebude prihravat..) a zvysok uz vieme ako dopadol
mam pocit ze araujo by min. vzadu zahral dost lepsie ako kunde a min. zabranil tomu golu ale asi flick vsadil viac na ofenzivu comu nie je divu ked mame manko 2 goly
inac super vykon skoda toho golu ale atletico nic neukazalo dokonca hra celkom ferovo
Presne Araujo nicil rychlostne aj Viniho, ale Kounde je ciac zohraty s Yamalom... ked dame na 3:3 bolo by fajn dat na stred alebo na kridlo Arauja (alternovat s Ericom)
Za mňa Pedri dnes obsolútne mimo, startil už tak 3 lopty, po ktorých boli nebezpečne brejky, čo uňho nie je vôbec zvykom. Fermin dole, celý opuchnutý je. A niekto tu písal, Kounde dole, ak to tak pôjde z jeho strany ďalej dostaneme, ďalší gól ….
Nas futbal je absolutne schizofrenicky a taky bude aj moj komentar:D Nasa hra s loptou je za 1.polcas asi najlepsia aku som za dlhe roky videl a ked sme na ich polovici je vidiet, ze hraci Atletica nevedia, kde je sever. Fermin na kridle sice nema taky potencial, ale hra so 4 zaloznikmi je zvolena dobre lebo lopta cirkuluje jak ma a hraci sa vidia aj poslepiacky. Ovdratena strana nasho vykonu je Kounde, ktory mal aj dobre momenty, ale celkovo zatial vyzera, ze sa tam sice ocitol fyzicky, ale duchom je stale vo svojej slow motion mentalnej verzii spred zranenia, kedy nedokaze k hracovi poriadne pristupit, je pomaly a hracovi dava priestor ist 1na1 otoceny smerom k nasej brane. Vzadu ma problemy s Lookmanom, vpredu mu Lamine da loptu za obranu a miesto toho, aby to kopol prudko po zemi pred branu to striela snad na branu hore brankarovi do rukavic. Olmo je vo vylozenej streleckej pozicii a miesto strely si ide skusit vypytat penaltu, ktora aj zo spomaleneho zaberu vyzera ako herecky vykon na Oscara, neuveritelne. Prvy polcas sa zatial zlomil na Ferminovej nevyuzitej hlavicke, za stavu 0:3 by to bolo uplne ine kafe. Snad sa nam to nestane osudnym, lebo kazdemu musi byt jasne, ze sme boli lepsim timom v 1. zapase a sme lepsim timom dnes.
No ja si napríklad pamätám ako Griezmann dal gól (keď ešte hral za Barçu) z ofsajdovej pozície, ale keďže bola tečovaná a úplne zmenila smer, gól platil.
Ty vole proč jde dolů Ferran? Funguje jeho nasazení a styl hry, furt se hýbe, nabíhá, je nebezpečný a on ho dá dolů a dá tam Lewandowskeho? Pojď raději Gavi dolů a Frenkie na plac! Ale střídání Ferran x Lewandowski je za mě nepochopitelné...
To je chcípák, tohle není červená v životě. Úplně stejně sundal předtím Olma ve vápně, ještě k tomu 2 rukama..
Sorry, ale dvojzápas totálně zabitej rozhodčíma, ať jim někdo zláme rypáky čurákům.
Yamala aj jebnu dole spinavo a nic . 50 faulov za minutu na pedriho vkuse prerusuju a ziadna karta . Nam ju vytiahnu s radostou . Kukam barcu 26 rokov . Stale to je rovnake . Ak my platime rozhodcov tak to asi aby nas mohli vyj.bat :D
Za mě to měl taky ustát. Olmo je hérečka, v tom případě Sorloth taky. Navíc už v prvním poločase tam u rohovýho praporku odstrčil Atlet našeho oběma rukama a pohodička. Jo, ale jestli to byl Yamal nebo Pedri, těm dnes rozhodčí nechtěl písknout žádný faul na ně.
Ano sorloth je drevo a poriadne. Netechnicky spomaleny film. Barcelone,,robil problemy,, jedine tak ze mu jeho spoluhraci naservirovali tutovky, vacsinou doklepavacky. Sam nevymyslel nic. Preto je aj v atleticu len nahradnikom
Červená za mě nebyla, Kounde by tam byl. Každopádně hrajeme teď v devíti + nepohyblivý Lewa. Nechápu ten tah. A Frenkie měl střídat Gaviho mnohem dříve
Atléti ak postúpia v ďalšom kole končia s takýmto anti futbalom.Arsenal ich vybaví hneď v prvom zápase.Treba uznať snahu a kakanie v zápase klobúk dole pred našimi hráčmi ale vedenie by malo v lete posilniť káder zase sa ukazuje že máme problém v útoku lewandowskije na odpis nie na podpis novej zmluvy.
Do prdele běž ty, troubo. První zápas totální trapas od toho dementa. Dneska jestli tohle byla červená, měla bejt penalta na Olma, téměř totožnej zákrok.
Skôr od našej obrany... Zase z jednej akcie dali gól zrovna keď sme sa mali nadýchnuť k 3 gólu.. Fermin trestuhodne zahodil hlavičku... Pedri dnes mimo svojho optimálneho výkonu..podľa mňa zmeny mali prísť oveľa skôr v 60 minúte.. Proste nemáme skúsenosti na takéto zápasy.. A chyba ešte niekto kto by potiahol okrem Yamala.. Škoda neviem či má tento tým na to aby to dotiahol vôbec do finále LM v najbližších rokoch
Samozrejme, každý jeden rozhodca čo píska, vždy píska proti Barcelone, či v LM alebo v LL. Strašne smutné a trápne ako za každým hľadáme chybu v iných.
Bože.. Pubill, Koke. 2 jasný červený po X faulech na žlutou a hraní rukou ve vápně + penalta po tom hraní rukou. Po 10... Jestli tohle byla červená, byla Penalta na Olma za úplně stejnej zákrok, vlastně i s větší intenzitou a 2 rukama.
CPuyolS- me proste sere, ze se posledni dobou breci jen na rozhodci, ano me se taky nelibi, jak pískají, ale vic se me sere nase nepromenovani sanci. Kdyby jsme sli dal a frajer piskal stejne, nikdo nic nerekne. Prohrajem = rozhodci
Nestacil, dali jsme mene golu☺️ zbytecny cerveny, ano Koke mel jit ven, ale herne jsme byli lepsi, jenze kolik jsme meli my tutovek a kolik atleti? Vysledek? Produktivita
Ja o voze, ty o koze. Proc jsme za stavu 2:0 dostali do par minut gola? Stejny jak s Interem, to na rozhodciho nehodis. Chybi mi tam vyzrálost tymu, to taky rozhdoci neovlivni. Asi se nechapem, tak uz to neresme, mej se 🙂
Nechápeme, protože ty furt hodnotíš góly a zahazování šancí. Jenže nejde furt všechno proměnit a nechybovat. Ale i přes tohle všechno, kdyby rozhodčí piskal jak měl, bychom šli určitě dál. O tom píšu... Že to nechápeš, to je tvůj problém..
A proč tím omlouváte tragickýho rozhodčího a že pomohl Atleticu postoupit? Já nejsem dement, vím, že jsme toho spoustu zahodili, ale fakt je ten, že kdyby netlačil celej první zápas Atlety, postup máme my.
I přes to, kolik jsme toho zahodili a jaký chyby jsme udělali v obraně... Nic.. Tohle je na vás asi moc to pochopit, že ne vždy jde hrát bezchybně a dát ze všeho gól, a že rozhodčí prostě převáží váhy na jednu stranu.
Ktorý zákrok malo dnes AtM za žltú? To že faulovali? Faulovalo niekoľko rôznych hráčov a vždy to boli malé fauly, postrčenia, atď. Nebol tam jediný tvrdý zákrok z ich strany, rovnako žiadny zastavený protiútok stiahnutím hráča.
Prvý zápas mal Koke dostať druhú žltú keď sekol Yamala, bez debaty ale dnes rozhodca pískal bez väčších problémov ak nepočítam 3 neodpískané rohy. Turpin odpískal 62 zápasov v LM, dokonca bol aj na dvoch WC, nie je to žiadny amatérsky rozhodca.
Anglicki komentatori na tnt sport cervenu pre garciu spochybnili takze nie len tu na fore su ludia toho nazoru. Spochybnili ju kvoli kundeho postaveniu s tym ze to norske drevo ci odkial je by nebol v cistej golovej prilezitosti
Keby islo iba o nepremenene sance suhlasim zr sme my na vine len . Ale tu tak isto ako tie sance nam to prehrali rozhodcovia . A take jasne cervene to neboli .
Pri jednej cervenej si mal cubarsi strazit telo lebo je zan zodpovedny? Co musso ? Ten nemusi? Hrac ked chyti loptu do ruky je ok?
Sorloth cervena vs olmo bez povsimnutia ? To je joke proste . A jasne ze placeme . Sak to je furt aj v lige . Tchoumeniho ruku nezabudnem nikdy :D arauja jak tchoumeni posunul o meter pri vyskoku v 16kr tak isto :D
Messiho isli prizabit kazdy zapas a el clssico ani nehovorim . Kde boli tie karty vtedy ? Minuly rok inter a yamal ? Bastoniho zostrelenie yamala ? Di marcovych 577294 faulov ? Spominany koke prvy zapas tento rok ?
Sak jasne ze ta to sere. A opakujem je jedna vec ked si to odpalis sam a ked ti k tomu pomoze tretia stranam a to ze dostane rozhodca stopku mi je ukradnute ked my uz mame po sezone
Jaj rozhodca ked uz ma xx zaapsov tak uz nechybuje . Som nevedel toto :D
Ked redka pre garciu , tak pena pre olma . Ked cubarsi si ma strazit telo tak kurva aj musso :D
Tak isto ako fermin skocil na nohu hlavkou mussovi . Tak isto jebol nohu cubarsimu do tela simeone :D pretoze skor trafil simeone cubarsiho ako cubarsi simeoneho :D
A s tym dvojdotykom a offsajdom som si neni isty veru tiez
To už jsem musel doma řvát nahlas ať ten Lamin nahraje, když tam má 3 volný hráče na druhý polovině a on to zas tahá nesmyslně do hráčů. Je ještě mladej, snad mu to časem dojde.
Tak zase za rok. Třeba do té doby seženeme kvalitní obranu a zvládneme odehrát vyřazovací zápas bez červené karty. A prosím nebrečte tu furt na rozhodčí, prohráli jsme si to sami. Bolí to, ale je třeba to uznat. Forca Barca 💙❤️
Tak škoda hrali na hrane možnosti ale keď nemáš náhradu kvalitnú do útoku tak sa nedá postúpiť.Atleti boli slabuckym v celom dvojzápase žiaľ rozhodlo štastie a kvalita v útoku .
tutovky mali Olmo, Fermin, Ferran...a to nepocitam 1. zapas. Ak nepremienas take sance, tak ti nepomozu ziadne nahrady. Boli sme lepsi v obcoh zapasoch, keby sme premenili tie sance tak ani redky na to nemaju vplyv.
Ale aj trenerovi by som podakoval , bolo vidiet ze yamal a pedri meli z posledneho druhy polcas . Bolo fakt super ze hrali 90 min v sobotu ked polcas bol 2 :0 .. a cancelo v 60.min nevladzal navraty ale balde nic
Cancelo ich tam kolko dal ? Aj lewa bol na ihrisku a radsej spekuloval a posmykol sa namiesto centru pri tom bolo jasne ze lewa tam je na to . Feran mal dnes jeden z naj zapasov a siel dole . A balde ? Balde ma prieniky . Je rychly co vie pomoct proti protiutokom . A videl som ho dat aj center na gol . Ked rony mal bez minut rozhodnut a dat ten jeden center zivotny za sezonu . To mohol aj baldeho skusit ci nespravi vynimku :D
Aj kounde nehral dobre vramci podpor utoku a yamala. Aj v obrane trochu horel cez lookmana . Co tak cancelo na pravo aby podporil yamala a mal to na pravacku tie centre a na lavej strane aspon jedneho lavaka co bude mat centre na nohe . Sak preto tam sli araujo a lewa a my sme chceli aby pedri daval centre zo stredu . Akoze vela moznosti . A to ze 2 :0 . Stopnuta hra ktora nam ukradlo to tempo co sme mali a aj tak sme hrali vsetci vpredu. Ten gol iba son videl jak llorente bezal a garcia ho nahanal. Nvm kde zrovna bol cancelo ten moment mi unikol
Tak na Yamala a Pedriho tam bylo dost podezřelých zákroků a dohrání soubojů, většinou bez opakovačky (asi selhala technika :)) Pak ke konci jasný přerušení akce a faul na Pedriho na jasnou žlutou kartu, ale Atleti jsou přeci tým, který skoro nefauluje :))
Pekny vykon. Skoda, ze tam nebol Araujo namiesto Koundeho od zaciatku. Cervene proti nam su vysmech ale aj vykricnik. Hrozne ma to serie, ale beriem to tak, ze zatial na Bayer ani PSG aj tak nemame. Dufajme, ze v lete dobre doplnime kader a potom to uz pojde... teraz La Liga a Visca Barca ;)
Vacsinou vylezies len ked prehrame dolezity zapas aby si si mohol otierat papulu o Flicka. Ty si taky tiezfanusik 😂😂 Zmier sa s tym ze xavi tu uz nie je a chvalabohu ani nebude. Flick tvojho xaviho nevyhodil. To ze sme teraz vypadli nebola chyba trenera a jeho taktiky. Uz dlhsie nemame normalneho nezaujateho rozhodcu plus slaba efektivita v utoku. Uz sa uvedom. Spravas sa za xaviho vyhadzov uplne presne ako ohrdnuta zenska
Ja len poukazujem na dvojaky meter od fanusikov. Nechcel som vyhadzov xaviho a nechcem ani flicka . Jedine kedy by som flicka poslal prec je keby bol dohodnuty cesc alebo klop inak to nema zmysel podla mna . Opakujem, ide mi o dvojaky meter .
A sorry ze aj ked pozeram kazdy zapas tak nie vzdy si tu idem vypisovat, fandim verim a sledujem kazdy zapas - to je fanusik , nie ten co sem pride pisat po kazdom zapase . Po vyhrach tu byva vacsinou ticho a iba pochvalne komentare tak nemam ani na co reagovat . Tu pri prehrach sa ukaze dvojaky meter a ten komentujem .
A dam ti jednoduchu otazku , podla teba bolo spravne nechat pedriho a yamala hrat v sobotu 90 min ?
Pri 2 ; 0 a preruseni (streteni tempa) by si hral stale tak vysoku obranu ? Dal by si dole ferana ? Cancelo tiez podla mna extremne nehral , centre nedaval aj ked sme mali dve veze, navraty tiez moc nedaval . Nemohli striedania prist skor ?
To o hracoch a rozhodcovch sa tu uz napisalo. A ukoncim to tym ze po vyhrach spim kludne a dobre . Po takomto zapase je 5 hodin a ja nemozem spat furt vidim jak fermin nedal tu hlavicku a zlomil zapas .
Takze uvedom sa ty , je tu diskusia tak mozme prebrat nazor bez toho aby si sa snazil o urazku alebo posmesky ci ako to mam nazvat
Hanba v zivote som nevidel tim co by dostal cervenu v oboch zapasoch. Evidentne ta flickova taktika sluzi len na slabe zapash ked o nieco ide je uplne nahovno
Ale nevladal druhy polcas uz pedri a yamal to ide za trenero. Redky tak isto .
Ked tu bol xavi ste nepisali o sanciach kto nepremenil , ale ze xavi z nich nevie vytazit vsetko
Viniť Flicka je smiešne. Presne ako píše Cule, ten zápas vyzeral, ako keby Atléti mali o jedného hráča menej, nie my. Dnes som písal o efektivite a tá nás, žiaľ, dobehla, i keď našim hráčom patrí potlesk za veľkú snahu. Teraz sa už len na ligu sústrediť.
Inych trenerov ste vyhadzovali. Nikdy ste nespomenuli ze lewa a raph nedali ciste sance ked sa mal lamat zapas . Cancelo tak isto vtedy . Kiksy vzadu sebeckost vpredu . Jedna asistencia dobra a uz ste na to zle nemysleli . Ale v top zapasoch sa to vypomstilo .
Ale na vine bol vzdy trener lebo hra stale ten isty system a nevie vytazit z hracov maximum lebo nedali sance aj ked jeho system ich k nim dopracoval . To jr dvojaky meter
hra vyzerala ako tak len ked mal plnu zostavu. Inak sa na to nedalo pozerat. Nevedel pracovat s hracmi a dostat z nich to najlepsie. Nevedel reagovat na vyvoj zapasu. To co vystrajal na lavicke, tie jeho neuroticke zachvaty a vyhovorky na vsetky mozne strany len podciarkovali xaviho nemohucnost
Barcelona podala dobrý výkon (celkovo bola v oboch zápasoch jasne lepším timom), futbal dneska nepostupil,postupil zbytocny klub z Madridu. Bozechran aby sa dostali do finale, to potom ani to finale nebudem pozerat lebo by som zaspal.
Zdrzovanie od 2 minuty, formacia 6-4-0.
Keby bolo po polčase 0-4, tak nikto nemoze povedat pol slova, bohuzial na keby sa nehra.
Este by som dodal, ze neviem co sa stalo ale v druhom polcase sme boli uplne mimo, vsak sme mali jednu strelu na branu dlho (dokopy sme ich mali teda 2).
Striedanie Lewandowskeho nevyslo, Ferran hral jeden z najlepsich zapasov a da ho dole, nepochopis.
po tomto zapase som si uz na 100% isty ze Lewa urcite nepredlzovat ani o rok, uz nech si oddychne v Amerike alebo v Taliansku. Nulovy prinos, potrebujeme obrancu aj utocnika lebo kazdy zapas tazsi doplacame na to iste, stale dookola
Sak trenee nevie z hracov dostat maximun a nevie sa prisposobit takticky na zapas a hra stale to iste. .. po takychto zapasoch ste toto pisali ked tu bol xavi
Jasne :D
Ty chces Dm a oni ti donesu roqueho a potom on nevytazil maximum . Prvu sezonu vyhral asi niekto iny a hraci hrali zle .
A nehrali sme zle , ale raphinha a lewa zahadzovali zapasy , cancelo horel v obrane (aj dnes tie jeho navraty po strate boli katastrofa, ak nevladal preco nesiel balde?)
Co taky olmo? Nehra jak v repre . Moze za to flick?
Flick len dostal uz o rok vyzretejsie muzstvo a ti hraci mali + 30 zapasov skusenosti . Zhodilo sa vsetko na xaviho a oni zacali s cistym stitom .
Flick chcel a potreboval kadekoho ale na rozdiel od xaviho nedostal nikoho. Flick zacal pracovat s tym co mal a bez vyhovoriek. Domace treble + SF LM prvu sezonu a druhu sezonu domace double. Hrame najkrajsi futbal v europe. Xavi dostal hracov za 200 melonov a vela prislo dokonca zadarmo. Xavi nevedel pracovat s hracmi a nevedel reagovat na zapasy.
xavi verejne povedal ze to muzstvo, ti hraci ktorych ma nie su konkurencieschopni a ze klub nebude bojovat o velke trofeje. Prisiel Flick a s tym istym nekonkurencieschopnym muzstvom vyhral domace treble a dostal nas do SF LM kde sme boli proti interu aj tak lepsim muzstvom. Vyhral vsetky el clasica a porazili sme aj bayern. Tu uz netreba lepsi dokaz kto ako vedel pracovat s tymi istymi hracmi.
Ano sak hraci sa z roka na rok nezlepsuju ked maju 18 rokov .
Sme hrali dobre aj my proti bayernu si pamafam za xaviho ale zlyhali strelci nie xavi .
Xavi tiez vyhral ligu a pohar ci nie ?
Ale aby si to uz pochopil . Ja nehovorim ze flick je horsi alebo lepsi ako xavi.
Ale na xaviho mas uplne iny meter a u flicka nevidis nic . Vsetko u nho ospravedlnujes vyhovorkami a pri tom pises ze xavi mal vyhovorky ktore pouzivas teraz ty pri flickovi .
A to muzstvo LM nevyhralo a na to narazal xavi podla mna . Ligu vyhral aj on a ten rok co ho vyhodili mu ligu pokazili indi chyby strelcov a obrannych kiksov . 90% zapasog co sa stratili body boli indi chyby ale u jednejo to je jeho chyba u druheho nie .
lenze flick ma podstatne lepsie vysledky ako mal xavi. U flicka vidno ze vie z hracov dostat maximum. S flickom vieme konkurovat hocikomu v europe. U xaviho to bol jeden zapas s bayernom. Moj nazor brat nemusis, ale flickova barca v ociach futbalovej odbornej verejnosti uz nieco znamena. Xaviho barca neznamenala nic. Flick je urcite v top 10 trenerov v europe. O xaviho nie je zaujem nikde. Toto vsetko nie je dvojaky meter ale fakty.
Podla mna nie je , neni to jeho prvy kiks . Tu len flick je oblubenec a nemoze nikto nic na nho povedat. 2 : 0 sme vyhravali . Bola pauza kvoli osetrovaniu . Hracov mal pri sebe . Bola jasne ze to tempo co sme mali sa tam strati . Trebalo trochu aj kontrolovat hru a ne znova to iste ist busit sak bol este cas a bola remiza ! Hned sme dostali gol a zapas sa zlomil. A to ze nam dvaja najdolezitejsi hraci na ihrisku odisli druhy polcas je jeho chyba . Sak yamal prvy a druhy polcas bol proste rozdiel .a padri ? Manazovat mu minuty ked on kazdy zapas tam dava 150% a drie jak svina ? On nebol na 100% uz od zaciatku , tolko lahkych prihravok co mu isli som snad od neho nevidel za sezonu ( stale hral super)
Co to zas trepes? Ake busenie? 😂 Hrame ofenzivny futbal a atleti boli po druhom gole nacati. Bol spravny cas pokusat sa o gol. Manazovat minuty lepsie mozes ked mas kvalitnu lavicku a to momentalne nemame. Ak by flick setril yamala a pedriho proti espanolu a stratili by sme body tak by si teraz pisal ze preco ich nenechal hrat 🤣 Taraniny o unave tych dvoch neobstoja pretoze ako team sme boli lepsi vsetky 4 polcasy aj napriek udajnej neskutocne velkej unave pedriho a yamala. Flickova taktika bola pripravena dobre a muzstvo ju splnilo v ramci moznosti. Skoda nevyuzitych sanci a skoda dalsieho blbeho rozhodcu
By som nadaval ze dal dole yamala a pedriho cez polcas za stavu 2 : 0 . Rony bol tiez na lavicke , proti espanyolu nebol dobry ale dnes hej .
Neznesies ani 1% kritiky na flicka vsetko odbijes blbostami a myslis si ze vsetko vies :D
To ze sme boli lepsi suhlasim, ale myslim ze keby yamal mal sil jak v prvom polcase doklepli by sme to .
Bol to dobry moment ale ne po 5 min pauze ked vsetci stali. Vela krat sme dostali zaciatkok polcasu gol a toto bolo take podobne .
Xy krst sme doplatili na vysoku obranu ale nepripustis nic proste . Uz ma ani nekomentuj nebudem ani ja :D
Bavim sa o flickovi s clovekom co ho ma na tapete tam sa kritika neznesie .
Pri tom podla mna par detailov zmanazovat inak a je to perfect match .
Taraniny o unave :D
Kks francuzi ani psg nenechaju hrat ale pre nasich unava nehrozi. A to vobec nie u pedriho :D
Fakt sorrx mas pravdu :D
ked sme dostali gol, prebiehala len 30 minuta preboha ! Nemali skore na svojej strane aby sme uz len opatrne dohravali a kontrolovali zapas tak ako si to ty predstavujes. Samozrejme ze sme museli dalej ,,busit,, a pokusit sa dorazit atletov.
Espanol - ak by espanol neznizil na 1:2, som si isty ze by flick nechal oddychnut pedriho s yamalom a stiahol by ich z ihriska. Po strate bodov realu bolo treba vyhrat a nenarobit dramu este aj v lige. A mimochodom, ten yamal robil atletom vetry aj v druhom polcase. Uvedom si ze nie si v kabine, nerozpravas sa s hracmi ako flick a nevies kto citi ze kvoli unave nemoze pokracovat
Kks ja nehovorim ze mali prestat robit tlak. Ale ako tam bola pauza kvoli ferminovi a stratili sme to momentum sme mali byt trochu kludnejsi ved si pozri kde hraci boli pri tej akcii ked sme dostali gol
atleti rozohravali skoro pri ich 16tke pri postrannej ciare. My sme boli na ich polovici. Na tom nevidim nic zle. Hrame vysoky pressing. To sme mali podla teba byt zalezeni na vlastnej polovici a cakat na nich? V tej situacii urobili chybu gavi a predovsetkym kounde. To nebolo zlyhanie taktiky. Toto iste robime stale a gol dostaneme len vtedy ked niektory z nasich hracov je zle postaveny. Problem nebol ze sme dostali gol ale to ze sme nevyuzili dobre sance.
Vacsie setrenie hracov proti espanolu sme si nemohli dovolit pretoze vyhra cez vikend bola povinna. Neviem preco sa stale ohanas setrenim hracov ked sme makali a tlacili az do konca zapasu. Pedri nie je v optimalnej forme od svojho zranenia a nie kvoli unave po espanole. Toto nebolo o unave ale o slabej efektivite
Ach
Tlacili a makali . Ale ja si myslim ze yamal by mal viac energie aj pedri a dokazali by spravit este viac . A yamal urcite druhy polcas odisiel aj pedri 20 min tam bola hlucha hra ale bili sme ich stale. Po cervenej karte zacali sme zas lebo tam uz isli do zomretia ale stale si myslim a vela ludi . Ze viac energie = viac efektivty. Opat to neni ze na 100% by sme postupili .
Na tým jsem nesmírně hrdý. Je jasné že tady nepostoupil ten lepší, ale takový je někdy fotbal. Pojďme si pro LL a snad už budeme mít normální přestupák, Visca Barca.
Treba už dohrať laligu a vyhrať ju v čo najkratšom čase. A vedenie má nad cim premýšľať že konečne by mali do klubu priniesť kvalitu do útoku aj do obrany.Lewa by mal skončiť už nemá na barcelonu je to strašné viditeľné.
Co ma nahanas ? Si ma das na profilovku zachvilu miesto flicka :D
Daval som smajlika ked som to pisal s tou lavickou
Pri druhom som nedal lebo moj vtipek nebol pochopeny :D
Jak som si predtym myslel ze xaviho netreba nahradit tak si myslim aj teraz zr cesc ani klop k nam nepojdu takze tam zmenou k lepsiemu neprideme .
skoda, v oboch zapasoch sme boli lepsim timom. vysnivanu remontandu sme mali pred 25 minutou, mali sme prepnut na opatrnejsi rezim.
aj napriek cervenej sme mali na konci paradny tlak, Araujo mal na hlave vyrovnanie
Roony hral ani nie 10 minut, ale narobil tam pekny vietor
co uz. treba posilnit a davat lepsi pozor na zdravie a na dalsiu sezonu mame dobre sance.
podme si po titul v la lige. dva trofeje v sezone su super
Aj ten roony . Kolko pre boha nehral ? Cez vikend nenastupil vobec na vyhraty zapas kde nechal yamala do konca vystavit aj pedriho . A dnes snad cakal ze mu ten hrac bez minut vyhra zapas . Smiesne
Zapicoval som si tak asi 10min a už je mi lepšie. Dnes sme hrali veľmi dobre a ten postup sme si zaslúžili. Ten dvojzápas sme jednoznačne prehrali v prvom zápase, zbytočná redka a ešte viac zbytocnejsie dva góly. Atléti postúpili s obrovským šťastím. Dnes sme to mali v pohode kontrolovať a nie naháňať dvojgolove manko.
Neviem čo sa dnes stalo pedrimu, ale asi najhorší jeho výkon v kariére.
Ja si nemyslim ze to je stastie. Oni hrali presne to co potrebovali. Videl si to v pohary aj v LM to uz nie je stastie ked to zopakujes 2x v sezone. Proste na to nemame s touto obranou. Resp. Podla Flickovej filozofie kde by sme mali dat viac golov ako dostat nemame dostatocne dibry utok na to aki mame zlu obranu....
Obrana ok, aj minuly rok s Inigom sme dostavali vela golov len tu podaktori zabudli... to utok mal strelit tak 3x viac golov, a to este chybal Raphinha. Atleticu treba dat kredit, ze ten mancaft je dost skuseny a vyzrel jak vino, lebo nepanikaril za stavu 0:2 ani 1:2. Tuto LM sme si prehrali v utoku, nie v obrane.
Akoze za mna je to len ocakavany vysledok tuto sezonu. Pred sezonou som hovoril ze mame horsi tim ako minuly a presne sa to potvrdilo. Mame len stastie ze real je v rozklade inak by sme nemali sancu ani na ligu. Presne sa opakuje situacia s xavim prva sezona fajn v drubej mu predali hracov a nic nedoniesli a potom ho vyrazili. Flickovi zatial robia to iste. A ani Joan Garcia nas zazracne nevytrhol ako tu niektori basnili ked posielali prec Matsa. Nasa obrana je uplne mimo dostatocna akurat na spodnu polku trapnej la ligy....
Pravdo řeknu to asi takhle. Potkani jako ty mě ser.. ze všeho nejvíc. Místo toho aby si ocenil tým za dnešní výkon tak tady začneš po vypadnutí z LM (což je ve fotbalovém světě normální věc) vypisovat jak je vlastně všechno nahovno. Jistě je všechno úplně nahovno jenom hrajeme dost možná nejhezčí fotbal ze všech a budeme mít (snad) 2 trofeje. Chápu emoce, taky jsem nasraný ale pořád je dobré mít trochu nadhledu.
Pravdo, hraci Atletica nemali na viac, ukazali 100% toho, coho su schopni. To nas potencial ostal nevyuzity a to jedine fanusika serie, lebo v oboch zapasoch sme boli lepsim timom. S hrou za Xaviho sa to neda ani len porovnat.
No vzhledem k tomu co si teď napsal bych se hádal kdo má nasráno v hlavě. Pro mě jsou ti co neocení tým když na hřišti nechá vsechno a místo toho jmenují samé chyby potkani. Mimochodem jediný kdo tu někomu nadával si ty právě teď. Běž si lehnout a vyspinkej se z toho, možná potom budeš psát rozumnější věci. I když o tom pochybuji 😅😅
1. Fakt - sme slabsi ako minuly rok....
2. Xaviho som spomenul preto ze flickovi robia presne to iste. To ze teraz je hra krajsia je pravda ale o to mi neslo islo mi skor o prestupovu taktiku ako v united kedysi vyhravas nepotrebujes posily a este ti predame aj to co mas....
3. Ja som nepovedal ze Garcia mohol za goly len pisem ze to ziadny zazrak nie je ako sa tu prezentovalo ked sa nadavalo na ter stegena.
4. Hrame pekny futbal ja som nikde nenapisal ze hrame skaredy ale evidentne pekny futbal na spicku nestaci. Resp s touto obranou nestaci.
5 ano hraci atletica hrali presne to co potrebovali a my sme s nimi 2x krasne vypadli. Potencial je na nic led ho nenaplnas ale podla mna my sme sucasny potancial naplnili na viac nemame teraz.
5. Presne stacilo premenit sance a nepremenili sme ich lebo chybala kvalita a nejaky hrac co vie rozhodovat tazke zapasy.
A neviem co ako chcete po prehratom zapase a vypadnuti z lm tu mam akoze spievat hymnu a radovat sa? Samozrejme ze som nasrany. Aj ked som to pred sezonou vedel.
joan garcia nas nevytrhol? ty si mimo chlapce. bez joana by sme ani ligu nemali. a hrame paradny futbal, akurat mame obrancov na urovni....okrem cubarsiho, ale ten je stale decko...
Pokracujes? Ja sa snazim pisat inteligentne a bez nadavok ale vzdy sa najde klavesnicovy frajer ako ty a zacne urazat ludi okolo seba. Takze ano ak urazas tak pride odveta. Ale ak v tvojom ponimani reality je potkan pochvala tak potom si velky potkan 😉
Mohol si napisat ze nesuhlasis a povedat svoj nazor ale ty si sa rohodol ako sedlak urazat tak si dostal odpoved na svojej urovni....
Co si jakože věděl před sezónou? Že vypadneme ve čtvrtfinále s Atleticem? To že se máš radovat nikdo nenapsal, zkus si ještě jednou přečíst co se tu psalo.
Tak a ta hovadina co si napsal s přestupovou taktikou a srovnáváš nás s United je už úplně mimo. Možná by to dávalo smysl kdyby jsme na přestupáku mohli operovat normálně a byla možnost koupit hráče na které si trenér ukáže.
A Garcia není žádný zázrak? Asi jsi zapomněl kolik bodů jsme tuto sezónu získali díky němu.
sere jen to, že jsme vypadli s tragickým týmem a prakticky jim darovali postup. A chtěl jsem vidět dvojzápas proti týmu, který se snaží hrát i fotbal. Tak snad někdy jindy.
Vzhledem k průběhu (vlastně obou zápasů) velmi hořká pilulka. Skoro to dokázali, bylo to blíž, než jsem si před utkáním uměl představit. Zlomový moment dnes šance Fermína - namísto 0:3 nešťastné zranění, dlouhé ošetřování, přerušení naší vlny, prostor pro Atl na mentální restart, s Fermínem ještě mimo hřiště gól na 1:2.
Jsem na ně ale pyšnej, vydali ze sebe všechno.
Jinak nemám obavy, že by tahle madridská parta betonářů a atletů v jednom celou LM vyhrála. Arsenal, popř. Bayern/PSG jsou fotbalově jinde. Tak snad jsem to teď nezakřiknul a nepřivolal horor-finále Atleti - Real 🤮
Vyhaluzit stale mozu postup cez Arsenal, ale nikto pricetny si na to nevsadi. Atletico dnes hralo doma, s odpocinutymi hracmi, v presile a ukazalo max.toho, coho su schopni. Prehra 1:2.
Velká škoda dnes. Rozhodlo se částečně už v prvním zápase. Před rokem Barcelona uvažovala kopit Lookmana a bylo zde i několik článků o něm. Nakonec ho koupilo Atletico. Zase po několikáte nám dal v této sezoně gol. Tak příští sezoně
Kazdopadne, v lete káder potrebuje dosť veľké zmeny.
Jedine čo je na 100% super je brankár, trafili sme do čierneho, chlapec bude čoskoro svetová top trieda.
Celkom dobre funguje aj záloha, aj keď pedri potrebuje niekoho do rotácie.
Obrana, tu už začína horieť.. jednoznačne potrebujeme nového CB, vyriešiť prestup cancela, plus náhradníka na LB, Balde dovi. Veľký otáznik je aj nad koundem, lebo v tejto sezone je otrasný..
No a útok na dezert, Lewa, dzienkujeme bardzo, ale už si dávno za zenitom. Ferran to je ruska ruleta, slovo stabilnost asi mu nič nehovorí. Rafa, toho mám veľmi rad, ale mení sa na cheistensena, čiže na kryštál, plus dostáva sa do formy dosť dlho. Určite roony by mal dosť viac šancí, možno preškoliť na LW, vraj že je obojnohy.
Neviem koho deco moze reálne kúpiť/podpisat, ale čerstvú krv určite potrebujeme.
Čítam tu, že na vine v tomto zápase je rozhodca. Podľa mňa rozhodca včera pískal to, čo videl. Ušli mu nejaké tečované lopty, ale ostatné vyriešil super. Vyradenie z postupu sme si v tomto zápase zapríčinili samy. Nepremenením góloviek v prvom polčase, nedôsledná hra obrany a hlavne nesprávne striedania! Tam bol problém a nie v rozhodcovi............
Atletiko zasa prva strela na branku a gol..
Kounde si nevsimal hraca, ktory je za nim (robil offside trap na stredovej ciare ale ten uz mal naskok 2m a neviem co si Kounde myslel, ci nesleduje hru neviem, ale Griezman ked je chrbtom otoceny tak tam asi nebude prihravat..) a zvysok uz vieme ako dopadol
Fermin skoda velka
Ale pedrimu nejdu prihravky ako sme zvyknuti asi mu pomohlo 90 min cez vikend
inac super vykon skoda toho golu ale atletico nic neukazalo dokonca hra celkom ferovo
Sorry, ale dvojzápas totálně zabitej rozhodčíma, ať jim někdo zláme rypáky čurákům.
Prvý zápas mal Koke dostať druhú žltú keď sekol Yamala, bez debaty ale dnes rozhodca pískal bez väčších problémov ak nepočítam 3 neodpískané rohy. Turpin odpískal 62 zápasov v LM, dokonca bol aj na dvoch WC, nie je to žiadny amatérsky rozhodca.
Pri jednej cervenej si mal cubarsi strazit telo lebo je zan zodpovedny? Co musso ? Ten nemusi? Hrac ked chyti loptu do ruky je ok?
Sorloth cervena vs olmo bez povsimnutia ? To je joke proste . A jasne ze placeme . Sak to je furt aj v lige . Tchoumeniho ruku nezabudnem nikdy :D arauja jak tchoumeni posunul o meter pri vyskoku v 16kr tak isto :D
Messiho isli prizabit kazdy zapas a el clssico ani nehovorim . Kde boli tie karty vtedy ? Minuly rok inter a yamal ? Bastoniho zostrelenie yamala ? Di marcovych 577294 faulov ? Spominany koke prvy zapas tento rok ?
Sak jasne ze ta to sere. A opakujem je jedna vec ked si to odpalis sam a ked ti k tomu pomoze tretia stranam a to ze dostane rozhodca stopku mi je ukradnute ked my uz mame po sezone
Ked redka pre garciu , tak pena pre olma . Ked cubarsi si ma strazit telo tak kurva aj musso :D
A s tym dvojdotykom a offsajdom som si neni isty veru tiez
Lebo ked xavi prehral tak to bolo cele o nom :D
A sorry ze aj ked pozeram kazdy zapas tak nie vzdy si tu idem vypisovat, fandim verim a sledujem kazdy zapas - to je fanusik , nie ten co sem pride pisat po kazdom zapase . Po vyhrach tu byva vacsinou ticho a iba pochvalne komentare tak nemam ani na co reagovat . Tu pri prehrach sa ukaze dvojaky meter a ten komentujem .
A dam ti jednoduchu otazku , podla teba bolo spravne nechat pedriho a yamala hrat v sobotu 90 min ?
Pri 2 ; 0 a preruseni (streteni tempa) by si hral stale tak vysoku obranu ? Dal by si dole ferana ? Cancelo tiez podla mna extremne nehral , centre nedaval aj ked sme mali dve veze, navraty tiez moc nedaval . Nemohli striedania prist skor ?
To o hracoch a rozhodcovch sa tu uz napisalo. A ukoncim to tym ze po vyhrach spim kludne a dobre . Po takomto zapase je 5 hodin a ja nemozem spat furt vidim jak fermin nedal tu hlavicku a zlomil zapas .
Takze uvedom sa ty , je tu diskusia tak mozme prebrat nazor bez toho aby si sa snazil o urazku alebo posmesky ci ako to mam nazvat
Ked tu bol xavi ste nepisali o sanciach kto nepremenil , ale ze xavi z nich nevie vytazit vsetko
Ale na vine bol vzdy trener lebo hra stale ten isty system a nevie vytazit z hracov maximum lebo nedali sance aj ked jeho system ich k nim dopracoval . To jr dvojaky meter
A ked sa prehralo po zahodenyych sanciach tak ze nevytazil maximum ? Ci ?
Zdrzovanie od 2 minuty, formacia 6-4-0.
Keby bolo po polčase 0-4, tak nikto nemoze povedat pol slova, bohuzial na keby sa nehra.
Striedanie Lewandowskeho nevyslo, Ferran hral jeden z najlepsich zapasov a da ho dole, nepochopis.
Ty chces Dm a oni ti donesu roqueho a potom on nevytazil maximum . Prvu sezonu vyhral asi niekto iny a hraci hrali zle .
A nehrali sme zle , ale raphinha a lewa zahadzovali zapasy , cancelo horel v obrane (aj dnes tie jeho navraty po strate boli katastrofa, ak nevladal preco nesiel balde?)
Co taky olmo? Nehra jak v repre . Moze za to flick?
Flick len dostal uz o rok vyzretejsie muzstvo a ti hraci mali + 30 zapasov skusenosti . Zhodilo sa vsetko na xaviho a oni zacali s cistym stitom .
Sme hrali dobre aj my proti bayernu si pamafam za xaviho ale zlyhali strelci nie xavi .
Xavi tiez vyhral ligu a pohar ci nie ?
Ale aby si to uz pochopil . Ja nehovorim ze flick je horsi alebo lepsi ako xavi.
Ale na xaviho mas uplne iny meter a u flicka nevidis nic . Vsetko u nho ospravedlnujes vyhovorkami a pri tom pises ze xavi mal vyhovorky ktore pouzivas teraz ty pri flickovi .
A to muzstvo LM nevyhralo a na to narazal xavi podla mna . Ligu vyhral aj on a ten rok co ho vyhodili mu ligu pokazili indi chyby strelcov a obrannych kiksov . 90% zapasog co sa stratili body boli indi chyby ale u jednejo to je jeho chyba u druheho nie .
Neznesies ani 1% kritiky na flicka vsetko odbijes blbostami a myslis si ze vsetko vies :D
To ze sme boli lepsi suhlasim, ale myslim ze keby yamal mal sil jak v prvom polcase doklepli by sme to .
Bol to dobry moment ale ne po 5 min pauze ked vsetci stali. Vela krat sme dostali zaciatkok polcasu gol a toto bolo take podobne .
Xy krst sme doplatili na vysoku obranu ale nepripustis nic proste . Uz ma ani nekomentuj nebudem ani ja :D
Bavim sa o flickovi s clovekom co ho ma na tapete tam sa kritika neznesie .
Pri tom podla mna par detailov zmanazovat inak a je to perfect match .
Taraniny o unave :D
Kks francuzi ani psg nenechaju hrat ale pre nasich unava nehrozi. A to vobec nie u pedriho :D
Fakt sorrx mas pravdu :D
Espanol - ak by espanol neznizil na 1:2, som si isty ze by flick nechal oddychnut pedriho s yamalom a stiahol by ich z ihriska. Po strate bodov realu bolo treba vyhrat a nenarobit dramu este aj v lige. A mimochodom, ten yamal robil atletom vetry aj v druhom polcase. Uvedom si ze nie si v kabine, nerozpravas sa s hracmi ako flick a nevies kto citi ze kvoli unave nemoze pokracovat
Vacsie setrenie hracov proti espanolu sme si nemohli dovolit pretoze vyhra cez vikend bola povinna. Neviem preco sa stale ohanas setrenim hracov ked sme makali a tlacili az do konca zapasu. Pedri nie je v optimalnej forme od svojho zranenia a nie kvoli unave po espanole. Toto nebolo o unave ale o slabej efektivite
Tlacili a makali . Ale ja si myslim ze yamal by mal viac energie aj pedri a dokazali by spravit este viac . A yamal urcite druhy polcas odisiel aj pedri 20 min tam bola hlucha hra ale bili sme ich stale. Po cervenej karte zacali sme zas lebo tam uz isli do zomretia ale stale si myslim a vela ludi . Ze viac energie = viac efektivty. Opat to neni ze na 100% by sme postupili .
Daval som smajlika ked som to pisal s tou lavickou
Pri druhom som nedal lebo moj vtipek nebol pochopeny :D
Jak som si predtym myslel ze xaviho netreba nahradit tak si myslim aj teraz zr cesc ani klop k nam nepojdu takze tam zmenou k lepsiemu neprideme .
aj napriek cervenej sme mali na konci paradny tlak, Araujo mal na hlave vyrovnanie
Roony hral ani nie 10 minut, ale narobil tam pekny vietor
co uz. treba posilnit a davat lepsi pozor na zdravie a na dalsiu sezonu mame dobre sance.
podme si po titul v la lige. dva trofeje v sezone su super
Neviem čo sa dnes stalo pedrimu, ale asi najhorší jeho výkon v kariére.
A druhy dement Rony ked sa nevies bavit tak tiez radsej nepis. Mimo si sam ajs tvojimi srackami....
1. Fakt - sme slabsi ako minuly rok....
2. Xaviho som spomenul preto ze flickovi robia presne to iste. To ze teraz je hra krajsia je pravda ale o to mi neslo islo mi skor o prestupovu taktiku ako v united kedysi vyhravas nepotrebujes posily a este ti predame aj to co mas....
3. Ja som nepovedal ze Garcia mohol za goly len pisem ze to ziadny zazrak nie je ako sa tu prezentovalo ked sa nadavalo na ter stegena.
4. Hrame pekny futbal ja som nikde nenapisal ze hrame skaredy ale evidentne pekny futbal na spicku nestaci. Resp s touto obranou nestaci.
5 ano hraci atletica hrali presne to co potrebovali a my sme s nimi 2x krasne vypadli. Potencial je na nic led ho nenaplnas ale podla mna my sme sucasny potancial naplnili na viac nemame teraz.
5. Presne stacilo premenit sance a nepremenili sme ich lebo chybala kvalita a nejaky hrac co vie rozhodovat tazke zapasy.
A neviem co ako chcete po prehratom zapase a vypadnuti z lm tu mam akoze spievat hymnu a radovat sa? Samozrejme ze som nasrany. Aj ked som to pred sezonou vedel.
Mohol si napisat ze nesuhlasis a povedat svoj nazor ale ty si sa rohodol ako sedlak urazat tak si dostal odpoved na svojej urovni....
Tak a ta hovadina co si napsal s přestupovou taktikou a srovnáváš nás s United je už úplně mimo. Možná by to dávalo smysl kdyby jsme na přestupáku mohli operovat normálně a byla možnost koupit hráče na které si trenér ukáže.
A Garcia není žádný zázrak? Asi jsi zapomněl kolik bodů jsme tuto sezónu získali díky němu.
Jsem na ně ale pyšnej, vydali ze sebe všechno.
Lewa do dôchodku pls. Bol dobrý ale je to minulosť. Potrebujeme šťavu do útoku.
Ferran bude super Lavičkový hráč a najmä na tieto autobusy.
Jedine čo je na 100% super je brankár, trafili sme do čierneho, chlapec bude čoskoro svetová top trieda.
Celkom dobre funguje aj záloha, aj keď pedri potrebuje niekoho do rotácie.
Obrana, tu už začína horieť.. jednoznačne potrebujeme nového CB, vyriešiť prestup cancela, plus náhradníka na LB, Balde dovi. Veľký otáznik je aj nad koundem, lebo v tejto sezone je otrasný..
No a útok na dezert, Lewa, dzienkujeme bardzo, ale už si dávno za zenitom. Ferran to je ruska ruleta, slovo stabilnost asi mu nič nehovorí. Rafa, toho mám veľmi rad, ale mení sa na cheistensena, čiže na kryštál, plus dostáva sa do formy dosť dlho. Určite roony by mal dosť viac šancí, možno preškoliť na LW, vraj že je obojnohy.
Neviem koho deco moze reálne kúpiť/podpisat, ale čerstvú krv určite potrebujeme.